közbe eszembe jutott a telefonáló gyerek neve. Buttler ugye? Na azt a világból kikergetném. Az a gond, az OKC játékosok jó részében nincs alázat ehhez a játékhoz. Bekerülnek egy ilyen duó mellé mint Durant és Westbrook és mindjárt azt hiszik, ők az istenek. Miamiba az a szerencse (vagy tudatosság), hogy a kiegészítők többsége (és ez a többség hozza amúgy a meccseket nekik) képes a földön maradva alázattal játszani. Az OKC-be nincs meg az alázat a játékosok többségében. Enélkül meg szart se fog érni ez a csapat még évekig.
Egy részről egyetértek azokkal, akik elrontott dolognak érzik Harden eladását, más részről meg azért Harden se az igazi. PO-ba eddig számomra minden alkalommal leszerepelt. A döntőbe kritikán aluli volt 2012-ben. Az alapszakaszt még úgy ahogy abszolválta, de ott is voltak nagy hullámvölgyei. Szóval szerintem Harden is egyenlőre túl van értékelve. Sokszor leírtam, és tartom magam ahhoz, az OKC-ből egy igazi irányító hiányzik, és alázatos csereemberek, akik képesek meghalni a pályán. Ha ez adott lenne, Westbrook ide Brooks oda ezt az OKC-t soha senki se tudná megverni. Brooks szerintem ott hibázik/hibázott nagyot, hogy soha nem próbálta ki azt, hogy Fisher kezébe teszi a karmesteri pálcát, és a másik kettő csak akkor bohóckodhat, ha oda adja nekik. Így perkins is kaphatna +2-3 helyzetet, Ibakába van minimum +10 pont, és Durantre meg az agyatlanra se tudnának annyira figyelni mint amennyire így tudtak.
Nézzétek meg a Miamiba is LBJ simán el tudna irányítani betörögetne játszhatná azt a játékot egész évben amit Westbrook játszik, de a csapat nem nyerne semmit se vele. Pedig képes lenne rá. És Wade is simán. De nincs értelme. Szépen működik úgy a dolog ahogy. Lehet, hogy chalmers meg a kis hajasbaba csak kirakati babának van ott IR poszton, de akkor is ők az irányítók nem a másik két nagy név. Pedig azoknak ráadásul külön-külön van annyi játékintelligenciájuk, mint a fél OKC-nek együttvéve!
Azért várom a döntőt amúgy, mert két nagyon intelligens csapat és edző csatáját fogja hozni. Talán még a LAC fog ehhez felérni az elkövetkező szezonokban. Rivers munkája hamar az egekbe repíti majd őket szerintem.
Mit szóltok amúgy, a LAC 2 milliárdért gazdára talált. Elérte a liga azt amit valószínűleg akart. A vén rasszista továbbá 1 milliárdra pereli a ligát. Ha megnyerné, precedens értékű lenne ez a sporttörténelemben.
Last edited by JoeBlack at 6/2/2014 6:09:43 AM