BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208922.5 in reply to 208922.4
Date: 2/7/2012 11:26:46 AM
Overall Posts Rated:
12781278
Pozdrav....prijavljujem se na ove izbore iz više razloga.
Prvi razlog je taj što imam dosta slobodnog vremena, kojeg ionako provodim upravo na Buzzeru.
Znate već situaciju sa mojim timom,rasformirao sam ga i ovu sezonu ću preskočiti,tj. treniraću igrače ali neću imati nikakvih rezultatskih ambicija,te neću trošiti vreme na taktiku i utakmice.
Ako pobjedim na izborima,planiram to vreme u potpunosti posvetiti reprezentaciji.
Prvo što bih uradio je pronaći najbolje BIH igrače koje imamo,uz pomoć skauta pretražiti sve i vidjeti sa čime raspolažemo.
Moja najveća mana je neiskustvo na reprezentativnoj sceni,ali mislim da to neće biti problem.
Smatram da taktički mogu odraditi dobar posao sa reprezentacijom.
Ukoliko me izaberete,računam na pomoć skauting tima i ostalih ljudi voljnih pomoći u pronalaženju što više informacija o protivnicima,itd.
Konsultovao bih se sa drugim menadžerima u vezi taktike,odnosno na koji način odigrati odredjeni meč ali bih ja na kraju imao zadnju riječ... Neću obećavatii ni pobjede niti bilo šta drugo, kao što su to radili neki drugi kandidati na prijašnjim izborima ili kao naši političari u predizbornoj kampanji,a na kraju ne ispune ništa od toga.

Možda mi govor nije dobar ali nije ni važno,bitna su djela a ne riječi!

Glasajte,neću vas iznevjeriti!:)

Hvala,

Silvio

Last edited by Владимир Владимирович Путин at 2/7/2012 3:07:31 PM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
208922.9 in reply to 208922.8
Date: 2/7/2012 2:15:41 PM
Overall Posts Rated:
7373
Ova tema je SAMO ZA KANDIDATURE! I to: 1 kandidatura - 1 post.
Postoji posebna tema za raspravu o prijavljenim kandidatima i držite se toga.
NE RASPRAVLJAJTE OVDJE ili na temi o pravilima izbora.

Pozz

Last edited by metuzalem at 2/7/2012 2:19:01 PM

Message deleted
This Post:
11
208922.11 in reply to 208922.1
Date: 2/7/2012 2:21:38 PM
Overall Posts Rated:
55
Pozdravljam...
Ovako evo neko novi koji misli da sa reprezentacijom dosta moze napraviti.
Poprilicno sam nov na bb i sa svojim timom sam odmah za sezonu usao u visi rang i to bez poraza citave sezone.
Sistem rada mi je jednostavan igrace iznad 28 godina nemogu biti u reprezentaciji.
Nisam od onih koji donose odluke iskljucivo na osnovu njihovog mislenja.
Asistenti mi mogu biti svi oni koji su do sad vodili reprezentaciju i oni koji su naoravili neki rezultat sa njom.
Svaciji predlog cu detaljno iz analizirati i sa asistentima naci zajednicko rjesenje.

Mislim da mogu preuzeti veoma zahtjevan posao a to je reprezentacija.Zbog toga glasajte za mene.

ZAJEDNICKIM SNAGAMA MOZEMO MNOGO VISE,NEGO UPRAVLJANJEM JEDNOG COVJEKA!!!!!

This Post:
11
208922.12 in reply to 208922.11
Date: 2/7/2012 5:03:24 PM
Overall Posts Rated:
1414
Bicu kratak i jasan.

Prosle sezone sam obecao kandidaturu za selektora iz dva razloga.
Jedan bi bio da se nagrade domaci igraci i menadzeri a drugi da se jednom stane u kraj ovom neozbiljnom i bahatom vodjenju reprezentacije.

Iz gore navedenih razloga, objavljujem kandidaturu uz obecanje da cu dati priliku svakom menadzeru koji bude glasao za mene, da mu domaci igrac zaigra u reprezentaciji cime ce steci dodatno iskustvo i donijeti dodatni prihod svome klubu kroz prodaju dresova i reklamnih materijala.

Sto se tice kvalitete igraca ona apsolutno nije bitna.
U opticaju su apsolutno svi domaci igraci, bez obzira na kvalitet, ocjene i visinu plate.

Ponavljam, osnovni i jedini cilj jeste nagraditi domace menagere.

Sve sto trebate uraditi je da uslikate svoj glas putem print screen-a i posaljete na moj mail koji cu svim zainteresovanim dostaviti putem privatne poste.

Veliki pozdrav,
El Papucho!

This Post:
88
208922.13 in reply to 208922.12
Date: 2/7/2012 5:42:54 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Lijep pozdrav.

U svojoj kandidaturi cu naglasiti par stavki ono sto mislim da je najvaznije.
Mandat cu naravno shvatiti ozbiljno i izvuci iz njega maksimum za nas kolektiv.

Ukratko o meni
Kao sto vecina zna, zovem se Haris, u narodu poznat kao Pita, ne znam sto, vjerovatno zato sto se tako prezivam. Studiram Komunikologiju, smijer "vjecni student" na FPNu.

Historija
4 sezone sam vodio A Reprezentaciju BiH, ili vam ga 2 mandata, koja sam zavrsio sa solidnim rezultatima. Za to vrijeme prijateljske utakmice nisu propustane, vodila se evidencija o minutazi igraca, formi, treningu, bio sam u kontaktu sa menadjerima koji imaju Reprezentativce i pomagao onima koji su pravili buduce. Korektno odradjivao posao i nisam zapustao Reprezentaciju ni u jednom momentu.

Konkretno
Sto se tice igrackog kadra, moze se reci da sam tu i tamo upoznat sa njim. Znam sto mi je ciniti u narednom periodu, od trazenja novih igraca, kontaktiranja menadjera, uputa, savjeta, slaganja tima i slicnih stvari, par ljudi ce mi pomoci sa trazenjem igraca iz nase zemlje koji bi mogli uskociti u Reprezentaciju, ako ne odma, onda u nekom bliskom periodu. Takodjer ce se pratiti igraci koji napuste mladu selekciju sto je vec dogovoreno sa Jocom. Samo najbolji igraci ce biti u Reprezentaciji tokom takmicarskog dijela, poslije se mogu isprobavati neke buduce nade u nekim novim varijantama i taktikama, no kvalitet je presudan. I sto je jako bitno, okusati skrenuti pozornost ljudi na A Reprezentaciju.

Taktika
Sto se tice taktickog dijela tu sam dosta bogatiji. Igranje najvisih liga BiH, kao osvajanje Kupa i 1 Lige, igranja u BBB-u kao i 4 sezone igranja sa nasom Reprezentacijom. Ne sumnjam da sa taktikom nece biti problema i da ce nam to biti jedno od glavnih oruzija. Taktiku kao i uvijek slazem sam i snosim odgovornost za svaki potez u Reprezentaciji. Ako bude potrebe ovaj put bi malo vise riskirao i pokusao napraviti iskorak. Svakako poboljsati ugled Reprezentacije kao i rejting koji u posljednje vrijeme opada.

Estetika
Za mene licno veoma vazan faktor, kada odem pogledati neku Reprezentaciju neki prvi dojam o njoj. To na mene licno ostavlja utisak. Trenutno u Reprezentaciji nemamo Banner, a Grb je hajmo reci jako los. Nadam se da ce vam se dopasti ovaj estetski dio za koji sam izdvojio vrijeme u nadi da ce nam Reprezentacija "izgledati ljepse". Sminka i ti fazoni.

Grb - (http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=83...)

Banner - (http://desmond.imageshack.us/Himg845/scaled.php?server=84...)

Izgledat ce to po meni odlicno kada se stavi na stranicu Reprezentacije.

Za kraj
To bi ukratko bilo o mojoj kandidaturi. Imam vremena i volje da se posvetim Reprezentaciji i pokusam ostvariti sto bolji uspjeh sa njom. Zelja za ponovnim vodjenjem Reprezentacije se vratila jer smatram da mogu napraviti vise. O sebi nisam puno pisao, mislim da vecinu toga znate, sta sam i kakav sam. Rezultati i komentar utakmica kao i obicno bice postavljeni na temu o Reprezentaciji. Pokusat cu nas narod malo vise pribliziti Reprezentacijiu u nadi da ce se vise interesovati za nju i pratiti je, komentarisati utakmice, davati svoje misljenje, primjedbe, kritike, savjete, pohvale i sve sto ide uz to. Reprezentacija nam se izgubila u posljednje vrijeme i skoro da joj se ne pridaje paznja, to svakako zelim promijeniti.

Predstavljati svoju domovinu nije mala stvar, budi i ti dio BiH Buzzera.

Zahvaljujem se na odvojenom vremenu i citanju moje kandidature, necu vas iznevjeriti, i unaprijed se zahvaljujem.

King_Leonidas

Last edited by LA-King_Leonidas at 2/7/2012 8:02:21 PM

This is where we hold them!
From: StarMo
This Post:
00
208922.14 in reply to 208922.13
Date: 2/10/2012 6:14:47 AM
Overall Posts Rated:
134134
Ev da se i ja predstavim. Zove se Vernes iz Mostara i vidim da su predstavljanja i komentari odavno zapoceli a ja sam se tek prikljucio jer je Mostar bio u mraku :)

Daću maksimum od sebe to mogu da vam garantujem. Imam dosta slobodnog vrenema i dugo sam na BB i mislim da me vecina poznaje i zna sta mogu. Reprezentacija zasluzuje boljeg MOSTARCA od predhodnog. Nadam se najboljem

Last edited by StarMo at 2/10/2012 6:15:21 AM

Message deleted
Advertisement