Ај да не пишувам на темата “Забава“ каде муабетот е за ТВ правата,кај мене иако има сега веќе 4 потенцијални репрезентативци имам 82К од продажба на дресови како резултат на тоа што 2 недели по ред немам ниту еден во репрезентација иако Стојку беше 2 недели во 9 форма ама ете Хсаго одлучи да игра само со 8 играчи овие 2 утакмици што мислам дека е малку “педерска одлука спрема останатите репрезентативци.
Ќе ти рипнат дресовите не се сеќирај. Минатиот викенд ја оставив по грешка стандардната постава да игра, затоа беше таква ситуацијата. Моја е вината, но нема никаква намера. И мојот играч беше на 9 форма, па не играше, така што и јас себеси подеднакво си наштетив. Знам дека не е фер кон оние кои заслужија да играат и имаш право да се лутиш. Имаше три-четири менаџери кои изгубија по некој денар заради мене, жал ми е, ама не е страшно.
П.С. Не се добиваат пари од продадени дресови, само со тоа што играчот е избран меѓу 12те. Треба и да одигра барем некоја минута. А за тоа ќе мора сам да се избори и да е доволно добар, не секогаш сите 12мина добиваат минутажа.
Last edited by Xsago at 6/17/2013 9:14:20 AM