BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dacian
This Post:
11
269430.5 in reply to 269430.2
Date: 4/30/2015 2:15:25 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Avand in vedere ca nu exista un candidat real si motivat., i-as propune lui ilysian sa preia acest mandat.

El are un palmares bogat si multa experienta, si avand in vedere si cele spuse de Otis in mandatul trecut, cam toata lumea pare de acord, ca, datorita fondului redus de jucatori, la acest nivel nu putem spera la prea mult.
O privesc deci ca pe o numire onorifica si nu ca pe incarcare de responsabilitate si asteptari.

Ce zici, ilysian ?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Otis

This Post:
11
269430.11 in reply to 269430.6
Date: 4/30/2015 3:55:05 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
Avand in vedere interesul manifestat de anul trecut despre sanatatea echipei as zice ca fata de altii chiar vrea sa se preocupe. Altfel mi ar parea rau sa cred ca ala a foat doar un comebtriu/atac random.

Deci si eu l as vota pe ilysan.

Sa mi ziceti daca trebuie sa candidez incat cu totii sa aveti un dusman comun si sa il sprijiniti pe contracandidat

Altceva n am de adaugat.

This Post:
00
269430.12 in reply to 269430.11
Date: 5/1/2015 12:45:57 AM
Overall Posts Rated:
345345
Avem 2 candidati romani. De la Otis am auzit. Sper sa aud ceva si de la al doilea

This Post:
44
269430.14 in reply to 269430.12
Date: 5/1/2015 11:27:47 AM
Overall Posts Rated:
807807
Recunosc ca initial m-am inscris sa fiu la numar si asteptam inscrierea lui ilysian sau poate chiar viespe. Daca totusi cumva ajung la nationala, voi relua ideea de colaborare cu un staff format din minim 5 membrii. Pentru fiecare pozitie CJ, AR, EX, EXF, PIV sa fie cel putin un utilizator.
Vor avea datele depre jucatorii existenti pe fiecare post pe care sunt desemnati si vom incerca impreuna sa stimulam antrenamentul necesar din partea utilizatorilor ce detin jucatori la nationala si a celor care tind sa detina.
In ce priveste grupa in care am picat este una dificila cu sanse slabe de rezultate notabile. De asemenea sunt deschis colaborarii privind tactica de joc si voi asculta parerile obiective despre jocul din acea saptamana.

Obiectivul principal ar fi obtinerea unor jucatori cu secundare si care sa fie pastrati in forma.

This Post:
22
269430.15 in reply to 269430.14
Date: 5/2/2015 3:51:34 AM
Overall Posts Rated:
345345
Ar fi placut macar sa demarezi ceea ce zici aici. Cred ca comunitatea noastra a devenit mult mai activa decat mai demult chiar daca suntem mult mai putini acum. Ai sansa sa faci ceva interesant.

Revin cu o mica precizare pentru orice candidat de NT.
NT inseamna oricum responsabilitate, si as vrea sa se inteleaga asta. Avem si acm manageri care trag de ani de zile sa isi antreneze jucatorii si aveti responsabilitatea sa le evaluati corect si obiectiv jucatorii. Plus este foarte importanta comunicarea cu managerii si transparenta.

NT nu inseamna setat tactici si aliniat doar jucatori aiurea. Orice manager de liga a 4-a poate face asta.

In rest, sa speram la bine!
Bafta oricui va castiga carma nationalei.

Advertisement