היי אלון,
בתגובה לאמירתך על כך שאין לנו זמן לבזבז עם דור השחקנים הזה, אמירה שאני מסכים איתה בגדול.
בכל מקרה, מדוע לדעתך אתה מתאים יותר לתפקיד מקוזליק? יש כאן מאמן עם עשרות עונות של ניסיון ברמות הגבוהות ביותר בבוגרים, גם ברמת הקבוצה (דבר שלמיטב זכרוני כמעט ואין לך עם עונות מעטות וללא תארים באף אחת מהקבוצות, תקן אותי אם אני טועה) וגם ברמת נבחרת בוגרת. אני חושב שדי בולט היכן נמצאים היתרונות שלו עליך (ועל המועמדים האחרים, וגם עליי במידה והייתי מתמודד) - היכן לדעתך היתרונות שלך ומדוע לדעתך הם יהיו משמעותיים יותר ממה שיש לקוזליק להציע?
האם אתה לא חושש שחוסר הניסיון שלך ברמות הגבוהות בבוגרים יהיה לך לרועץ? עשית קמפיינים באמת מדהימים בנבחרת הצעירה, אין על כך עוררין, אבל האם זה לא הימור גדול מדי כקהילה ללכת על מאמן כמעט ללא ניסיון ברמות האלה?
אגב, גם ספרית שחקני הנבחרות שהיו בשוק כמו שקוזליק ציין שיש לו זה כוח מאוד משמעותי שבהחלט עוזר. ניהלתי אחת בעבר ואני מכיר את הכוח שלה, בשלב מסוים התעייפתי מהניסיון להחזיק אותה עדכנית. האם יש לך משהו דומה? האם אתה מתכוון לייצר משהו דומה? יש לך אולי שפן אחר בשרוול שאנחנו לא מכירים? או שהניצחון בקרב המוחות מול המאמן היריב הוא הדרך שלך ואתה לא רואה בזה צורך.
The last question is both for Alon and for Kozlik so I'll ask it in English.
As I see it, the manager of the NT has to train players for the NT teams. It's true that in the end the team and the NT are different functions, but I always believed that the NT manager should set examples for others. Are you intending to train players for the Israeli NT if you'll get elected? Kozlik, is it something you did in Lithuania? Alon, you didn't train anyone for the NT for quite some time, do you plan to change it soon?
לגבי שאר המועמדים, את חלקכם אני מעריך מאוד כמאמנים וחושב שאתם מאמנים ראויים שיכולתם לעשות עבודה נהדרת בתפקיד (פלוס חלקכם עזרתם לי ואני מעריך מאוד את התרומה שלכם לנבחרת בעונות האחרונות), אבל קצת קשה להבין עד כמה אתם רציניים לגבי המועמדות כשאפילו לא כתבתם נאום. אם תכתבו ויהיה מספיק זמן עד ההצבעה אשמח לשאול שאלות נוספות, יכולים גם להתייחס לדברים שנשאלו כאן כי הם רלוונטיים לכולם בסוף.
Last edited by Bill_tipesh at 4/23/2022 11:48:03 AM