BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.505 in reply to 176365.504
Date: 8/24/2011 5:38:43 AM
Overall Posts Rated:
1414
Δεν νομιζω οτι καποιος εχεις "εχθρες" με αλλους χρηστες,νομιζω οτι ολοι(αποψη μου και προσωπικα πιστευω)οτι ολη αυτη η κριτικη ασκειται-πρεπει να ασκειται για να διευκρυνηστουν καποια πραγματα,και να μπορεσουμε ολοι μαζι να βρουμε νεες λυσεις ετσι ωστε να γινομαστε καλυτεροι.

Νομιζω οτι η αποψη του Μαρτιου,ως προς τους χαρακτηρισμους του αρχικα ειναι ακρως λανθασμενη.Και εγω εκανα "θεωρητικα κακη κριτηκη",αλλα ευελπιστω οτι θα αποτελεσουν θετικο παραγοντα για τη συνεχεια,και θα με βοηθησουν να καταλαβω τη γενικοτερη εικονα.
Ως προς τον παικτη το Ματζιο,(ισως εχει τυχει να δω τα σκιλλς του,δεν εχει σπουδαια αμυνα νομιζω) απο την στιγμη που δεν κανει στον κοουτς δεν μπορεις να το κατακρινεις,αυτος αποφασιζει,εσυ απλα μπορεις να πιεσεις και δεσμευτεις για καλυτερη διαχειρηση...

Παμε ετσι γερα!!!ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!:)

This Post:
00
176365.507 in reply to 176365.504
Date: 8/24/2011 6:00:12 AM
Overall Posts Rated:
7070
Esi araxe sto kafeneio kai exigise giati eimai kakos.To giati esi eisai metrios den xreiazetai kan na to exigiso fainetai apo tin oli poreia sou.
Gia tin Ethniki.Ston proeklogiko mou agona prin apo tin episimi sezon pou les fonaza oti auti i omada einai gia esoterika sistimata kai oxi gia exoterika eseis antitheta diatimpanizate oti i omada paizei ola ta sistimata to idio kala.Auto.De diafono oti otan oloi oi psiloi einai xalia tha breis alli taktiki.Ektithomai les esi...ginomai katanoitos apo tin pleiopsifia ton manager stin A1 leo ego.Giati opios xerei pos exoun ta pragmata katalabainei poli kala ti simbainei.Den paizeis big brother alla distixos reality to kanate to paixnidi.Pane kane merikes ittes akoma apo ipodeesterous antipalous na se kritikaroun kai oxi na se katigoroun.
Telos to thema me ton mantzio.Rotisa giati den epexe kan,mou apantises.
Thes o kosmos na krinei kai na sxoliasei tin Ethniki.Afou oti kai na poune tha breis dikaiologia kai apantisi.Einai mataio.Otan den xeroun oloi tous paiktes pos tha se krinoun gia mia itta?Mono basi tis taktikis pou epelexes..Se epiase kotso stin taktiki?Exeis apantisi etoimi.Den ginetai pote na exeis adiko.

This Post:
11
176365.509 in reply to 176365.1
Date: 8/24/2011 6:57:50 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Καλημέρα σας,

Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το να διαφωνείς όπως και το να απορρίπτεις είναι ανθρώπινο, το να κατηγορείς όμως είναι παιδιάστικο. Όλοι σίγουρα έχουμε πέσει σε αυτήν τη "παγίδα" -δεν εξαιρώ φυσικά τον εαυτό μου-, αλλά τελικά, παίδες, καταντά κουραστικό να ακούμε 2 άτομα να αλληλοκατηγορουνται στην λογική ποιός είναι καλύτερος μάνατζερ. Δεν μπορείς να λές ότι ο άλλος είναι κακός μάνατζερ, όταν ξεκίνησε απο χαμηλά και έφτασε κάποια στιγμή να χτυπάει τον Ασυγκράτητο, ούτε φυσικά ο άλλος να λέει ανάλογα πράγματα. Καταντάτε γραφικοί. Αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε μεταξύ σας προστριβές, δεν σας φταίμε εμείς οι υπόλοιποι, ούτε θέλουμε να σας ακούμε. Δεν θακρίνουμε ποιός είναι καλύτερος, ούτε αν ο Μάντζιος έπρεπε να παίζει ή όχι.
Εδώ όσοι κρίνουν, κρίνουν συνολικά και το αποτέλεσμα είναι ότι φέτος πιάσαμε πάτο. Ας το παραδεχτούμε, κακό δεν είναι, ούτε μια αποτυχία μπορεί να "σβήσει" την εξαιρετική περσινή χρονιά. Όταν φτάνουν σε αυτή τη λογική, δύο από τις, ομολογουμένως, καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, τότε η κατάσταση καταντάει ελεεινή. Αδιαφορώντας για το ποιός έχει δίκιο ή άδικο, σίγουρα και οι 2 εκτίθενται πολύ στα μάτια της ελληνικής κοινότητας και αυτό μόνο καλό δεν κάνει. Αντί να βάλουμε πρώτα απ' όλα το κοινό καλό, μας ενδιαφέρει η αυτοπροβολή, να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον άλλον κτλ. Λογικές 15χρονων και πολύ λέω.
Δεν ενδιαφέρει νομίζω τον μέσο χρήστη το να πλακώνεστε για να δείξετε ποιός είναι καλύτερος, αλλά να προσπαθείτε για να βλέπουμε αποτελέσματα, πράγμα που τη σεζόν φέτος δεν βλέπουμε. Αν θέλετε να τσακωθείτε, κάντε το με pm, διότι αλήθεια κατάντησε βαρετό. Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιο άλλο παιδί, ας σταματήσει η δικαιολογία της "κακής κατάστασης" των παικτών, κούρασε. Γιαυτό είσαι εθνικός προπονητής για να βρείς λύση. Οι άλλοι δεν έχουν απώλειες τέτοιου είδους; Γιατί καταφεύγουμε συνεχώς σε τέτοιες πρακτικές, όταν χάνουμε και δεν λέμε το αυτονόητο. "Ναι παίδες, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ, αλλά του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο ώριμοι και θα καταφέρουμε κάτι καλό".
Η ειλικρινής αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, πόσω μάλλον τώρα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά από τη μια έχουμε μια Εθνική που δεν μπορεί να στρίψει φέτος και τους λόγους δεν θα τους αναφέρω, από την άλλη χρήστες που επειδή έχασαν στις εκλογές έχουν βαλθεί να "καταστρέψουν" τον τωρινό εθνικό προπονητή με διάφορες μπούρδες τύπου νηπιαγωγείου "αν δεν βάλεις τον δικό μου παίκτη, θα φωνάξω τον πατέρα μου να σε δείρει κτλ". Σοβαρευτείτε, διότι στον εαυτό σας κάνετε κακό, κατά πρώτον, διότι η Εθνική τον δρόμο της θα τον βρει.
Βλέπω πάντως ότι επικρατεί η λογική της "κριτικής" μόνο, όταν αυτή είναι καλή. Όταν είναι κακή βρίσκουμε ή εφευρίσκουμε του κόσμου τις δικαιολογίες για να μην παραδεχτούμε ότι αποτύχαμε. Γιαυτό και πιστεύω τελικά ότι ασχολούνται πολύ λίγοι με την Εθνική, διότι έχει καταντήσει κλίκα και ο κάθε εθνικός προπονητής θέλει να κρίνεται καλά στις επιτυχίες, αλλά με ελαφρυντικά στις αποτυχίες.
Αν φίλε, mamuwalde, θεωρείς ότι επειδή έκανες σε 2-3 παιχνίδια αυτοκριτική -μόνο για το παιχνίδι με τη Ρωσία σε είδα να λές, διόρθωσε με αν κάνω λάθος σε παρακαλώ-, δέχεσαι τα λάθη σου, όχι νομίζω ότι μάλλον υπεκφεύγεις των ευθυνών σου.
Από εκεί και πέρα, φίλε autokratora, σταμάτα να προσπαθείς να αποδείξεις και σύ τις "αυτοκρατορικές" σου καταβολές στο παιχνίδι. Φρόντισε να κρατάς τον παίκτη σου σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πάψε να βλέπεις παντού φαντάσματα. Ίσως θα ήταν καλό τελικά να υπάρχει και μια ομάδα ακόμα 5-10 χρηστών, οι οποίοι θα ξέρουν και αυτοί τα χαρακτηριστικά των παικτών και θα λένε συμβουλευτικά την άποψή τους, ώστε να αποφεύγονται μελλοντικά τέτοια πισωμαχαιρώματα. Η πλειοψηφία θα κρίνει τελικά το σύστημα που θα επιλέγεται επιθετικά και αμυντικά και όχι η πιθανή εμμονή του εκάστοτε τεχνικού τιμ σε εσωτερικές ή εξωτερικές τακτικές.

Υ.Γ. Ισως θα ήταν καλό στο κλαμπ αυτών των 5-10 χρηστών να μπει και ο autokratoras, για να δει και αυτός από μια μεριά πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

Message deleted
This Post:
00
176365.511 in reply to 176365.510
Date: 8/24/2011 7:19:47 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Όποιος απαντά με πληρότητα κερδίζει δωράκι μια νέα ερώτηση:)

Εάν καταλαβαίνω σωστά (πολύ πιθανόν όχι) θα μπορούσαμε να κάνουμε διάφορα ´σατανικά´ πράγματα με ένα καθαρόαιμο P.G που θα ελάφρυνε τον Κουβαράκη (να πάει σε S.G).

Και τα καθαρά εσωτερικά συστήματα (ειδικά το παρεξηγημένο Low Post) θα παίζονταν πιο εύκολα αλλά και τα Motion like θα γίνονταν πιο δυνατά (θα μπορούσαμε πιο άφοβα να παίξουμε με τους ´εξωτερικούς´ ψηλούς).

Είναι σωστή αυτή η άποψη; Και αν ναι, υπάρχει στα σκαριά κάποιο καλό και ´καθαρό´ P.G ;

Y.Γ οι εξηγήσεις που δίνει μαθηματικά για τα ματς είναι δική του πρωτοβουλία αποκλειστικά. δεν τον συμβουλευόμαστε για τους αγώνες της εθνικής

Σενάριο πρώτο. Έχασες τα λογικά σου ξαφνικά και διαψεύδεις κάτι που δεν συμβαίνει

Σενάριο δεύτερο. Κάποιος σε ρώτησε ή υπονόησε ότι εγώ έχω κάποια σχέση με την εθνική

Σενάριο τρίτο. Οτιδήποτε άλλο,....

Για το πρώτο. Κρίμα δεν είναι ρε συ ο Mamu. Τόσο νέο παιδί και να το χάσει μετά από μια ήττα σε ένα παιχνιδάκι! Ποιος να το έλεγε,....:)

Για το δεύτερο. Δεν έχω καμία απολύτως ανάμιξή με τα θέματα της εθνικής

Για το τρίτο τώρα. Όταν η λογική δεν μπορεί να δώσει της εξηγήσεις τότε να κοιτά κανείς το......:)

Last edited by GM-sarithin at 8/24/2011 7:20:28 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
176365.512 in reply to 176365.510
Date: 8/24/2011 7:25:39 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Φίλε αυτοκράτορα, αν έχεις να κάνεις ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, να την κάνεις επώνυμα εκεί που πρέπει και όχι με αυτόν τον τρόπο. Και φυσικά με αποδείξεις. Αν δεν έχεις αποδείξεις, καταντάς ψεύτης και αυτό κανονικά είναι αδίκημα, ποινικό κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ που δεν έπαιξε ο παίκτης σου. Αν δεν ήταν πράγματι ο καλύτερος -γιατί δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά του- μήπως εσύ με το να παίξει ήθελες να αποκομίσεις ίδιον όφελος εις βάρος της Εθνικής; Γιατί πρέπει πάντα να θεωρούμε ότι οι παίκτες μας πρέπει να παίζουν; Γιατί το παίζουμε "κοινοί προπονητές εξέδρας"; Γιατί εσύ που λές ότι κόπτεσαι για την Εθνική έχεις τόσο μικρή συμμετοχή στα κοινά της; Σε έχει τόσο ενοχλήσει που κάποιος άλλος κρίθηκε πιο ικανός για να αναλάβει αυτήν την ευθύνη; Είναι κρίμα να κατηγορούμε με τέτοιο τρόπο και φυσικά, φίλε μου, δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις προσωπικά με τον εθνικό προπονητή. Όταν όμως κατηγορείς κάποιον, φρόντισε να έχεις αποδείξεις και όχι να μιλάς στον βρόντο. Αδικείς και τον εαυτό σου και το ακροατήριο σου. Μην αφήνεις εντυπώσεις, μόνο και μόνο για να αμαυρώσεις τον χαρακτήρα κάποιου, που φαίνεται καθαρά, ότι έχεις προσωπικό πρόβλημα.

This Post:
00
176365.513 in reply to 176365.512
Date: 8/24/2011 7:30:36 AM
Overall Posts Rated:
7070
Einai prosopiko to problima.Oi katagelies ginontai kai ekei pou prepei alla iparxoun parathirakia sto sistima tis dikaiosinis.Giauto otan prospatheis na anoixeis ta matia tou kosmou dineis tis apodeixeis ston piato.De mporo na katalabo pos mporei na katantao pseftis otan protrino na koitaxoun kati oloi oi xristes..Pianomai apo ton mantzio gia na thixo polla pragmata pou me enoxloun.Se kalipsa?

This Post:
00
176365.514 in reply to 176365.513
Date: 8/24/2011 7:35:31 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν μπορώ να σου πώ ότι με κάλυψες απόλυτα, αν δεν ξέρω ή δεν δω τί ακριβώς εννοείς. Αν θες, δώσε μου σε pm κάποια στοιχεία για να κατανοήσω επαρκώς αυτό που υποστηρίζεις. Θα τα κοιτάξω και θα τα αξιολογήσω.

Message deleted
Advertisement