BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208905.51 in reply to 208905.50
Date: 2/7/2012 2:24:44 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
772772
Second Team:
Krompir
Fora je u tome, kad se na draftu dobije igrac koji ima i gornje i donje skilove na zavidnom nivou, odmah se planira neko krilo(da li je to spoljasnje ili unutrasnje nije bitno) a niko ne pravi centra od takvih igraca, tu je greska i zato imamo panjeve, jer se ne isplati trenirati centru gornje skilove kad on ima 3-4. A ti da bi napravio centra moras mu trenirati ID i RB, prve 2 sezone, jer ta dva skila dizu i ostale unutrasnje, a kasnije popraviti IS da dodje na levl kako i ova 2 skila, tako se pravi centar.
A sad da li se isplati treirati prve 2 sezone spolja (posto je verovatno visok i sporo ce napredovati odbrana, dodavanje sut) i posle sta ces postici?

Ne mora da se trenira ili spolja ili unutra.Neka se trenira naizmenicno,a to vazi za klubove koji su u 3. 4. ili 5. ligi.Ima dosta botova u tim ligama,dosta nedelja gde se lako moze trenirati spolja igrac a ne gubiti utakmice.Na taj nacin se dobija igrac koji nema veliku platu do 20-21 god pa kasnije se nastavlja sa un. treninzima i po 2-3 spoljna treninga svake sezone.Takav igrac sa velikim potencijalom ne bi stigao mozda da se nabudzi za mladu,al za staru bi bio zver.

This Post:
00
208905.52 in reply to 208905.51
Date: 2/7/2012 2:29:04 PM
Overall Posts Rated:
164164
Hvala, dosta sam cuo.

This Post:
00
208905.53 in reply to 208905.52
Date: 2/7/2012 2:43:05 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
772772
Second Team:
Krompir
Hvala, dosta sam cuo.

Nema na cemu,ako ti jos nesto nije jasno,slobodno pitaj...

This Post:
00
208905.54 in reply to 208905.42
Date: 2/7/2012 2:44:01 PM
Overall Posts Rated:
185185
Dzabe se svadjate, za to treba imati manire i treba biti na odredjenom intelektualnom nivou :)
Moja podrska ide bilo kome ko moze da vrati bilo kakvu pricu oko repke i podigne interesovanje za istu, jer ono trenutno nije ni na 0, nego daleko ispod.
Budimo realni, malo koga repka vise i zanima...i jedna i druga :(
Poz i srecno svima.

This Post:
22
208905.55 in reply to 208905.51
Date: 2/7/2012 2:44:11 PM
Overall Posts Rated:
5353
Ako Bog da da kupim jednog clana kuce slavnih koji je krilni centar a ima jake gornje skilove ibudjicu ga tako da ce sporedni skilovi biti crveni , a naravno osnovni ce biti zelenkasti. Nece stici za maldu ali zato kad bude imao 25 godina bice zverina !!!

Last edited by MIRKO BRDJANAC at 2/7/2012 2:46:10 PM

This Post:
00
208905.56 in reply to 208905.53
Date: 2/7/2012 2:52:34 PM
Overall Posts Rated:
164164
Kazes da se trenira malo gore malo dole, pa to ti isto kao da treniras celu sezonu gore, celu sezonu dole, kad bolje pogledas, al tako ne bi dobili ono sto trazimo... Nisi razumeo smisao moje poruke.

This Post:
00
208905.57 in reply to 208905.56
Date: 2/7/2012 3:13:53 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
772772
Second Team:
Krompir
Kazes da se trenira malo gore malo dole, pa to ti isto kao da treniras celu sezonu gore, celu sezonu dole, kad bolje pogledas, al tako ne bi dobili ono sto trazimo... Nisi razumeo smisao moje poruke.

Nije isto,evo ti primer:

Neka neki cetvrtoligas ima nekog visokog igraca 18 god sa dobrim spoljnim skilovima, al zbog visine mora da bude krilni centar ili centar, i ako ga prve cele sezone trenira samo spolja,na kraju sezone ce da bude neki plej ili bek,i sledece sezone ukoliko udje u 3. ligu ce mu biti izuzetno tesko da ga trenira na centru jer ce imati lose un. skilove,pa ce na njemu gubiti na pocetku dosta utakmica.Slicno je i ako bi ga prve cele sezone trenirao samo unutra,onda bi imao lose spoljne skilove za trecu ligu.Zato je najbolje (po meni) vrsiti naizmenican trening ukoliko si u ligi sa puno botova,jer onda kad udjes u 3. ligu,ima ce i un. i sp. skilove solidne,pa ces opet moci da ga treniras i spolja i unutra a da ne gubis utakmice zbog treninga.Znam to iz sopstvenog iskustva.

From: Sire

This Post:
00
208905.58 in reply to 208905.57
Date: 2/7/2012 3:20:12 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Ne treba za to III ili IV liga...moze i u I...Bitne su namere vlasnika takvih igraca..nego bi svi da treniraju 6 igraca na JS i da onda na kraju prve sezone uzmu 2m po igracu...

Odrastite i uzmite svi po JEDNOG igraca, pa dokazite sta znate!!!

Nemojte samo da gusite forum...

Dela momci, DELA!!!!

This Post:
00
208905.59 in reply to 208905.44
Date: 2/7/2012 3:29:44 PM
Overall Posts Rated:
199199
a kad bi ti se nudilo da igras na centra i pogadjas ili sutiras trojke i pogadjas sta bi izabro?

brate odabrao bih da igram na centra jer na primer canovicev sut prosle sezone je bio 65% uspesnosti iako je igrao KC.... kada bi igrao centtra cenim da bi imao barem 75%..... ni jedan suter iz nase repke nema prosek suta za 3 poena veci od 45%... o cemu mi pricamo..... O cemu mi pricamo??... mi imamo dva diva pod kose, (Grubor, Jajic) isto tako imamo i vise nego odlicne izmene...

Nisi me razumeo,nisam rekao da trebamo da igramo na suteve spolja,nego da u timu ne sme da bude razlike medju igracima.Sto znaci ako Grubor i Jajic,vrede najvise i imaju najbolju statistiku,ne mora sve da se svodi na njih,nego na TIM,A ovo oko timova koji imaju dobre trojkase,zamisli koliko je bolje trenirati spoljnjeg od unutrasnjeg igraca,meni nije jasno zasto se sve svodi na C i KC,zasto je njih lakse trenirati,ako treniras beku skok sut,spoljni sut i tehniku,mnogo ti je bolje nego centru skok,sut iznutra i unutrasnju odbranu,jer 3 poena ponekad mogu biti i vise nego dragocena.

From: Golub

To: Sire
This Post:
00
208905.60 in reply to 208905.58
Date: 2/7/2012 3:32:19 PM
Overall Posts Rated:
427427
Ne treba za to III ili IV liga...moze i u I...Bitne su namere vlasnika takvih igraca..nego bi svi da treniraju 6 igraca na JS i da onda na kraju prve sezone uzmu 2m po igracu...

Odrastite i uzmite svi po JEDNOG igraca, pa dokazite sta znate!!!

Nemojte samo da gusite forum...

Dela momci, DELA!!!!

Па ето Асирко ја сам узео да делам, и то још пре две сезоне, и још сам тог играча преплатио и тренирао га по твојим упуствима за то какви нам играчи требају и сада ми неко дође и каже нисам се јављао зато што га ниси тренирао добро...Ако требам да правим дрво споља нека ми то неко каже. Ајде сви паметни нека ми кажу шта је код овог играча лоше (вођење је било 1 када сам га купио и то је једино оправдано ниско доста)

Skok šut: Silan Šut iz daljine: Prosečan
Spoljna odb.: Izuzetan Tehnika: Nedovoljan
Prodornost: Odličan Dodavanje: Nedovoljan
Šut iznutra: Prosečan Unutrašnja odb.: Prosečan
Skok: Slab Blokiranje: Jadan
Izdržljivost: Očajan ↓ Slobodna bacanja: Katastrofalan

Iskustvo: Katastrofalan

This Post:
22
208905.61 in reply to 208905.42
Date: 2/7/2012 3:33:44 PM
Overall Posts Rated:
740740
Uzgred,sve vise me tvoji postovi potsecaju na postove Asirka,Laimbera,Dumbe...drugim recima prepotentni.

i naravno da se nasao neki pajser da mene uzme u usta. srecom pa ti moji postovi deluju prepotentni.
jer meni toji postovi deluju idiotsko debilno retardirano smesni.

Advertisement