"parszywe" to moje dziecko bo z braku czasu dopiero teraz odnalazlem ten watek :)
tu sie mylisz, bo w tym watku pojawiły się zwykle bluzgi - a to już nie jest normalna rozmowa tylko rozmowa chamów pod budką z piwem. Poza tym niektóre wypowiedzi są zupełnie niezrozumiałe, i nawet nie chodzi mi tu o sens, ale nawet składnie i gramatykę tych postów, które nakazują przypuszczać, że niektórzy gracze odpuścili sobie szkołę, aby odnieść sukces w BB. Więcej szacunku i kultury.
tu bym dodal jeszcze lenistwo (patrz ja :) mam w tylku wszelkie skladnie, interpunkcje i polskie znaki itp) ;) a sukcesu jak nie bylo tak nie ma :)
ja chciałbym się zapisać do jakieś bandy z BB;) gdzieś można ściągnąć formularz ;p Ostatnio nie miałem czasu żeby zajrzeć na forum. Wracam, zaglądam a tu jakieś kłótnie, przekleństwa itd. Mam nadzieję, że wszyscy się kulturalnie dogadają.
jak znajdziesz formularz wyslij tez do mnie bo jak wiadomo niezrzeszonych leja obie strony :)
dobra to dzisiaj o 17 pod pałacem kultury - każdy na każdego, ja przyniosę grabie ;-p
dlaczego jak cos fajnego ma sie dziac to wlasnie w stolicy??? ale w sumie grabie...hmmm pasuja jak ulal :) jednak odpuszcze wystapienia z grabiami w rolach glownych...nie pierwszy raz stolica udekoruje sie elementami pochodzenia wiejskiego ;)
świetne słowa, wszystko co tu napisałeś jak najbardziej jest prawdą.
Chyba dalej każdy może sobie przebijać graczy z TL, a nie jakieś dziwne zaklepywanie.
I myślę ze jeśli jakiś manager z Polski przebija gracza "zaklepywanego" to nie chyba po to żeby go zmarnować.
I nawet jeśli ktoś nie jest na liście Myszy, to także może sobie spokojnie trenować graczy do kadry.
Ja oczywiście pochwalam pomysł Myszy, no ale trochę dystansu do tej gry.
Bo obecnie to widzę, że zaraz ktoś się gniewa, jak mu gracza na TL przebiją.
Niech każdy pamięta że BB to tylko gra i tu mamy się bawić, a nie obrażać.
I niech na tym zamieszaniu nie traci kadra, bo nie o to chodzi
ament;)
jak napisal ktos wczesniej przecietny gracz - takim jestem - nie zrozumie o co kaman...i nie zrozumialem :D
ze jakies podzialy??? ze mam zakaz kupowania grajka bo jest w celowniku kadry a ja chcialem jeno by mi sluzyl jako podstawka dwu metrowa na kwiatka??? moja sprawa:) bo po pierwsze moge byc wrednym chamem i miec gdzies dobro publiczne i sledzic watek Myszy i na zlosc kupowac :)
lub
moge nie sledzic watku myszy i jednak stwierdzic ze tak podstawka to fajna sprawa:)
tak czy siak reguly sa nieme na powod zakupu gracza i tak jest zdrowo :)
mnie wrecz lekko wkurza takie zachowanie ze ktos cos "klepie"...jesli tak to niech robi w zaciszu wlasnego pokoju a nie na forum publicznym ;)