Napisałem 130+, żeby dokładnie nie zdradzać. 133 to chyba najmniej u nas w Kadrze, średnia SS10 z tych ośmiu, których wymieniłem, to pewnie ok. 136-137.
Racja, na obecne warunki 130 to mało, ale moim zdaniem zawodników mamy bardzo dobrych pod koszem, jednakże bez mocarnych skilli dolnych. Szczerze przyznam, że w pozostałych sezonach wyglądało to gorzej, ale za to w głównych skillach trzymali nas Kuchniak czy Karchut. Poza tym, każdy kolejny skok na dole dla niektórych z naszych wysokich powodowałby, że byliby ciężcy do utrzymania w klubie, więc też tutaj coś kosztem czegoś...
Nie wiem jak z tą Bungą... moim zdaniem u nas ma sens i chyba zawsze ją stosowałem. Może inne Reprezentacje mają mniejszy wybór, ale za to dzięki głównym skillom wolą ustawiać wszystko normalnie? Ew. kwestia form, taktyki, kondycji zawodników etc.
Kondycja to właściwie dobra wola Właściciela. Można prosić o podniesienie Staminy, ale co on z nią zrobi, to tylko od niego zależy. Dokładnie to samo co z każdym innym treningiem. Ze staminą też często jest taki problem, że Właściciel ma innych zawodników do treningu i nie chce marnować treningów na Kondycję, bo woli dać konkretny trening dla pozostałych trenowanych, którzy jeszcze mogą coś podnieść.
mam dostep i mimo ze zadaje rozne pytania to w obecnej chwili nurtuje mnie bunga mocno poprostu i wizja nowego selekcjonera jak i jego toki mysleniowe. jak wiesz mimo ze moze nie wspieram kadry to sie nia intersuje od dawna jak i sledze trendy i to co sie dzieje a jako ze dzialacie poza ogolem to staram sie wyciagac wnioski z tego co widze i musze czasem sprobowac cos wyciagnac i podrazyc temat.
Dobrze, że pytasz. Zadajesz konstruktywne pytania, to staram się odpowiedzieć jak ja to czuję.