BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.500 in reply to 244403.495
Date: 6/2/2014 12:39:42 AM
Overall Posts Rated:
411411
Vajon elcserélik Westbrookot? Ésszerű lenne. Zseniális képességű figura, de nála butább játékos kevés van az NBA-ben. Megnyer 2 meccset az OKC-nek, aztán hármat buknak rajta...
Nagyon örülök a SAS továbbjutásának, de KD-t nagyon sajnálom - egy zseniális, intelligensen kosárlabdázó ember, aki sokadszor esik ki az ostoba kisbarátja miatt...

szerintem nem kéne elcserélni. szimplán hozni kell melléjük egy passzoló ir-t aki csak akkor adja westbrook kezébe a labdát amikor rajta a sor. ennyi. és egy világverő csapat lehetne.

From: JoeBlack

This Post:
00
244403.501 in reply to 244403.498
Date: 6/2/2014 12:43:11 AM
Overall Posts Rated:
411411
nem lehet úgy döntőbe kerülni, hogy a mindent eldöntő meccsen 5 pontot dob a cseresorod. ez nonszensz. nézd meg mindkét párbajt a padok közti különbség döntötte el teljesen. sehol se a kezdők domináltak.

From: JoeBlack

To: Cimi
This Post:
00
244403.502 in reply to 244403.499
Date: 6/2/2014 12:49:27 AM
Overall Posts Rated:
411411
James Wade azt csinál amit akar max valami taktikát kieszel ami borul a meccsen:-).

Csak ezeknek a játékosoknak a játék intelligenciáját ne vegyük egy lapon westbrookéval. Annak a gyereknek az agyi kapacitása, és a játék intelligenciája is a zuzmóéval egyenlő. Anyagcserére képes és kész kb. ! Egyébként mint volt irányító néztem a teljesítményét, és azt kell mondanom, térbe nem látja jól át a támadó oldalt. Jól látja a lyukakat a réseket a védekezéseken, de amennyire ezt jól látja és érzi, annyira nem látja át a passzsávokat és az ezzel járó asziszt lehetőségeket. Csak a teljesen egyértelmű helyzetekbe tudja oda adni, mert ezt veszi észre. Annyira a másik oldalra koncentrál, hogy nem tud a csapata hasznára lenni mint irányító. Igazi dobóhátvéd alkat. Amíg ezt nem látják be vele kapcsolatban, sose lesz igazán kiváló játékos. Pedig a képességei csodásak, csak nem arra van használva amire.

This Post:
00
244403.503 in reply to 244403.502
Date: 6/2/2014 2:28:26 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Igazi dobóhátvéd alkat. Amíg ezt nem látják be vele kapcsolatban, sose lesz igazán kiváló játékos. Pedig a képességei csodásak, csak nem arra van használva amire.

Na,pont ezt akartam írni: a sportkocsival sem megyünk szántani - pedig a teljesítménye megvan hozzá...

From: kaygee

This Post:
00
244403.504 in reply to 244403.498
Date: 6/2/2014 2:44:02 AM
Overall Posts Rated:
173173
Én veled értek egyet, ha nem lesz gyökeres változás, akkor Durant fog elmenni.

Nekem más dolgok is jártak a fejemben ezután. Nem vagyok OKC fan, de szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

This Post:
00
244403.505 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 4:17:10 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát az attól függ, mit várnak a csapattól. Ha az a cél, hogy két ember szórja meg magát, akkor jól van felépítve. Ha bajnokságot akarnak nyerni, akkor nem.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.506 in reply to 244403.500
Date: 6/2/2014 4:50:51 AM
Overall Posts Rated:
8181
Az edző kuka, az egyértelmű. Kábé annyi lehetett az OKC-nél a "taktika" a meccsekre, hogy "menjetek, KD és Westbrook meg dobjon k*rva sok pontot!"... :D

Csak én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is, hogy másik edző ki tudna-e hozni jobb teljesítményt egy ennyire ostoba figurából; szóval én inkább elcserélném.

This Post:
00
244403.507 in reply to 244403.506
Date: 6/2/2014 5:21:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ki meri felvállalni azt, hogy westbrookkal összezördül (egy új edző tutira nem, hacsak nem Popovich-nak vagy Jacksonnak hívják)? A keret mélysége nem engedi meg, hogy padoztassa mert taktikailag fegyelmezetlen. A rájátszásba se jutottak volna be ezzel a kerettel, ha westbrook nem játszik, vagy összeveszik az edzővel és olyan kedve támad. Ahhoz eszközt is adni kéne egy edző kezébe. A jelenlegi elfuserált kerettel ennyi van a csapatba szerintem. nézd meg ezt a sefolosa (vagy hogy írják) gyereket. ez a fosnál is fosabb. érdekelne, mennyi fizetést vesz el a sapkából. 1 millát se adnék neki ezután a szezon után. azonnal eladnám vagy elcserélném egy első körös draftjogért vagy bárki másért. akár ingyen is mehetne. ugyan ez perkins. vagy az a gyerek, akinek a nevét se tudom, lehet azért nem játszott az utolsó meccsen mert nem fért be a csarnok ajtaján a hatalmas arca. Állandóan telefonálgat valakinek amikor nagy nehezen bever egy triplát 4-5 meccsenként. hogy hívják azt a szánalmat? na azt is helyből kitoloncolnám még amerikából is. nem NBA szintű játékos. és van kb 3-4 ilyen kolonc aki csak a pénzt viszi a csapatból. ilyen keretkialakítással csoda, hogy idáig jutottak. most mondom, jövőre szerintem átgázol rajtuk a fél mezőny már az alapszakaszban is. Memphis Houston LAC GSW ezek mind jobb csapatok lesznek. Ez a kétemberes bohóckodás hosszú távon nem lesz kifizetődő. hja és tudja mindenki, a támadás megnyerhet 1-2 csatát, de a védekezés nyeri a háborút és a bajnokságokat is. Ez igaz az NFL-re az NHL-re és az NBA-re is! Ezt az OKC szakmai stábjával még nem közölték szerintem.

From: blive

This Post:
00
244403.508 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 5:31:15 AM
Overall Posts Rated:
6262
szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

szerintem Hardennel jól volt felépítve. ott kellett volna egy olyan lépés, hogy a tulaj képes költeni a csapatra, megtartják Hardent, hoznak a padra egy-két veteránt, aztán hajrá.

így Harden nélkül viszont nem. Westbrook-Durant kettős nagyon állat, alapszakaszban top3 lesz nyugaton mindig, de aztán POra elfogynak.

@dzsevasz: nekem az is az edző sara, hogy csak 5 pont jön a padról. nincs annyira gyenge padja az okc-nek, csak Brooks nem mert hozzájuk nyúlni. 5 ember dobott pontot a 6. meccsen tőlük :D a cserél közül Fishert leszámítva Adams volt fenn 12 percet, Lamb 6ot, többi 2 perc alatt

From: kaygee

This Post:
00
244403.509 in reply to 244403.508
Date: 6/2/2014 5:38:42 AM
Overall Posts Rated:
173173
Mondjuk ha robbantják az OKC-t, megindul a csere-bere, akkor Adams jöhetne a GSW-be, oda pont kéne egy ilyen. :-)

szerintem Hardennel jól volt felépítve. ott kellett volna egy olyan lépés, hogy a tulaj képes költeni a csapatra, megtartják Hardent, hoznak a padra egy-két veteránt, aztán hajrá.

így Harden nélkül viszont nem. Westbrook-Durant kettős nagyon állat, alapszakaszban top3 lesz nyugaton mindig, de aztán POra elfogynak

Igen, valahogy én is így voltam vele, valami ilyet írtam ide is korábban. Nem tudom, hogy létezett-e volna olyan GM, aki Westbrook-ot küldi el, és Hardent tartja meg, de lehet, hogy már bajnok lenne.

This Post:
00
244403.510 in reply to 244403.504
Date: 6/2/2014 5:46:54 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Nekem más dolgok is jártak a fejemben ezután. Nem vagyok OKC fan, de szerintetek ez a csapat jól van felépítve? Gondolkodtam egy kicsit, van talán pro meg kontra is, ti mit gondoltok?

Laikusként csak egy gondolat: lehet két ember köré is csapatot gründolni, de ha az egyik buta a játékhoz, az edző sem az igazi és a vezetőségnek is furcsa (és működésképtelen) ötletei vannak, abból sok jó nem fog kisülni. Én mondjuk az előző szezonokban sem értettem azt a nagy ünneplést,amit az OKC kapott,de az az én bajom. Most bebizonyosodni látszik, hogy Harden elpasszolása végzetes hiba volt, helyette más bevethető ember nem akad, több kiegészítőt sikerült teljesen leamortizálni (Sefolosha pl., aki szerintem ennél többet tud), mások (Lamb) totál mellényúlásnak tűnnek, szóval van itt baj,nem kevés...

Advertisement