BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.503 in reply to 244403.502
Date: 6/2/2014 2:28:26 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Igazi dobóhátvéd alkat. Amíg ezt nem látják be vele kapcsolatban, sose lesz igazán kiváló játékos. Pedig a képességei csodásak, csak nem arra van használva amire.

Na,pont ezt akartam írni: a sportkocsival sem megyünk szántani - pedig a teljesítménye megvan hozzá...

From: kaygee

This Post:
00
244403.504 in reply to 244403.498
Date: 6/2/2014 2:44:02 AM
Overall Posts Rated:
173173
Én veled értek egyet, ha nem lesz gyökeres változás, akkor Durant fog elmenni.

Nekem más dolgok is jártak a fejemben ezután. Nem vagyok OKC fan, de szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

This Post:
00
244403.505 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 4:17:10 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát az attól függ, mit várnak a csapattól. Ha az a cél, hogy két ember szórja meg magát, akkor jól van felépítve. Ha bajnokságot akarnak nyerni, akkor nem.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.506 in reply to 244403.500
Date: 6/2/2014 4:50:51 AM
Overall Posts Rated:
8181
Az edző kuka, az egyértelmű. Kábé annyi lehetett az OKC-nél a "taktika" a meccsekre, hogy "menjetek, KD és Westbrook meg dobjon k*rva sok pontot!"... :D

Csak én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is, hogy másik edző ki tudna-e hozni jobb teljesítményt egy ennyire ostoba figurából; szóval én inkább elcserélném.

This Post:
00
244403.507 in reply to 244403.506
Date: 6/2/2014 5:21:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ki meri felvállalni azt, hogy westbrookkal összezördül (egy új edző tutira nem, hacsak nem Popovich-nak vagy Jacksonnak hívják)? A keret mélysége nem engedi meg, hogy padoztassa mert taktikailag fegyelmezetlen. A rájátszásba se jutottak volna be ezzel a kerettel, ha westbrook nem játszik, vagy összeveszik az edzővel és olyan kedve támad. Ahhoz eszközt is adni kéne egy edző kezébe. A jelenlegi elfuserált kerettel ennyi van a csapatba szerintem. nézd meg ezt a sefolosa (vagy hogy írják) gyereket. ez a fosnál is fosabb. érdekelne, mennyi fizetést vesz el a sapkából. 1 millát se adnék neki ezután a szezon után. azonnal eladnám vagy elcserélném egy első körös draftjogért vagy bárki másért. akár ingyen is mehetne. ugyan ez perkins. vagy az a gyerek, akinek a nevét se tudom, lehet azért nem játszott az utolsó meccsen mert nem fért be a csarnok ajtaján a hatalmas arca. Állandóan telefonálgat valakinek amikor nagy nehezen bever egy triplát 4-5 meccsenként. hogy hívják azt a szánalmat? na azt is helyből kitoloncolnám még amerikából is. nem NBA szintű játékos. és van kb 3-4 ilyen kolonc aki csak a pénzt viszi a csapatból. ilyen keretkialakítással csoda, hogy idáig jutottak. most mondom, jövőre szerintem átgázol rajtuk a fél mezőny már az alapszakaszban is. Memphis Houston LAC GSW ezek mind jobb csapatok lesznek. Ez a kétemberes bohóckodás hosszú távon nem lesz kifizetődő. hja és tudja mindenki, a támadás megnyerhet 1-2 csatát, de a védekezés nyeri a háborút és a bajnokságokat is. Ez igaz az NFL-re az NHL-re és az NBA-re is! Ezt az OKC szakmai stábjával még nem közölték szerintem.

From: blive

This Post:
00
244403.508 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 5:31:15 AM
Overall Posts Rated:
6262
szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

szerintem Hardennel jól volt felépítve. ott kellett volna egy olyan lépés, hogy a tulaj képes költeni a csapatra, megtartják Hardent, hoznak a padra egy-két veteránt, aztán hajrá.

így Harden nélkül viszont nem. Westbrook-Durant kettős nagyon állat, alapszakaszban top3 lesz nyugaton mindig, de aztán POra elfogynak.

@dzsevasz: nekem az is az edző sara, hogy csak 5 pont jön a padról. nincs annyira gyenge padja az okc-nek, csak Brooks nem mert hozzájuk nyúlni. 5 ember dobott pontot a 6. meccsen tőlük :D a cserél közül Fishert leszámítva Adams volt fenn 12 percet, Lamb 6ot, többi 2 perc alatt

From: kaygee

This Post:
00
244403.509 in reply to 244403.508
Date: 6/2/2014 5:38:42 AM
Overall Posts Rated:
173173
Mondjuk ha robbantják az OKC-t, megindul a csere-bere, akkor Adams jöhetne a GSW-be, oda pont kéne egy ilyen. :-)

szerintem Hardennel jól volt felépítve. ott kellett volna egy olyan lépés, hogy a tulaj képes költeni a csapatra, megtartják Hardent, hoznak a padra egy-két veteránt, aztán hajrá.

így Harden nélkül viszont nem. Westbrook-Durant kettős nagyon állat, alapszakaszban top3 lesz nyugaton mindig, de aztán POra elfogynak

Igen, valahogy én is így voltam vele, valami ilyet írtam ide is korábban. Nem tudom, hogy létezett-e volna olyan GM, aki Westbrook-ot küldi el, és Hardent tartja meg, de lehet, hogy már bajnok lenne.

This Post:
00
244403.510 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 5:46:54 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Nekem más dolgok is jártak a fejemben ezután. Nem vagyok OKC fan, de szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

Laikusként csak egy gondolat: lehet két ember köré is csapatot gründolni, de ha az egyik buta a játékhoz, az edző sem az igazi és a vezetőségnek is furcsa (és működésképtelen) ötletei vannak, abból sok jó nem fog kisülni. Én mondjuk az előző szezonokban sem értettem azt a nagy ünneplést,amit az OKC kapott,de az az én bajom. Most bebizonyosodni látszik, hogy Harden elpasszolása végzetes hiba volt, helyette más bevethető ember nem akad, több kiegészítőt sikerült teljesen leamortizálni (Sefolosha pl., aki szerintem ennél többet tud), mások (Lamb) totál mellényúlásnak tűnnek, szóval van itt baj,nem kevés...

From: JoeBlack

This Post:
00
244403.511 in reply to 244403.508
Date: 6/2/2014 6:06:37 AM
Overall Posts Rated:
411411
közbe eszembe jutott a telefonáló gyerek neve. Buttler ugye? Na azt a világból kikergetném. Az a gond, az OKC játékosok jó részében nincs alázat ehhez a játékhoz. Bekerülnek egy ilyen duó mellé mint Durant és Westbrook és mindjárt azt hiszik, ők az istenek. Miamiba az a szerencse (vagy tudatosság), hogy a kiegészítők többsége (és ez a többség hozza amúgy a meccseket nekik) képes a földön maradva alázattal játszani. Az OKC-be nincs meg az alázat a játékosok többségében. Enélkül meg szart se fog érni ez a csapat még évekig.

Egy részről egyetértek azokkal, akik elrontott dolognak érzik Harden eladását, más részről meg azért Harden se az igazi. PO-ba eddig számomra minden alkalommal leszerepelt. A döntőbe kritikán aluli volt 2012-ben. Az alapszakaszt még úgy ahogy abszolválta, de ott is voltak nagy hullámvölgyei. Szóval szerintem Harden is egyenlőre túl van értékelve. Sokszor leírtam, és tartom magam ahhoz, az OKC-ből egy igazi irányító hiányzik, és alázatos csereemberek, akik képesek meghalni a pályán. Ha ez adott lenne, Westbrook ide Brooks oda ezt az OKC-t soha senki se tudná megverni. Brooks szerintem ott hibázik/hibázott nagyot, hogy soha nem próbálta ki azt, hogy Fisher kezébe teszi a karmesteri pálcát, és a másik kettő csak akkor bohóckodhat, ha oda adja nekik. Így perkins is kaphatna +2-3 helyzetet, Ibakába van minimum +10 pont, és Durantre meg az agyatlanra se tudnának annyira figyelni mint amennyire így tudtak.

Nézzétek meg a Miamiba is LBJ simán el tudna irányítani betörögetne játszhatná azt a játékot egész évben amit Westbrook játszik, de a csapat nem nyerne semmit se vele. Pedig képes lenne rá. És Wade is simán. De nincs értelme. Szépen működik úgy a dolog ahogy. Lehet, hogy chalmers meg a kis hajasbaba csak kirakati babának van ott IR poszton, de akkor is ők az irányítók nem a másik két nagy név. Pedig azoknak ráadásul külön-külön van annyi játékintelligenciájuk, mint a fél OKC-nek együttvéve!

Azért várom a döntőt amúgy, mert két nagyon intelligens csapat és edző csatáját fogja hozni. Talán még a LAC fog ehhez felérni az elkövetkező szezonokban. Rivers munkája hamar az egekbe repíti majd őket szerintem.

Mit szóltok amúgy, a LAC 2 milliárdért gazdára talált. Elérte a liga azt amit valószínűleg akart. A vén rasszista továbbá 1 milliárdra pereli a ligát. Ha megnyerné, precedens értékű lenne ez a sporttörténelemben.

Last edited by JoeBlack at 6/2/2014 6:09:43 AM

This Post:
00
244403.512 in reply to 244403.511
Date: 6/2/2014 6:17:15 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Mit szóltok amúgy, a LAC 2 milliárdért gazdára talált. Elérte a liga azt amit valószínűleg akart. A vén rasszista továbbá 1 milliárdra pereli a ligát. Ha megnyerné, precedens értékű lenne ez a sporttörténelemben.

Nem született még meg szerintem az a bíró,aki a javára ítélne

Message deleted
Advertisement