Będę do Ciebie mówił od dziś Sensej skoro jestes takim wielkim ekspertem. Tylko dziwi mnie, że z taką wszechogarniętą wiedzą jesteś w III lidze, a nie ogrywasz WKS Lakers w PLK, Ja nie aspiruję do miana alfy i omegi w BB, ale Twoje pseudoeksperckie sądy zostaw lepiej dla siebie:) Co do Rodwella to celowo kupiłem zawodnika bez dołów, żeby w przyszłości nie płacic mu Bóg wie ile pensji, a na trenowanie sf o jakim mówisz przyjdzie jeszcze czas...
haha możesz tak mówić oddzis :) nie zapomnij sie ukłonić
nie gram bo nie mam takich graczy to wymaga albo długiego treningu,nakładu finansowego,rzadko kto sprzedaje graczy kompletnych za kwoty na ktore by mnie bylo stac :)...od poczatku gry poswiecilem sie treningowi,glownie SF o ktorym nie wiedzialem za duzo poza tym co skaut powiedzial,jednak byla dziura na OD okropny i zajęło to duzo czasu dzis juz wiem jak gracz musi wyygladac na poczatku treningu i co mam mu za aplikowac,a to ze celowo wziales z dolem słabym bo pensja haha....sorki....wole 1 skok mniej w JS czy JR za doł na poziomie wszystko 6-7(jak kiedys ci pisalem moj Sg ma 43k pesnji obecnie i sume 104 dzieki temu jestwszechstrony moze grac na pozycjach 1-3...pensji mi jakos nie nabija a gore tez ma ładna znajda sie tam 16 :)....pamiętaj ze to wzory matematyczne decyduja kto wygra,kazda nawet malo powiązana umiejętność moze w danej taktyce decydowac ze to ty wygraszmecz ...zastanow sie nad tym zanim uniesiesz sie duma :)
a wiedzę swoja w bb poszerzam codziennie,przeglądam fora,czytam rożne watki i patrze porównuję
ze sportowym pozdrowieniem :)