BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Predlozi (forum)

Predlozi (forum)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
48646.5 in reply to 48646.4
Date: 9/5/2008 3:54:54 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ne znam tachno koja tema je u pitanju,ali 100% je tachno da su se zalili na preveliki broj sticky tema i to bash pre par dana...
Raspitaj se malo ko se to tacno zalio i koliki je broj tih ljudi...

Poenta teme "Predlozi(igra)" postoji...Nije svako pametan kao ti pa da zna engleski i da moze da pishe predloge na Global forumu BBa...zato sam kontaktirao BB-Marka i rekao mu shta cemo da uradimo,dechko se slozio sa ovim :)
Za znanje engleskog ne treba pamet. Druga stvar nisi shvatio poentu... da bi se nesto promenilo potrebni su ljudi, potrebno je mnogo ljudi da to tako misli i na kraju da BB tako misli. Hocu reci cak iako se svim ljudima, koje BB Srbija trenutno broji --> njih 300 (od kojih je bar polovina neaktivna ali dobro), ne dopada jedna stvar to nece prestavljati nista za BB. 300 ljudi oce da se menjaju hiljade redova koda igrice... Zar bi neko to uradio?
Da postoji 1000 ljudi koji tako misle opet ne bi to smatrali za ozbiljno, ali bi kao imali na umu... A kada bi npr. cela Spanija napisala peticiju da se nesto promeni, onda bi to bilo 1/4 BB zajednice i to bi vec znacilo nesto.

Zar stvarno mislish da mi njega kontaktiramo preko BB-Mail???

Ni u jednom trenutku nisam ni pomislio na BB-Mail...a vidim da nisam ni napisao. Verovatno imate svoj neki interni forum preko koga komunicirate. Posto znam da ni na svoj privatni e-mail ne moze da postigne svima da odgovara cak iako su poslovni mailovi u pitanju...

Last edited by Ozzy at 9/5/2008 3:55:14 AM

This Post:
00
48646.6 in reply to 48646.5
Date: 9/5/2008 4:24:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Za znanje engleskog ne treba pamet. Druga stvar nisi shvatio poentu... da bi se nesto promenilo potrebni su ljudi, potrebno je mnogo ljudi da to tako misli i na kraju da BB tako misli. Hocu reci cak iako se svim ljudima, koje BB Srbija trenutno broji --> njih 300 (od kojih je bar polovina neaktivna ali dobro), ne dopada jedna stvar to nece prestavljati nista za BB. 300 ljudi oce da se menjaju hiljade redova koda igrice... Zar bi neko to uradio?
Da postoji 1000 ljudi koji tako misle opet ne bi to smatrali za ozbiljno, ali bi kao imali na umu... A kada bi npr. cela Spanija napisala peticiju da se nesto promeni, onda bi to bilo 1/4 BB zajednice i to bi vec znacilo nesto.

Za engleski i ne treba neka pamet ,kao shto ti kazesh,ali treba volja da se nauchi,a nemaju je bash svi ovde...tako da shto ne bi i njima olakshali i dizvolili im da udju chak i u svet developinga za BB,chak iako je to samo davanje nekih ideja.

Mislim da ne shvatash kako je to drzati svoju online igru...Ja imam jednu i dobro znam da ce svaki GameOwner uraditi sve,ali bash sve kako bi njegovim igrachima bilo bolje...a zashto? zato shto ce 100% svaki od njih da kaze za BB nekom ortaku,on ce kao ajde da probamo,proba,svidi mu se...nastavi da igra....a ima tu i malo para nije sve za dzabe kao shto mislish...

zashto mislish da 100 srba ne moze da smisli bolju ideju za poboljshanje igre od 50.ooo shpanaca ili bilo kojih igracha druge nacionalnosti???zar je to toliko ne moguce?

This Post:
00
48646.7 in reply to 48646.6
Date: 9/5/2008 8:03:21 AM
Overall Posts Rated:
2424
Joooooj majko evo ga jos jedan Aristotel :))))))

Ovo vec postaje off topic, ali ajde da ti odgovorim...
drzati svoju online igru...Ja imam jednu i dobro znam
Ova recenica deluje malo smesno, ali dobro... necu se sada nesto tu hvaliti na kojim sam ja to projektima radio, ali recimo da se bavim pravljenjem, publiciranjem, odrzavanjem i svim ostalim sto je vezano za web igre. Pa to mi je u struci majku mu :)
Zato za tebe jedno prosto pitanje...koja je to TVOJA igrica, reci nam molim te?

...a zashto? zato shto ce 100% svaki od njih da kaze za BB nekom ortaku,on ce kao ajde da probamo,proba,svidi mu se...nastavi da igra....a ima tu i malo para nije sve za dzabe kao shto mislish...
Ponovo jedan prost i vrlo kratko dometan pogled na stvarnost :) Pitas zasto...pa zato sto ce tako biti krug od 10, 20...50 igraca! Ako ti pokazes ortaku, a on svom ortaku, i sve tako zatvorice se krug i igru ce igrati mozda 3-4 u najboljem slucaju. Ne radi se to tako decko, i razvijanje igre se planira na mnogo ozbiljniji nacin ;)
Mada to je jedan od npr. "G planova" za dalji razvitak :)))))

zashto mislish da 100 srba ne moze da smisli bolju ideju za poboljshanje igre od 50.ooo shpanaca ili bilo kojih igracha druge nacionalnosti???zar je to toliko ne moguce?

Heh pa bas zato sto ovu igru igraju Srbi kao i svi ostali... i ono sto 50.000 ljudi misli (mada toliko ukupno BB nece imati...mozda i nikad:)
I postoji poslovica da su 2 glave pametnije od jedne. A u ovom slucaju je odnos 500 prema 1.

P.S.
kada bi Charli hteo da da 100.000 din mesecno da okacimo jedan mali bannercic na sajt b92, BB Srbija bi imala za mesec dana 3000 korisnika ja to garantujem!!!

This Post:
00
48646.8 in reply to 48646.7
Date: 9/5/2008 8:23:50 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ne kazem da je ostalo nezanimljivo (ali to nek ostane medju vama ) ali da se osvrnem na ovo

P.S.
kada bi Charli hteo da da 100.000 din mesecno da okacimo jedan mali bannercic na sajt b92, BB Srbija bi imala za mesec dana 3000 korisnika ja to garantujem!!!

A jel ga neko pitao ??

I evo postavicu ja na moj sajt baner. Dajte pp pa da se dogovorimo oko velicine banera ... sajt nema nesto extra posetu mesecno ali svaka pomoc je dobrodosla (nadam se)

Fair play!!!
This Post:
00
48646.9 in reply to 48646.8
Date: 9/5/2008 10:19:55 AM
Overall Posts Rated:
2424
Heh ti imas sajt :))))))))))))))

Pa postoji zvanican baner (koji je meni odvratan ali dobro). Trenutno nisam kuci, poslacu ti ga veceras ako hoces :)

P.S.
naravno da ga je NEKO pitao :)

This Post:
00
48646.10 in reply to 48646.7
Date: 9/5/2008 10:54:29 AM
Overall Posts Rated:
00
zabranjeno je reklamiranje drugih online igara na forumu,ali rado cu ti poslati link preko BB-Mail...

-
slazem se ja su verovatno 50.000 glava mnogo pametnije nego samo 100,ma kakve one nacionalnosti bile...ali opet,zar stvarno mislish da 100 igracha ne moze da smisli originalniju ideju od nekog mnogo veceg broja ljudi??? to je inache i bilo moje pitanje u mom proshlom postu...

uzgred broj 50.000 je napisao chisto da bi bila neka velika razlika,tj. hocu reci malo je preuvelichano...

P.S.

to je dobra ideja,ali opet...ko da kog njega u USA ili gde vec nemaju neki sajtovi slichni po posecenosti kao i b92...pa njemu je valjda bolje da igru igraju 3.000 amera nego 3.000 srba...a i ne verujem da je on uopshte chuo za b92 ili bilo koji sajt u Srbiji...ali opet kazem dobra je ideja...

p.s. Ozzy ako ti je php coding stvarno tvoja delatnos kao shto kazesh,mogli bi malo da poprichamo preko MSNa i dogovorimo se oko obrade ili chak pravljenja nekih slichnih igara koje bi promovisali u Srbiji...

This Post:
00
48646.11 in reply to 48646.9
Date: 9/5/2008 10:55:33 AM
Overall Posts Rated:
122122
[izmenjeno.....razlog: offtopic]

Posalji banner pa da vidimo

Last edited by Ла-Неске at 9/5/2008 10:57:39 AM

Fair play!!!
From: Junnior

To: Ozzy
This Post:
00
48646.12 in reply to 48646.5
Date: 9/5/2008 11:06:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Samo da ti kazem sto si mi napisao da samo GM moze da menja,znam ja t0,ali ja pricam za druge opcije,te opcije su dobili ljudi za koje nisam ni cuo,i nista se nije promenilo,da se nije Neske ukljucio da nesto promeni,mi bi smo ostali kao sto smo bili pre 5 dana...mada i on zna da pretera sa otvaranjem novih tema...

This Post:
00
48646.13 in reply to 48646.10
Date: 9/5/2008 12:48:19 PM
Overall Posts Rated:
2424
Portal b92 je nas najposeceniji domaci sajt...ali da ne pricam napamet:

http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=CS&ts_mode=...

Srbija:

1.) google
2.) youtoube
3.) facebook
4.) yahoo
5.) myspace
6.) windows live
7.) rapid share
8.) b92
9.) google.rs
10.) wikipedia
11.) krstarica
...

Da jos malo pojansim da je b92 u Srbiji poseceniji npr. od wikipedije ili krstarice... pa sada vi razmislite koliko to ljudi dnevno vidi... I igrica football arena je imala preko 9000 AKTIVNIH igraca (ne znam da li je se secate na b92.net/sport...uoci svetskog prvenstva, nesto kao vektorski fudbal, vrlo zarazno...) za samo 2 meseca!
Mogu samo zamisliti na sta bi licila BB Srbija za 2 meseca sa banerom na b92 sajtu... verovatno bi imali jedno 6 rangova takmicenja ;)

zabranjeno je reklamiranje drugih online igara na forumu,ali rado cu ti poslati link preko BB-Mail...
Nije reklamiranje ako ostavis link, ali dobro.
BTW nisam dobio link.

p.s. Ozzy ako ti je php coding stvarno tvoja delatnos kao shto kazesh,mogli bi malo da poprichamo preko MSNa i dogovorimo se oko obrade ili chak pravljenja nekih slichnih igara koje bi promovisali u Srbiji...
Recimo da sam sada previse zauzet obavezama oko fakulteta a da je entuzijazam oko radjenja takvih stvari davno nestao... tako da sada motiv nalazim iskljucivo u novcu ;)

This Post:
00
48646.14 in reply to 48646.13
Date: 9/20/2008 3:53:43 AM
Overall Posts Rated:
00
Ja predlazem da se otvori nova tema OFFTOPIC!

This Post:
00
48646.15 in reply to 48646.14
Date: 9/20/2008 4:32:13 AM
Overall Posts Rated:
178178
potrebno je samo da otvoris novu temu npr. Fakultet(i) i diskusija se nastavlja tu...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement