Ей, ама ти скачаш като опарен, бе?! Защо реши, че точно към теб съм отправил този пост. Да, пише До GM-Nik0, защото съм цъкнал на последния отговор в темата, който е твой. Отговарям на Baluka, за да е ясно, а съм цъкнал на теб, защото това, което казвам го казвам на всички, а не на някой конкретно и затова съм натиснал Отговори на последния пост. Но след като повдигаш темата, погледни си по-задни коментари в други теми да видим дали не казваш, че има 10-15 човека, които си тренират и те са достатъчни. Недей да търсиш конфонтации за всяко нещо. Ние да си говорим колкото искаме, но аз още не съм видял тренера да напише нещо, а по въпроса с промяната. Иска ми се да знаем колко играчи в момента се тренират активно и с колко мениджъри има реална комуникация, на мен това ми е интересното. Иначе като класиране този сезон не беше зле. Все пак резултатите, които Наско постигна са изключителни и трябва да се стремим към нещо подобно. За жалост ми се струва, че инициативата, която подехме с това да се съберат играчи, които да тренират и да се организират нещата по-добре, пропадна...
Last edited by uBAH at 7/8/2015 7:12:35 PM