Kam cituoji nesamones ? pasakiau kad likusios 2 sav taip man jau nebera sis sezonas. 18 metu be 1-2 sav man jau yra 19 metu katik istrauktas jaunis. Tau ne ? tada tavo bedos, nesigincysiu. juk per 2 sav turbut daug pakelsi. 1 skilla max speju. Pridek ta 1 skilla ir jis 19 metu zaidejas. Nesuprantu kas tau nedasyla? Ar su siena sneku ? Atrodo kad geriau tau isvis neatrasyneti, nes vistiek liepsi atsigauti man ir sakysi kad dirbtinai sendinu zaidejus nes jis dar suknistas 18 metis

Formaliai taip, zinau kad nenugincysiu nebent gincai truks 2 sav iki kol tapsiou teisus 100 % nenugincijant

:D Bet mes kalbam apie sio zaidejo isigyjima. Jei pameni as pats domejaus jo kaina, nes buciau emes uz priimtina suma.Todel jis man jau 19 metis.
Del propagavimo, taip kai uz visiskai be inside skillu zaideja patreninta 1 sez ir atrodanti tikrai pripazinkim neispuydingai sakai kad vertas 3.5 kk tai siaubinga... O ka tu treniravai cia nesusije ir neidomu man. O del nuotolio tai vienas lengviausiai kylanciu skillu ir neitin reikalingu, bent jau man kai treninu 1 poz kyla super , todel nelaikau kazkuom ispudingu kad pakele iki patyres. Kiek idomu, jei sitas vertas 3.5 kk ,butu vertas lb geras jaunis patreniruotas 1 sezona be 2 sav. uz 12 sav trenkiu...5-6 kk ? Blin jei isties tiek, tada jamu sita darba. Kaip tik sezo pradzioje laisvu litu bus galesiu paimt 1 jauni ir patrenint 1 sezona. uz 6 kk Galesi paimti tik prasidejus atkrintamosiom. Sudarom toki sandori ?
nesuvokiu cia geriat su chebra ir rasot kartu prigere i foruma tokias nesamones kad diena yra isties naktis o naktis diena ir juokiates?

nu suprantu kad juokinga kad kazkas atrasyneja jums

durnai aisku elgiuos

is pradziu atrode kad isties taip kvailai mastai

Dabar jau supratau kad issipisineji kad paerzintum

Sekmes ieskant kito zmogaus pasilinksminti jei neturit jau tiek kas veikt

nebeatrasynesiu tau jau, tai gali nevargt rasydamas