Kedves pörköltszáj!
Elolvastam 2x, látom módosítottál is már 1-2 dolgot és bekerült egy szuper verseny is! Viszont a válaszomra nem kaptam választ harmadik elolvasásra sem. Gondolom válasznak ezt a pontot szánod:
1. Nagyon egyszerű: A válogatott meccseit úgy beállítani, hogy nyerjünk, ill. helyzetelőnyt teremtsünk más válogatottakkal szemben. Természetesen szívesen várom majd minden tulaj észrevételeit, javaslatait:)
Ha igen, akkor vagy nem ismered az alap rendszerünket, (beleolvastam megint, és látom azóta újabb módosítást csináltál most már kicsit érhetőbben) vagy nem értetted a kérdésemet.
Eddig is úgy működött, hogy a kinti fórumon 1-2 ember (nem sok) ötletelt, de nem tudok róla, hogy ők úgynevezett stábtagok lennének. Sőt az NT szobába egy stábtag se szólt hozzá vagy csak ritkán. Mindenkinek megvan az a köre akivel magában ötletel, a kapitányok 1-2 infót megosztanak a többséggel, de az igazi részleteket nem szokták. Ezen akkor te változtatni akarsz? A jelenlegi módosítások után megértettem, vagyis kikövetkeztettem, hogy nincsen fix ember akire hagyatkoznál, majd alakul valahogy, és most vársz erre jelentkezőket?
Nem akarlak bántani nehogy félre értsd, csak szeretném ezt tudni, mert Gila és kaygee megválasztásánál is ez fontos szempont volt nem csak számomra.