Xαιρετώ σας!!
Πώς γίνεται τόσα πολλά ματς μου να καταλήγουν σε ντέρμπυ?? Λες και είναι στημένα! Θυμίζω:
3BO-NRD 73-77
NRD-21 84-87
NRD-PAN 81-79
NRD-KAL 101-104
ANA-NRD 104-106
GSP-NRD 78-79
Ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί δεν το γνωρίζω. Έχει άλλος κανείς τόσα ντέρμπυ στους 2-3 πόντους?
Το ακόμα πιο παράξενο, δε, είναι η εξέλιξη που έχουν αυτά τα ματς. Χθες π.χ. έπαιζα για 41' χωρίς το SF μου και για 15' χωρίς το SG μου και επιβίωσα. Στο τελευταίο 1'30" ο Σπάρτακος δε σκοράρει καθόλου και τελικά κερδίζω με 2 βολές (από τις 4(!!!) που έριξα σε όλο το ματς). Σε άλλα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο τρελά πράγματα (όχι πάντοτε υπέρ μου εννοείται). Μήπως όταν λέω στους παίκτες "παίξτε όσο χρειάζεται για να νικήσετε", αυτοί το παίρνουν πολύύύ της μετρητοίς?? Νομίζω πως απλά και μόνο επειδή προσφέρω θέαμα και κάνω πιο ενδιαφέρον το άθλημα, θα έπρεπε το BB να μεριμνίσει για κανένα κονδύλι οικονομικής βοήθειας. Ποιος, άλλωστε, θέλει να βλέπει συνέχεια παιχνίδια με διαφορές 20-30 πόντων που κρίνονται από την πρώτη περίοδο?? Όποιοι συμφωνούν με την πρότασή μου, ας μαζέψουν υπογραφές και να τις στείλουμε στους GMs.
Νομίζω πως μου λείπει άλλη μία νίκη, η οποία -υπό συνθήκες- θα μου εξασφαλίσει την πέμπτη θέση.
Υ.Γ.1: και πέρσυ είχα 3-4 νίκες στους 3-4 πόντους (ο Ανατολίτης είναι στάνταρ θύμα..)
Υ.Γ.2: Ματς KAL-PLA: πόση επίδραση, επιτέλους, έχει αυτή η διάθεση? Ο PLA έχει σαφώς καλύτερη αξιολόγηση από τον KAL, κι όμως χάνει εύκολα.
Have a nice day..