Έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν έχεις βρείς αγοραστή για τον Λάμπρο. Επιμένε ις όμως στις $500.000! Δεν θέλω να παρέμβω στον οικονομικό σου προγραματισμό, αλλά μου φαίνετε οτί ζητώντας τόσα δεν πρόκειτε να βρείς αγοραστή γιατί έχει καλά χα ρακτηριστικά όμως η ηλικία του και το ύψος του είναι δυσανάλογα. Ακόμη, είναι δύσκολο μια ομ άδα να διαθέτει τόσα λεφτά μιας και δεν παίζουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ουτος ώστε να έχουμε καταφέρει να έχουμε διάθέσιμα τόσα πολλά ουτος ώστε να μπορούμε να δώσουμε και ένα μέρος αυτών σε κάποιον καλό, πλήν όμως όχι με μέλλον παίχτη.
Τουλάχιστον, αυτή είναι η γνώμη μου, και ίσως και παράπονο, για τις τρελές απαιτήσεις που βλ έπω συχνά από χρήστες που πουλάνε παίχτες. Ίσως να δεχόμουν ότι ένας 32χρονος παίχτ ης θα μπορούσε να πωληθεί σε τέτοια τιμή, μετά από μάχη απο ομάδες που θα ξεκίναγα ν από μια πιο χαμηλή τιμή εκκίνησης..
Να επαναλάβω οτι δεν αναφέρομαι αποκλειστ ικά σε εσένα και στον παίχτη σου, αλλά χρησιμοποιήσα το παράδειγμα αυτό για να εκφρ άσω την αποψή μου και ίσως και το παράπονό μου για την μεταγραφική αγορά. Σίγουρα ο κάθε προπονητής κοιτάει και το οικονομικό όφελος όταν προσπαθεί να ξεφορτωθεί έ ναν παίχτη, αλλά ας κρατίσουμε τις τιμές σε λογικά επίπεδα, για να μπορούμε και να συμμετέχουμε, είτε πουλώντας είτε αγοράζοντας.