BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: stelaios

This Post:
00
190683.516 in reply to 190683.514
Date: 9/26/2011 5:31:32 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω. Αν και την Τρίπολη την είδα ελάχιστα (λόγω θητείας) θα ξαναέρθω με χαρά για το ματσάκι...

μόνο αλήθειες είπα!!!

χαχαχαχα

μου αρέσει όντως η ομάδα σου και πράγματι απέναντι σε εσένα και στον πλαγκ τα κενά μοιάουν μικρότερα στην άμυνα...

στην δε επίθεση τη μια το 2αρι σου βάει κάργα πόντους και την άλλη μένει στα ρηχά!!!κι αυτό είναι δική σου δουλειά!

τώρα η Τρίπολη δεν λέει και πολλά σε αντίθεση με τον Βόλο που στρουμφίζει πολύ από ότι έχω ακούσει...καλώς να έρθεις λοιπόν...

This Post:
00
190683.517 in reply to 190683.513
Date: 9/27/2011 7:26:22 AM
Overall Posts Rated:
10001000
μπήκα χθες στο φόρουμ και έχω χάσει το μυαλό μου!!!!

εντελώς όμως!!!

αναφέρομαι στις τακτικές βεβαίως!!!

θα μου πεις επόμενο ήταν αφού όλο ψάχνομαι...

οπότε μετά τον σημερινό αγώνα θα θέσω μερικά ερωτήματα μήπως μου δώσετε μερικές απαντήσεις εσύ και ο Γιάννης που ψάχνεστε....

δεν θέλω να πω περισσότερα σήμερα λόγω του αγώνα,οκ?
μετά το ματς,ασφαλώς ναι...

This Post:
00
190683.518 in reply to 190683.517
Date: 9/27/2011 8:48:07 AM
Overall Posts Rated:
10001000
οι εντολές δώθηκαν οριστικά...

όταν μπορέσω μετά τον αγώνα θα δώσω εξηγήσεις για τις επιλογές μου ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη κουβέντα...

δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να είμαι μέσα το απόγευμα.ίσως μπω για λίγο βέβαια αλλά δεν νομίζω να είμαι διαθέσιμος για το chat...

τα λέμε...

This Post:
00
190683.519 in reply to 190683.518
Date: 9/27/2011 11:18:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
λέω από τώρα το σκεπτικό μου γιατί μετά δεν θα είμαι μέσα.

σήμερα θα κατεβώ χαλαρά.ήταν προαποφασισμένο από την προηγούμενη εβδομάδα οπότε και αποφάσισα να χτυπήσω το ματς με το στρατό.

απέναντι λοιπόν σε μια καλύτερη ομάδα από εμένα και ενδεχομένως με χειρότερη διάθεση πως μπορώ να κερδίσω?

προσπάθησα να βρω κενά αμτντικά στο Βόλο,αλλά δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο.

έτσι και κατόπιν μελέτης,αποφάσισα να πάω σε τρέξε και σούταρε μπας και μου κάτσουν τίποτα 3ποντα και γίνει χαμός.ρίσκο δλδ...

το διάλεξα από την κίνηση επειδή δεν είμαι δυνατός στη ροή αγώνα αφενός και αφετέρου γιατί θέλω να πάω στα 3ποντα κάτι που ίσως δεν γίνει με την κίνηση...

στην άμυνα πιστεύω ότι λόγω αγ.καταστάσεων ο καλός ψηλός του θα κάτσει πάγκο.έτσι υποθέτω ότι θα επιλέξει κάτι περοφερειακό.οπότε για άμυνα επέλεξα 1-3-1...

τώρα πως θα κατεβεί ο Βόλος θα φανεί αργότερα...

αλλά το σκεπτικό αυτό ήταν.

5αδα

1.σιδηρο(χωρίς αλλαγή)
2.κακλα(ντοναντο παγκο για να ανεβάσει αγ.κατασταση)
3.ζαχαρακης
4.βαρδαρης
5.μπελαβιστα

This Post:
00
190683.520 in reply to 190683.519
Date: 9/27/2011 12:19:00 PM
Overall Posts Rated:
335335
θα δουμε θα τα μελετησουμε το βραδυ γτ ουτε εγω μπορω τωρα..σαν πρωτη εκτιμηση δεν ειχες προβλημα στην επιθεση αλλα στην αμυνα..ετσι οπως βλεπω το παιχνιδι δλδ
βεβαια ο βολος επρεπε να κανει αυτο που επρεπε και ετσι οπως επρεπε να κατεβει ετσι κατεβηκε..
δεν μου αρεσαν οι δικες επιλογες και θα στο πω οταν ξανα γραψω..
ο βολος σηντιριτικα και σοβαρος θα το παρει το παιχνιδι και μπραβο του αν κατεβηκε και αυτος χαλαρα..
οπως και να χει καλο ματσακι ειναι

From: pazinok

This Post:
00
190683.521 in reply to 190683.520
Date: 9/27/2011 3:49:54 PM
Overall Posts Rated:
335335
JK69ER εν. mavros likos 126 - 103
ενα πολυ ωραιο παιχνιδι που εφερε στα ταμεια τους στοιχηματζιδες :P
ο τζοκερ απο την πρωτη περιοδο φανηκε να ειχε καθαριχει το παιχνιδι..ο λυκος βεβαια θα κανει μια προσπαθεια να περασει στην 6η θεση αλλα νομιζω οτι ηδη εχει διαλεξει σε ποια παιχνιδια θα χτυπησει..σε αυτα απλα τζογαρει..
η μαχη συνεχιζεται με τον jk και τον Τακη για το ποιος θα ειναι η 4η ομαδα που θα ειναι μεσα στα οφ..δεν σημαινει ομως και οτι ετσι θα καταληξουν..

Emmanouil Papas εν. Remal Madrid 82 - 109
το παιχνιδι κριθηκε στην καλη αμυνα απο τα ρεμαλια..το θεμα ειναι οτι πολυ δυσκολα πλεον τα ρεμαλια φευγουν απο εκεινη την θεση..παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι ως και κανονικα-κανονικα παιζει να ειναι το παιχνιδι!!ο παπας ακομα μαχεται
οταν ο Gill σε 48 λεπτα παιρνει 9 προσπαθειες ειναι λιγο σκουρα!!

Anatolia Polikastou εν. Kalamata B.C 121 - 112
το παιχνιδι ληγει και οπως οπως οι παικτες μου αρχισαν να τρεχουν κατευθειαν στο λεοφωρειο για να παρουν τον δρομο της επιστροφης..χωρις μπανιο λοιπον..οι Καλαματιανοι μπηκαν στο γηπεδο και εγινε το ελα να δεις..περα απο την πλακα τα παιχνιδια με τον Τακη παντα μου αρεσαν..ο Χοντος ειναι τεραστιος..μπραβο..

3bobakia_mikra εν. ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ 97 - 78
5 ατομα επαιξαν απο την μερια του σπαρτακου που πηγε να κλεψει το παιχνιδι..μεχρι το πρωτο ημιχρονο ολα ηταν ανοιχτα..πραγματικα περιμενω πως και πως να δω το παιχνιδι μπομπακια-βολος!!

Red Legionaries εν. PANTOKRATORAS 74 - 71
ηταν το παιχνιδια που εκλεψε την παρασταση και στο τελος ολοι αυτο βλεπαμε..μεχρι το τελος δεν ξεραμε τον νικητη..μπραβο ηταν το θεαμα αμυνα στο μεγαλειο της..πολυ ωραιο παιχνιδια

Nerds Volos εν. fay_stelaios 101 - 87
Στελιο μου ζητησες την γνωμη για αυτο το παιχνιδι..παιζεις με μια ομαδα που δεν ξερεις τι τακτικη μπορει να κατεβασει..αυτο ειναι το δεδομενο..
ειπες ομως οτι ο ψηλος του δεν ειχε καλη κατασταση αν θυμαμαι καλα..εγω δεν θα το ελεγα αυτο..μια χαρα ειναι!
και μονο με τον σουτερ δεμονιο τραυματια και με εναν Albéric Ébrard να εχει ορεξη η ζημια βρομουσε..ο Βαρδαρης δεν επρεπε να παιξει βασικος..στον ασσο ηταν σιγουρο οτι θα επαιζε ο Agis Chatzizacharias οποτε επρεπε να βρεις ποιος θα ηταν στο 3..ποιος αλλος θα μπορουσε να παρει φανελα βασικου??ο Efstathios Douvroutzakis οπου δηλωνει sg..να που ηταν η τρυπα λοιπον στην αμυνα..οποτε μια υπομονετικη πανω του ενα πρινσετον με 3αρι τον Σιδηροπουλο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα..βεβαια το προβλημα ΔΕΝ ηταν η επιθεση..8 - 34 ουτε η Καλαματα να ησουν..
στην αμυνα εγινε η ζημια..ναι μεν κερδισες τα λαθη απο τους παικτες του Βολου..εχασες στην ευστοχια..
σε ενα μαν2μαν φανταζεσαι τι στατιστικα θα ειχε το 3αρι του??παντως ο τραυματισμος του <Απαραδεκτου :P> επρεπε να σε κανει να υποψιαστεις το κοιτα μεσα..εγω το ειχα προβλεψει..ο Víctor Donado ειναι αμαρτεια να εχει τετοια κατασταση ..ο Emmanouil Dimopoulos επρεπε να παρει φανελα βασικου και ο Σιδη 3αρι..καπως ετσι πιστευω το παιχνιδι θα ηταν πιο ανταγωνιστικο αλλα δεν ξερω αν και παλι θα κερδιζες γτ ο Nerdie αυτο επρεπε να κανει..αυτο εκανε..
α και μια παραγγελια..ο Μαλαφαια και ο Glakhuna Lodjanidze ειναι αμπαλοι εχουν κουραδακια στα χερια τους και παιζουν μεθυσμενοι :P

This Post:
00
190683.522 in reply to 190683.519
Date: 9/27/2011 4:05:16 PM
Overall Posts Rated:
2121

σήμερα θα κατεβώ χαλαρά.ήταν προαποφασισμένο από την προηγούμενη εβδομάδα οπότε και αποφάσισα να χτυπήσω το ματς με το στρατό.

Ισως να είναι καλύτερο όταν έχεις να διαλέξεις από 2 παιχνίδια, για το πιο να χτυπήσεις (ίσως ξαναλέω), να διαλέγεις το εντός έδρας κι ακόμα περισσότερο όταν είναι δευτερο στη σειρά, αφού μπορείς να παίξεις χαλαρά στο εκτός (πιθανή ήττα είναι έτσι κι αλλιώς) και κανονικά στο εντός και ανεβασμένος από ενθουσιασμό.

This Post:
00
190683.523 in reply to 190683.522
Date: 9/27/2011 5:45:48 PM
Overall Posts Rated:
10001000
θα απαντήσω και σε εσένα και στον Πάνο από εδω.ναι?
πάμε λοιπόν...

Ισως να είναι καλύτερο όταν έχεις να διαλέξεις από 2 παιχνίδια, για το πιο να χτυπήσεις (ίσως ξαναλέω), να διαλέγεις το εντός έδρας κι ακόμα περισσότερο όταν είναι δευτερο στη σειρά, αφού μπορείς να παίξεις χαλαρά στο εκτός (πιθανή ήττα είναι έτσι κι αλλιώς) και κανονικά στο εντός και ανεβασμένος από ενθουσιασμό.

έχεις δίκιο...αυτό πίστευα και πιστεύω κι εγώ.οπότε ας εξηγήσω γιατί έπαιξα αλλιώς.

πολύ απλά νόμιζα ότι
1)μπορεί να έπαιζες χαλαρά
2)θεωρούσα καλύτερο τον Βόλο

συγγνώμη για το 2ο και μην το πάρεις στραβά,αφού δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω τους άλλους.έχω ξαναπεί ότι φέτος έχω αρχίσει να ψάχνομαι παραπάνω.αλλά πίστευα ότι μου ταιριάζεις καλύτερα σαν αντίπαλος.εξάλλου το σάββατο τραυματίστηκε το 3αρι του.

τα ζύγισα και τελικά έκανα λάθος.
στην πραγματικότητα και τα δύο τα θεωρούσα χαμένα,αλλά ήθελα να κερδίσω 1/2...

ειπες ομως οτι ο ψηλος του δεν ειχε καλη κατασταση αν θυμαμαι καλα..

δεν εννοούσα αυτό..εννοούσα ότι δεν θα ρίσκαρε να πάρει το 5 του πάνω από 80 λεπτά.εξάλλου θα μπορούσε να με υποτιμήσει λίγο.σε αυτή τη βάση δεν θα περίμενα να εμπιστευτεί τον σκάλας για σκορ!δλδ υπέθεσα ότι θα αφήσει το 5 πάγκο και ότι χωρίς το 5 μέσα δεν θα παίξει και εσωτερικό σύστημα!

τελικά έβαλε το 5 κανονικά, του έδωσε 92 λεπτά αυτή την εβδομάδα,και με πέταξε έξω από το πλάνο που σκέφτηκα...

ο Βαρδαρης δεν επρεπε να παιξει βασικος

πρέπει να έχω καλύτερες αγ.καταστάσεις την άλλη εβδομάδα....έτσι δεν μπορούσα να βάλω πάλι τον διμόπουλο....

..στον ασσο ηταν σιγουρο οτι θα επαιζε ο Agis Chatzizacharias οποτε επρεπε να βρεις ποιος θα ηταν στο 3..ποιος αλλος θα μπορουσε να παρει φανελα βασικου??ο Efstathios Douvroutzakis οπου δηλωνει sg

κι εδώ έπεσα έξω!ήμουν σίγουρος ότι θα έβαζε 1 του δουρού!τις τελευταίες εβδομάδες αυτό κάνει.στο ένα παιχνίδι τον έναν,στο άλλο τον άλλο!

περίμενα

1.δορού
2.μαλαφάια
3.χατζηχαριά
4.εμπραντ
5.σκάλας

με 3αρι τον Σιδηροπουλο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα

προπονώ πίεση αυτή την εβδομάδα.στο 3 έπαιξε το σάββατο,οπότε....κι εδώ κολλάει αυτό που είπα ότι διάλεξα να χτυπήσω το προηγούμενο ματς...

..βεβαια το προβλημα ΔΕΝ ηταν η επιθεση..8 - 34 ουτε η Καλαματα να ησουν..

δεν μπορούσα να βάλω άλλη 5αδα.αυτό είναι σίγουρο μετά το ματς του σαββάτου.τον δημόπουλο τον θέλω καλά.τον ντονάντο να τον ανεβάσω.ο σιδηρό προπονείται....

Γκάλη δεν έχω για να παίζω συνέχεια υπομονή,ροή δεν έχω καλή,χαλαρά θα κατέβαινα,ο αντίπαλος μπορεί να κτέβαινε κανονικά, μόνο τα 3ποντα θα μπορούσαν να με σώσουν αν το γούσταρε η μηχανή!

στην αμυνα εγινε η ζημια..ναι μεν κερδισες τα λαθη απο τους παικτες του Βολου..εχασες στην ευστοχια..

εκεί έγινε όντως...αλλά εξήγησα παραπάνω.αντιλαμβάνομαι ότι σας φάνηκε προφανές ότι θα κτεβεί έτσι,αλλά δεν είμαι τόσο καλός σαν κι εσάς.εγώ πίστευα ότι και το 1 του και το 3 δεν είναι άμπαλοι και ότι τπυς προπονεί!σε κάτι ματσάκια τα έχουν βάλει τα καλαθάκια τους.αλλά ξαναλέω πίστευα ότι μόνο με ακρίες επιλογές θα μπορούσα να μειώσω το χαντικαπ της χαλαρής διάθεσης...

ο Víctor Donado ειναι αμαρτεια να εχει τετοια κατασταση

δεν περίμενα ούτε εγώ να πέσει τόσο,γι'αυτό και έκατσε πάγκο σήμερα για να ανεβεί την άλλη εβδομάδα.βλέπεις εγώ δεν προπονώ αγ.κατάσταση....εύχομαι να μην μου πέσει ο μπελαβίστα...

..ο Emmanouil Dimopoulos επρεπε να παρει φανελα βασικου και ο Σιδη 3αρι.

απάντησα παραπάνω και στα δύο αυτά.συμφωνώ αλλά...

ο Nerdie αυτο επρεπε να κανει..αυτο εκανε..

συμφωνώ!!!

συγχαρητήρια στι παλικάρι.κι αν δεν ήταν παιχνίδι θα πίναμε και ποτάκι!

νομίζω έχει λιγότερο ρίσκο να κοιτάς μέσα όταν είσαι καλύτερος(ο μαθηματικός το λέει αυτό).και αυτό έκανε.στην άμυνα εννοείτε μαν2μαν...

εκεί που σηκώνει κουβέντα είναι η 5η θέση που είχε θέσει ως στόχο!
αναρωτιέμαι αν μας δουλεύει!!!!

θα μπορούσε να ρισκάρει βέβαια και να παίξει χαλαρά,αλλά κάλιο 5 και στο χέρι...

This Post:
00
190683.524 in reply to 190683.523
Date: 9/27/2011 6:11:57 PM
Overall Posts Rated:
10001000
όταν κάποιος δεν παίζει στη θέση του είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξει καλή άμυνα ή ότι θα κάνει πολλά φάουλ?

This Post:
00
190683.525 in reply to 190683.524
Date: 9/27/2011 6:22:58 PM
Overall Posts Rated:
335335
δεν ειπε ο βολος οτι εχει στοχο την 5η θεση..απλα με την σημερινη του νικη κλειδωσε και παει για αλλα..υπο αλλες συνθηκες θα καθοταν να εχανε..
δεν παιζει ρολο σε ποια θεση τους βαζεις..απλα συνηθως με τα σκιλλς που εχουν δηλωνουν την θεση που παιζουν καλυτερα..
εαν εχεις εναν 2αρι και μια χρονια τον προπονεις μπασιμο πασες..την αλλη σεζον θα δηλωνει πλαυ μακερ ας πουμε..

This Post:
00
190683.526 in reply to 190683.525
Date: 9/27/2011 6:56:28 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μόνο αυτά?

χαχαχαχαχα

μου αρέσει που γράφεις όταν στο ζητάω και σε ευχαριστώ γι'αυτό...

το σκεπτικό μου το κατάλαβες(άσχετα αν το βρίσκεις λάθος)?

γενικά εξακολουθώ να είμαι όλος αυτιά...

υγ:μοναδικός γηπεδούχος που κέρδισε ήταν ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!

Advertisement