BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > Προγνωστικά για τα playoffs και τα playouts

Προγνωστικά για τα playoffs και τα playouts

Set priority
Show messages by
This Post:
22
255859.5 in reply to 255859.3
Date: 3/17/2014 5:27:26 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αχαχαχαχα ρε τρελοι εχετε βαλει και σκορ εσεις και δεν μιλατε τοση ωρα????ΕΙναι δυνατον να μην κανω εγω ο γκουρου του στοιχηματος τις προβλεψεις μου???Για να το κανω πιο διασκεδαστικο θα το κανω με πλεονεκτημα για μια απο τις 2 ομαδες,με χαντικαπ δηλαδη:

Playoffs
Los Olimpikones Vs CAMPEONES777 (+20,5 p. Advantage)
The Beasts B.C. Vs extrem team (+13,5 p. Advantage)
ΑΕΤΟΣ VS POTES BC (+23,5 p. Advantage)
Rethymno AEGEAN Vs THRYLOS7 (+10,5 p. Advantage)

Playouts
Iraklis Blue Devils (+4,5 p Advantage) Vs thrylos7osfp
Απελπισμενες Αθλητριες Vs Asteras Voloy KAE (+17,5 p. Advantage)

Αυτα τα σιγουρα μεταξυ μας,παιχτε τα πριν τα φραξει ο ΟΠΑΠ :P!!!

Last edited by el diablo 7 at 3/17/2014 5:30:19 PM

This Post:
00
255859.6 in reply to 255859.5
Date: 3/20/2014 4:14:37 PM
Overall Posts Rated:
1616
Ελπιζοντας να επαλιθευθω μονο για του υπολιπους και οχι για εμενα !!! ας πω τι προβλεπω :

Rethymno AGEAN -- ΑΕΤΟΣ +20
The Beasts B.C. -- Los Olimpikones +10

Iraklis Blue Devils -- thrylos7osfp +3
Απελπισμένες Αθλήτριες -- K.A.E. ASTERAS VOLOY +15

Και εις αλλα με υγεια!

Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας

This Post:
11
255859.7 in reply to 255859.6
Date: 3/20/2014 4:45:55 PM
Overall Posts Rated:
7070
Λοιπόν η πρώτη μέρα των play-off δεν είχε κάποια έκπληξη ούτε κάποιο ιδαίτερο ντέρμπι αλλά πολύ πιθανό είναι ότι το Σάββατο θα έχουμε τουλάχιστον 2 ντέρμπι:

Playoffs

Los Olimpikones Vs The Beast B.C.(+5)
ΑΕΤΟΣ Vs Rethymno Agean(+20)
Playouts
Iraklis Blue Devils Vs thrylos7osfp(+5)
Απελπισμένες Αθλήτριες Vs Asteras Voloy KAE(+30)

Υ.Γ. Συντονιστείτε όλοι στο live chat στις 17:30 το Σάββατο να συζητάμε τα παιχνίδια μας!

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
255859.8 in reply to 255859.7
Date: 3/21/2014 7:41:22 AM
Overall Posts Rated:
4747
Συμφωνώ με το υστερόγραφο του Νίκου!

Λοιπόν, αν θέλετε αλλάξτε τις προβλέψεις σας, γιατί εγώ θα κατεβάσω το εφηβικό (είναι μποτάκι ο αντίπαλός μου οπότε ας προπονήσω τα παιδιά μου).

Συγχαρητήρια στο Rathymno, μου έβαλε γυαλιά, δεν το περίμενα και μπράβο του.

Playoffs:
Los Olimpikones Vs The Beast B.C. (99-87)
ΑΕΤΟΣ Vs Rethymno Agean (101-86)

Playouts:
thrylos7osfp Vs Iraklis Blue Devils (77-83)
Asteras Voloy KAE Vs Απελπισμένες Αθλήτριες (69-76)

This Post:
00
255859.9 in reply to 255859.8
Date: 3/21/2014 10:35:09 AM
Overall Posts Rated:
4141
Eγω πιστευω οτι τα φαβορι θα επικρατησουν,πιο ευκολα ο ΑΕΤΟΣ,με μεγαλυτερη δυσκολια ο Los με τους Beasts...

Εμενα τα γυαλια μου τα εβαλε ο Iraklis Blue devils και ειμαι βλακας που τους υποτημισα,εχει κανει εξαιρετικη προσπαθεια απ τα μεσα της σεζον και μετα,νομιζω δικαιουται να παραμεινει!!!

This Post:
00
255859.10 in reply to 255859.9
Date: 3/22/2014 3:13:21 PM
Overall Posts Rated:
1616
Αν και κατα την αποψη μου δεν υπαρχει καθαρο φαβορι .... θα τολμισω να δοσω προγνοστικο..χωρις σχολιασμο.

Los Olimpionikes VS ΑΕΤΟΣ 90 - 89

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΙΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ
Ελπιζωντας να τα πουμε στην επομενη κατηγορια .
Με τους υπολοιπους θα τα λεμε.....μεχρι να βαρεθουμε.

Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας

Last edited by jack214 at 3/22/2014 3:19:50 PM

This Post:
00
255859.11 in reply to 255859.10
Date: 3/23/2014 4:50:19 AM
Overall Posts Rated:
7070
Την καλημέρα μου! Συγχαρητήρια στους διεκδηκητές του τίτλου και τον αντίπαλο μου Los Olimpikones που έδειξε πραγματικά πως στην έδρα του είναι ακατώρθοτο να χάσει από ομάδα με πολύ χειρότερο ρόστερ. Τώρα στην πρώτη αναμέτρηση θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί και πως το παιχνίδι θα πάει σε πολλές κατοχές αφού και οι δύο ομάδες αρέσκονται σε υψηλό τέμπο οπότε θα μπουν κοντά 200 πόντοι στο παιχνίδι.
Τώρα ο Los έχει στήσει εξαιρετικά την ομάδα του έχοντας και 3 σούπερ σταρ που μπορούν να ξεχωρίσουν από το υπόλοιπο ρόστερ.Ο ΑΕΤΟΣ έχει μια εξαιρετική πεντάδα αφού και οι πέντε παίκτες φτάνουν μαζί τις 200.000$+ σε μισθούς αλλά δεν μπορεί να κάνει αρκετά καλό ροτείσον με αυτούς τους αναπληρωματικούς οπότε νομίζω πως νικητής θα είναι ο Los αφού τα εσωτερικά συστήματα υπερισχύουν των εξωτερικών. Η διαφορά θα είναι στους 2-8 πόντους με τις δύο ομάδες να φλερτάρουν με την κατοστάρα!

This Post:
00
255859.12 in reply to 255859.11
Date: 3/23/2014 8:19:15 AM
Overall Posts Rated:
1313
καλημερα σε ολους!με την σειρα μου θα ηθελα να κανω μερικα σχολια για τα play off μιας και φτανουν στο τελος τους.

η προσωπικη μου εκτιμηση για την κατασταση του μπλε ομιλου επιβεβαιωθηκε, ομοιως και η κατασταση του κοκκινου ηταν μια απο τα ιδια με προσωπικη αστοχια την πορεια του THRYLOS7 που ισως δεν καταφερει να διαχειριστει και τους πολλους τραυματισμους που ειχε.

τα φαβορι στα play off αλλα και στα play out εκαναν επειδειξη δυναμης και εκμεταλευτηκαν πληρως το πλεονεκτημα εδρας τους.θεωρω λοιπον οτι αν κατι ειναι αξιο σχολιασμου ειναι ο ημιτελικος της ομαδας μου με τους the beasts.

-Πρωτον φιλε νικο επειδη βλεπω οτι εισαι ενα απο τα πιο ενεργα μελη της ελληνικης κοινοτητας και διαθετεις πολυ χρονο στο παιχνιδι καλο θα ηταν να αξιοποιεις αυτο το χρονο πιο αποδοτικα.Κανενας απο τους bbs GMς LA δεν εχει ποτε αναφερει οτι τα εσωτερικα συστηματα υπερισχυουν των εξωτερικων.μαλιστα εχει γινει ειδικη αναφορα απο τον sarithin (top-class manager) ο οποιος εχει καταριψει αυτο το μυθο.αν εσυ εχεις διαπιστωσει κατι αλλο με μεγαλο ενδιαφερον να το παρακολουθησω.οτι ισως ειναι πιο απλο να στηθουν πιθανον να συμβαινει και με αυτο παιρνω αφορμη να συνεχισω...

-τα ροστερ ολων των ομαδων ειναι διαφορετικα.διαφερουν σε μισθους,ηλικιες,ικανοτητες κλπ.
για παραδειγμα,αν παρουμε την ομαδα σου εχουμε:
5αδα βασικων παικτων-228.300-249.700-159.300-306.000-102.800 σε κοστοι αγορας
αν παρουμε την δικη μου εχουμε:
5αδα βασικων παικτων-260.000-411.500-26.000-235.000-60.000
αν παρουμε και του ΑΕΤΟΣ εχουμε
5αδα βασικων παικτων-326.900-312.200-306.000-212.300-260.200
αρα σε συνολο εχουμε αν δεν κανω λαθος
-Los 992.500
-beasts 1.046.100
-AETOΣ 1.417.600

σε αυτα τα εξοδα εσυ εχεις επιλεξει να μπορεις να παιζεις πολυ αποτελεσματικα 2 συστηματα και να εχεις εναν σχετικα καλο Μ.Ο ηλικιας ωστε να μπορεις να κανεις καλες πορειες στην ΙV και να κρατησεις αυτο το ροστερ .ο ΑΕΤΟΣ και εγω εχουμε ομαδες (ειδικα ο αετος)που παιζουν 3-4 εως και 5 διαφορετικα συστηματα.

το συμπερασμα που ηθελα να καταληξω ειναι,οτι προφανως σε καθε ροστερ πληρωνεις αναλογα με αυτο που θες να δημιουργησεις.αρα το πολυ χειροτερο ροστερ που ο φιλος ο νικος ισχυριζεται οτι εχει σε αντιθεση με το δικο μου προκυπτει μονο ειτε απο λανθασμενες επιλογες ειτε απο μελλοντικα προτζεκτ που πιθανως να εχει στο μυαλο του.ετσι αντιστοιχα η φαινομενικη κατωτεροτητα της ομαδας μου σε αντιθεση του ΑΕΤΟΣ προκυπτει απο τα 400Κ+ περισσοτερα που εχει επενδυσει και πιθανων απο τις ανωτερες επιλογες απο τις δικες μου.

ελπιζω να μην φανηκα επιθετικος στα σχολια μου ιδιαιτερα στο φιλο το νικο που μου ειναι πολυ συμπαθης.ολα αυτα τα εκφραζω ως τροφη για σκεψη σε ολους.περιμενω τα σχολια σας!

α!και καλη επιτυχια στον φιλο τον commando!

This Post:
11
255859.13 in reply to 255859.12
Date: 3/23/2014 9:58:16 AM
Overall Posts Rated:
4141
Επειδη εχει τυχει να διαβασω παλαιοτερα το ελληνικο φορουμ,εχει αναφερθει παρα πολλες φορες οτι τα εσωτερικα συστηματα κερδιζουν τα εξωτερικα.Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι στα top class παιχνιδια ολοι παιζουνε look inside,αμα μπειτε στο ελληνικο φορουμ θα δειτε μια ερευνα που εχει γινει(ερευνα τελοσπαντων,στοιχεια μεσα απο μια πλειαδα παιχνιδιων) που αποδεικνυει με ποιοτικα χαρακτηριστικα ποσο πιο αποδοτικα ειναι τα 2 εσωτερικα σε σχεση με τα εξωτερικα.

Τελος το οφτοπικ,καλη επιτυχια στους 2 φιναλιστ,δικαια εχουν φτασει εκει που φτασαν,εχουν τις 2 καλυτερες ομαδες κατ εμε.Και επειδη πολλοι στο φιλικο το εχουμε παει ρε παιδια,τι διαολο δεν θα εχουμε λιγο σασπενς στο τελος???Θα βαλω λιγο μπαρουτι στο ματς και θα πω πως ειμαι με του Los,οχι για καναν αλλο λογο αλλα επειδη θελω να λεω πως ο Πρωταθλητης βγηκε απο τον ομιλο που συμμετειχα κ εγω,χοχοχοχο!!!

This Post:
00
255859.14 in reply to 255859.12
Date: 3/23/2014 10:30:41 AM
Overall Posts Rated:
7070
Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο ειδικά όταν γίνεται από έναν τόσο έμπειρο παίκτη όπως εσύ, όμως νομίζω πως έχω το δικαιώμα να διαφωνήσω.

Αρχικά, είπες ότι τα εξωτερικά είναι το ίδιο καλά με τα εσωτερικά, δεν θα διαφωνήσω απλά μέχρι στιγμής κάθε ομάδα που προσπαθεί να παίξει εξωτερικά αποτυγχάνει παταγωδώς και φτάνει το πολύ III σπαταλώντας και πολλά χρήματα. Όντως τα εσωτερικά συστήματα στήνονται πολύ ευκολότερα για αυτό και είναι πιο εύχρηστα αφού το 90%της κοινότητας τα χρησιμοποιεί συμπεριλαμβανομένου και των εθνικών ομαδών ακόμα και της δικής σου ομάδας.

Θα με συγχωρέσεις αλλά οι μετρήσεις στην τιμή αγοράς είναι λάθος στη δική μου περίπτωση κατά 220.000$. Να οι σωστές μετρήσεις των τριών καλύτερων ομαδών για φέτος:

The Beasts B.C.
Βασική Πεντάδα:
Emil Westfal 81.600$
Silvano Ughetto 159.300$
Prasert Thainiyom 102.800$
Ezio Carollo 249.700$
Adam Bayer 228.300$
Σύνολο:821.700$

Los Olimpikones

Βασική Πεντάδα:
Freddie Cornell 260.200$
Dario Calarco 26.000$
Aidas Prismakovas 60.000$
Norberto Camaiani 235.000$
Pablo Pérez Miguel 411.500$
Σύνολο:992.700$

ΑΕΤΟΣ
Βασική Πεντάδα:
Alfonso Serra 312.200$
Carlo Salieri 306.000$
Miguel Pessoa 225.000$
Dávid Kammer 212.300$
Hans Ahorn 260.200$
Σύνολο:1.315.700$

Η έρευνα βγάζει ότι έχω δαπανήσει τα λιγότερα χρήματα για να απόκτησω αυτή την πεντάδα μετά είσαι εσύ και μετά ο commandos. Αν είναι να κάνεις κάτι κάντο σωστά ;)

Από που να αρχίσω...Καταρχήν ένας παίκτης δεν μπορεί να κριθεί πόσο καλός είναι από την τιμή πώλησης του και για να στο αποδείξω θα σου φέρω αμέσως ένα παράδειγμα. Αν κάποιος αγοράσει ένα δεκαοχτάχρονο με 8-10+ προοπτική τότε θα δώσει γύρω στα 500.000-1.500.000$ όμως κανένας από τους παίκτες μας δεν ξεπερνάει η τιμή πώλησης του τις 420.000$ οπότε εσύ τώρα κρίνεις πως ένας παίκτης με σύνολο skills κάτω από 40 είναι καλύτερος από έναν με 70+, έ τότε πρέπει να έχεις επινοήσει νέα λογική να κρίνεις κάποιον παίκτη. Η γνωστή σε εμένα λογική είναι ότι ένας παίκτης κρίνεται με βάση το μισθό του αφού ο μισθός είναι αντίκτυπο των ικανοτήτων.

Επίσης δεν μπορείς να λες ότι έχεις στήσει έτσι την ομάδα σου ώστε να μπορείς να παίζεις 3-4 συστήματα ένω παίζεις όλη τη σεζόν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μόλις ένα σύστημα και ο ΑΕΤΟΣ μόλις 2 αν δεν κάνω λάθος και εγώ χρησιμοποιώ 2 με άνεση και ίσως και το Push θα μπορούσα να το εφαρμόσω.

Νομίζω σου απέδειξα όχι μόνο ότι έχεις άδικο σε όλα τα σχόλια σου αλλά και ότι η ομάδα σου είναι κατά πολύ ανώτερη από τη δική μου και παρόλο που έχω το 11ο μισθολόγιο σε όλο τον όμιλο είμαι στην 3η θέση κάτι που σημαίνει ότι δεν έχω στήσει λάθος την ομάδα μου αλλά αντίθετα πολύ επιτυχημένα έχοντας και στο μυαλό μου μελοντικά πρότζεκτ.

Ήμουν λίγο καυστικός αλλά νομίζω πως και εσύ ήσουν αρκετά στο δικό σου μήνυμα οπότε συγγνώμη. Καλό απόγευμα και καλή τύχη στους τελικούς!

Last edited by Nikos Manetos at 3/23/2014 10:32:06 AM

This Post:
00
255859.15 in reply to 255859.14
Date: 3/23/2014 12:46:12 PM
Overall Posts Rated:
1313
τα νουμερα ειναι σωστα, λαθος μου που υπολογισα αλλο παικτη..

θα αναφερθω σε ενα μηνυμα και στους 2.ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα εσωτερικα συστηματα δεν υπερτερουν των εξωτερικων.προσπαθειτε να με πεισετε για μια συνομοσια που εχει παιχτει πισω απο την πλατη ολων μας ωστε να ευνοουν τα εσωτερικα συστηματα και να αδικουν τα εξωτερικα.το μονο προβλημα στα εξωτερικα η και στα ουδετερης επικεντρωσης ειναι οτι απαιτουν περισσοτερα σκιλλ συνεπως ειναι πιο ακριβα συνεπως ειναι δυσκολοτερα να στηθουν.ποιος μου λεει εμενα ομως οτι ενα τελειο εξωτερικο ειναι χειροτερο απο ενα τελειο εξωτερικο?.

το ολο προβλημα δημιουργειται απο την αρχη του παιχνιδιου.οταν εγω μολις μπαινω στο παιχνιδι και ειμαι τελειως ασχετος και απο μπασκετ αλλα και απο το τροπο που λειτουργει και ξεκιναω το πρωτο ματς με κοιτα μεσα κατι δειχνει!,προφανως οταν υπαρχουν 10-1 σεντερ σε αντιστοιχα '2' και η τιμη ενος καλου σεντερ κυμαινεται απο 50-100Κ ενω ενος καλου ''2'' κατα 100Κ+ ειναι λογικο ο παικτης να στραφει στα εσωτερικα.

-1ον φυσικα και η τιμη πωλησης δεν ειναι κριτηριο ενος παικτη.ειναι ασχημο να λες πραγματα που δεν ειπα.ο μισθος ειναι φυσικα κριτηριο αλλα εγκυμονει πολλους κινδυνους κατα την ταπεινη μου αποψη.
Π.Χ παρε για παραδειγμα εναν σγ. αν του αυξησεις κατα +2 το JS και το JR θα αυξηθει κατακορυφα ο μισθος του και σε ορισμενα συστηματα θα σου κανει την ιδια η και χειροτερα δουλεια με πριν.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο μισθος εξαρταται πιο πολυ απο καποια σκιλλ και πιο λιγο απ αλλα αρα ο παικτης κρινεται ως καλος η κακος αναλογα με την δουλεια που κανει μεσα στο γηπεδο.Αρα αν αυτος http://www.buzzerbeater.com/player/14746301/overview.aspx κανει το ιδιο καλα την δουλεια του σε εμενα με καποιον αλλον που εχει 15κ μισθο γτ ειναι χειροτερος?

-εγω ειδες δεν αναφερθηκα καθολου στους μικρους σου.αλλα λυσε μου την απορια σε παρακαλω,γτ αφου εχεις πολυ χειροτερη ομαδα οπως λες η 5αδα σου κοστιζει κατα μονο κατα 171.000 λιγοτερα? ..λαθος επιλογες φιλε μου.δεν θα μιλαγα τωρα αν αυτη την ομαδα την ειχες αγορασει με 300Κ η 400Κ αλλα 821Κ ειναι παρα πολλα.

-αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα εχω χρησιμοποιησει push princeton LI ,αρα 3 διαφορετικα συστηματα διαφορετικης επικεντρωσης ανεσυ αντιστοιχα δοκιμασεις κατι αλλο θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.οχι οτι ειναι κακο αυτο αλλα αυτο πληρωνεται επισης ακριβα το να εχεις μια σχετικη ευχερια συστηματων

Δυστηχως βεβαια που δεν ειχα το χρονο να δοκιμασω και αλλα.αλλα οταν χανω ματς επειδη δεν εδωσα εντολες και οταν σε νικαω για 22 μεχρι την 3η περιοδο και τελικα για 14 ποντους με χαμηλοτερη διαθεση σε συνδυασμο πολυ υψηλου ενθουσιασμου, ενω εσυ εχεις πετυχει και 2 προβλεψεις για ποιο λογο να ασχοληθω να δοκιμασω μια αλλη τακτικη αφου νικαω την 3! καλυτερη ομαδα τοσο ανετα??

Εγω με επειχηρηματα προσπαθω να σου αποδειξω πραγματα και να σου εξηγησω οτι καλο ειναι να ψαχνομαστε πριν δημοσιοποιησουμε κατι.εσυ αντιθετα απαντας με ειρωνειες και λασπολογεις προς το μερος μου λες και εχω να αποδειξω κατι απ αυτην την ιστορια.

σου εχω πει οτι εισαι πολυ καλος μανατζερ αλλα εχεις μεγαλο εγωισμο,αν θυμασαι μου ελεγες οτι δεν ξερεις ποιος θα ειναι ο νικητης και οτι θα εχουμε ντερμπυ και μαλιστα απο τοτε υποβαθμισα την ομαδα μου και τωρα βγαινεις και λες οτι εχεις πολυ χειροτερη ομαδα.δεν ειναι και πολυ κομψο αυτο.τεσπα εγω ειλικρινα δν εχω κατι μαζι σου,καλη συνεχεια!

Last edited by The Number One at 3/23/2014 1:09:33 PM

Advertisement