Dzięki za miłe słowa. To jak już sobie słodzimy to w moim osobistym rankingu zajmujesz 1 miejsce w naszej lidze pod względem wydawanych $ na pensje w stosunku do jakości gry, a w dłuższej perspektywie kwestii awansu. Ja od zawsze, czy to w Football Managerze, czy Buzzer Beaterze wzoruję się na polityce transferowej Alexa Fergusona, czyli kupowanie młodych zawodników i robienie z nich gwiazd, którzy wspomagani są przez graczy bardziej doświadczonych z przede wszystkim równymi notami. I od kilku sezonów zauważyłem, że Twoja filozofia gry nie wiele różni się od mojej.
Odnośnie samego meczu to przede wszystkim gratuluję zwycięstwa. Chociaż przyznam, że sobotnia kontuzja mojego podstawowego centra w znaczny sposób wpłynęła na jakość gry mojej drużyny w dzisiejszym meczu i nie widziałem zbyt dużych szans na zwycięstwo. Fakt faktem gra się na tyle na ile przeciwnik pozwala i nie mogę zgonić całej winy za porażkę na jedną kontuzję, bo równie dobrze mogłem się bardziej zabezpieczyć przed sezonem i kupić kogoś lepszego na rezerwe w razie takich akcji, no ale hajc się musi zgadzać

A co to fenomenalnej statystyki Lindau 1-17 za dwa punkty, mam nadzieję, że za kilka lat będzie wspominać ten mecz jako swój najgorszy w karierze

Ps: Czyli idziesz na 22-0 ? ;)
Last edited by Arielos at 7/16/2013 4:56:21 PM