BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Сезона 23

Сезона 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
238740.5 in reply to 238740.4
Date: 3/14/2013 8:01:52 AM
Pelister Bitola
MKD BB Elita
Overall Posts Rated:
1818
Се согласувам за падот на формата кај ново купените играчи но мислам дека тоа би требало да не важи во првите 2-3 недели од сезоната бидејќи тогаш многу тимови ја променуваат лигата (од прва во втора лига, од втора во трета лига и обратно) и мислам дека со падот на формата на новите играчи кои ги купиле (а мора да на прават промена во тимот поради промената на лигата) се намалуваат нивните шанси за успех во новата лига.

This Post:
00
238740.6 in reply to 238740.5
Date: 3/14/2013 9:46:07 AM
Overall Posts Rated:
66
Како што пишува во соопштението колку поголема форма толку поголем ќе биде падот, со оглед на тоа дека сите имаат на почеток форма 7ца падот нема да е толку голем, бар така викаат ќе видиме колкав ќе биде. Оваа промена е пред се да неможе некој ден или неколку саат пред утакмица да купи звер играч со 9ка форма и тој играч да напраи партал. И нормално да го нема толку многу она купување пред плефов последните ден два по 3-4 игарчи со екстра форма и инстант успех.
Јас лично ја сакам оваа промене зошто секогаш ги планирам работите доста однапред и ме нервира кога некој тим ќе купи играч баш пред утакмица или плејоф со форма 9ка.