Erre mit mondjak?!
Öcsém ugyanez, most 18. Annyi különbséggel, hogy korosztályban dobál 30-40et. Játszik/játszott megyében kb ugyanennyi pont (ez felnőtt). Emellett év elején NB1/B-s csapathoz lejárt edzeni, de az edző inkább a fiát játszatja, illetve a tulaj fiát(aki egyébként kézizik....).
Nincs jövőképe, pedig NB1/B-ben biztos tudna kezdőként játszani....Így majd megy egy közeli városba edzeni NB2-be, talán ott játszatják is. (és emellett, ahol játszik, ott 30-40 percet minimum, mert nincs normális cseréjük)
Ezek mellett én is 2 éve ugyanezt csináltam. NB2-be feljutó csapatban felnőtt edzésre jártam, mellette korosztályosra egy másik városba. Szétment a térdem, fél év kihagyás után felvettek egyetemre. (Veszprém NB1/B veretlenje idáig) Itt a korosztályos edzés heti egy alkalom. Lementem, az edző azt mondta, edzeni mehetek, játszani nem tudok, mert az eggyel fiatalabb korosztály feljátszik ide, illetve 2-3 srácot benyomtak a felnőtt NB1/B-s csapatba, ők meg vissza játszanak, így fix 12 fős keretük van. Mondom nem baj, nem akarok játszani, úgyis kérdezték a régi egyesületből, hogy nem tudnék-e néha beugrani hozzájuk. Erre keresett az edző úr egy helyi, egyetemi csapatot. (megyei bajnokság utolső előtti helyen végeztek tavaly) Ide lementem első edzésre, amikor az itteni edző a bemutatkozás helyett megmondta, hogy a következő edzésre már nem vár........
Erről ennyit. Nem mondom, nem vagyok egy baromi jó játékos (voltam), de feljutásunk évében meccsenként 5-10 percet játszottam max. Ez volt felnőtt korosztályban, 17 évesen, 5-6 pontos átlaggal. És most már kedvem sincs sehova menni játszani...........