BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Futbol

Futbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: arda

To: Fitz
This Post:
00
214647.5 in reply to 214647.4
Date: 4/18/2012 1:36:22 AM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
her 2 tarafında daha sakin olması gerek yazılanları teker teker okumaya özen gösterdim. karşı tarafı kışkırtacak şeyler yazmamak lazım. hüseyin göçek gs'de basket oynamıştır diyip işi bu noktaya getirmeye gerek yok beşiktaşlı arkadaşlar suçu demirören de bulmalı bence hala onun sıkıntılarını atabilmiş değiller eboue'ye yapılanları da doğru bulmuyorum asla..

34 hafta sonunda ligi bitirmeleri gerekirken playoff ta rayting saçmalığı yüzünden ortamın daha da gerginleşmesini sağlayan kişiler yüzünden herkes birbirine giricek gibi duruyor yazık gerçekten..

From: OzanP

To: arda
This Post:
00
214647.6 in reply to 214647.5
Date: 4/18/2012 3:22:10 AM
Overall Posts Rated:
8989
Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, dudak okuma yöntemiyle Emre’nin, Zokora’ya,............... dediğini tespit etti. Tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen yıldız oyuncu suçlu bulunursa, Türk futbolunda ırkçılık yüzünden ceza alan ilk oyuncu olacak.
(Ne dediğini alttaki linkten öğrenebilirsiniz)

http://spor.milliyet.com.tr/emre-ye-tarihi-darbe/spor/spo...

Sahaya giren beşiktaşlı taraftarlar '' sahaya girmedim,düştüm''demişler.
Bu adamlara vereceksin 2-3 yıl hapis bak bakalım bi daha sahaya giren oluyor mu?
Savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar...

Last edited by Geralt of Rivia at 4/18/2012 6:25:46 AM

This Post:
00
214647.11 in reply to 214647.10
Date: 4/18/2012 9:05:31 AM
Overall Posts Rated:
4747
Amrabat Hasan Ali Kaldırım haberleri doğru mu gerçekten fenerbahçeye geldilermi

From: Guzzz

To: ard
This Post:
00
214647.12 in reply to 214647.9
Date: 4/18/2012 9:59:40 AM
Overall Posts Rated:
255255
Ozan'ın tekrar servis ettiği hiçbir haber yok. Sadece disiplin kuruluna sevk edildiğini haber verdi, burada Fenerbahçe ile ilgili birşey de üstelik senin bunu demeni gerektirecek herhangi bir yorum da yok bence :)

From: @zcan

This Post:
00
214647.13 in reply to 214647.10
Date: 4/18/2012 10:16:41 AM
Overall Posts Rated:
250250
alı hocam oyle seyler yazıyorlarkı konustugumuz konu gs bjk macı demırorene kadar gıdıyor ucu dedıklerının sankı bız demırorenden cok memnunuz gıttı dıye bayram ettık ama gs nın fanları sadece konusmak ıcın sallıyorlar konustugumuz konu uzerıne yorum yapamayacak kadar ortada hersey berbat oynuyan 2 takım hakem sayesınde kazanan bır g saray vardı bunu kabul etmek neden zor gelıyor...

From: arda

This Post:
00
214647.14 in reply to 214647.13
Date: 4/18/2012 10:28:13 AM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
alı hocam oyle seyler yazıyorlarkı konustugumuz konu gs bjk macı demırorene kadar gıdıyor ucu dedıklerının sankı bız demırorenden cok memnunuz gıttı dıye bayram ettık ama gs nın fanları sadece konusmak ıcın sallıyorlar konustugumuz konu uzerıne yorum yapamayacak kadar ortada hersey berbat oynuyan 2 takım hakem sayesınde kazanan bır g saray vardı bunu kabul etmek neden zor gelıyor...

bu lafı üzerime alınarak ne yazıkki cevap verme gereksinimi duyuyorum üzülerek.. gs fanları konuşmak için sallıyor demişin ama bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ediyorum..yenilgilyi sadece hakeme bağlayıp başka şeyleri görmemezlikten gelmenizi anlamıyorum gol ofsayt kabul ama bunun dışında verilen diğer kararların hiç birinde art niyetli olduğunu düşünmüyorum.. berbat oynayan beşiktaşa karşı rakibine nazaran daha derli toplu oynayan bir galatasaray vardı ve maçı kazandı

bu hakem hatalarıyla kazanılan veya kaybedilen ilk maç değil son maçta olmayacaktır..

Last edited by arda at 4/18/2012 10:29:05 AM

From: @zcan

To: arda
This Post:
00
214647.15 in reply to 214647.14
Date: 4/18/2012 10:38:07 AM
Overall Posts Rated:
250250
arda sozum sana degıldı ama sende obur arkadas gıb dusunuyorsun bence ıkısıde galıbıyetı haketmedı berbat bır oyun vardı sahada ve hakemın verdıgı hatalı bır kararla macı aldınız ılk ve ya son olmayacagını herkes bılıyor zaten 20 tane pozısyonda basketbol gıbı hucum faul calarak cıldırttı ınsanları hala art nıyet yoktu dıyorsun benım bıldıgım savunma oyuncuları daha sık faul yapar durdurmak ıcın ama bızım hucumculara daha cok faul calıp her atagı kestı Q7 ye kırmızı vermeyerek te eyyamcılıgın buyugunu yaptı farklı maclarımı seyrettık yoksa yendık sartlar ne olursa olsun dıyosan haklısın tebrık ederız dıjı turku zengınlestırmek ıcın yapılan bu po maclarına hıc gerek yok sampıyonluk normal sezonda zaten sızın hakkınız sımdı bunu hakemlerın kollamasına gerek varmı sence ama gıtmesın hakedılmıs sampıyonluk dıye oynatmasınlar o zman po ları her sey bellıyse boyle...

Advertisement