BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.513 in reply to 176365.512
Date: 8/24/2011 7:30:36 AM
Overall Posts Rated:
7070
Einai prosopiko to problima.Oi katagelies ginontai kai ekei pou prepei alla iparxoun parathirakia sto sistima tis dikaiosinis.Giauto otan prospatheis na anoixeis ta matia tou kosmou dineis tis apodeixeis ston piato.De mporo na katalabo pos mporei na katantao pseftis otan protrino na koitaxoun kati oloi oi xristes..Pianomai apo ton mantzio gia na thixo polla pragmata pou me enoxloun.Se kalipsa?

This Post:
00
176365.514 in reply to 176365.513
Date: 8/24/2011 7:35:31 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν μπορώ να σου πώ ότι με κάλυψες απόλυτα, αν δεν ξέρω ή δεν δω τί ακριβώς εννοείς. Αν θες, δώσε μου σε pm κάποια στοιχεία για να κατανοήσω επαρκώς αυτό που υποστηρίζεις. Θα τα κοιτάξω και θα τα αξιολογήσω.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
176365.518 in reply to 176365.517
Date: 8/24/2011 7:58:26 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Όχι ρε Kaja τι είναι αυτό που είπες τώρα;

Ξεκίνησα ήδη να καταγράφω την στατιστική εικόνα των πωλήσεων ανά σεζόν.

Πιο πολύ για να βρω τα σημεία εμπορικού φόρτου:)

Δεν υπάρχει καοιος τρόπος να έχει κανείς πρόσβαση;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
11
176365.520 in reply to 176365.516
Date: 8/24/2011 8:03:07 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Υπεκφεύγεις, όταν ακριβώς δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Με το να πείς "μα αφού είναι αυτονόητο?" εμένα δεν μου λές κάτι. Εξήγησε μου επαρκώς γιατί δεν πήγε καλά η ομάδα, μη φέρνοντας συνεχώς δικαιολογίες την κακή κατάσταση των παικτών. Είναι λόγος, αλλά και εσείς, πιστεύω, κάνατε λάθη. Όπως σωστά είπαν κάποια παιδιά ίσως υποτιμήσατε κάποιες ομάδες, ίσως δεν πήρατε παίκτες που έπρεπε, ίσως έχετε εμμονή στους ίδιους και τους ίδιους. Εγώ με αυτά που σου γράφω τώρα απλά σου λέω ότι δεν με καλύπτει η εξήγησή σου και θα ήθελα κάτι πιο χειροπιαστό, διότι μόνο η κατάσταση των παικτών αποκλείεται να φταίει. Με απλή λογική και μόνο, γιατί δεν βλέπω τα παιχνίδια της Εθνικής, δεν προλαβαίνω. Ίσως, ίσως λέω, φταίει ότι είναι καλοκαίρι και όλοι προτιμάμε να βγούμε με τις γκομενίτσες -τουλάχιστον αυτοί που δεν είναι παντρεμένοι φυσικά- με τα στρίνγκ και τα προκλητικά σορτσάκια από το να καθίσουμε να ασχοληθούμε με την Εθνική -αυτό πάει και για τους 3 όχι μόνο για σένα και είναι απλά μια εικασία και τίποτα παραπάνω-. Ίσως το ότι έχασε ο ΠΑΟ από τους Εβραίους έχει κάνει τον matsas -ας με συγχωρήσει κιόλας που χρησιμοποιώ το όνομά του εν τη απουσία του- να χαρεί τόσο πολύ που ξέχασε την ομάδα. Παραδείγματα φέρνω Απλά θέλω να μου πείς, όπως και άλλοι πιστεύω, τί θεωρείς ότι πήγε στραβά, τί αλλαγές θα έχουμε του χρόνου στο ρόστερ, ποιοί παίκτες σε απογοήτευσαν και ποιοί το αντίθετο, να σχολιάσεις την πρόταση μου περί 5-10 ατόμων βοηθητικών, πράγμα που δεν έκανες, γενικά αν είσαι ικανοποιημένος με το τωρινό επίπεδο της ομάδας και ποιές θεωρείς ότι είναι οι τωρινές δυνατότητες της ομάδας, αν όλα πάνε, όπως τα υπολογίζεις -πάνω κάτω πάντα δεν γίνεται να τα έχεις συνεχώς όπως επιθυμείς- κτλ. Διάλογο ζητώ, δεν κάνω πόλεμο.

This Post:
00
176365.521 in reply to 176365.518
Date: 8/24/2011 8:05:07 AM
Overall Posts Rated:
11571157
ναι πολλοί μου έχουν σχολιάσει ότι είσαι δικός μας, βοηθός , κλπ. προεκλογικά είπαμε ότι είμαστε 3 , και τρεις παραμένουμε. το ότι χρησιμοποιούμε και άλλους χρήστες, σχόλια, κλπ είναι φυσιολογικό νομίζω.

Χαχα καταπληκτικό!

Είμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο Μουρίνιο πάλι

Από κατά φαντασία βοηθο σας θα εξελιχθώ σε έναν κατά φαντασία εριστικότατο προπονηταρά:)

Πέρα από την πλάκα όμως είναι κρίμα το πόσο εύκολα συσχετίζουμε λανθασμένα πρόσωπα με καταστάσεις,....αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι άδικο και ανέντιμο!

Πραγματικά κρίμα.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
176365.522 in reply to 176365.520
Date: 8/24/2011 8:06:58 AM
Overall Posts Rated:
1414
θΑ συμφωνησω πολυ με τον δημητρη και για αυτο θα του χαρισω μια μπαλιτσα.Ναι οι καταστασεις παιζουν σημαντικο ρολο...εως και το συμαντικοτερο...ωστοσο βλεπω οτι πολλοι παικτες εχουν καταστασει 8...θα ηθελα και εγω διευκρινησεις...απο τον Μαμου...που δεν του αρεσουν τα ονοματα....:)

Advertisement