Και μιας και εγω το οργανωσα..ας απαντησω να ανοιξω τον δρομο για ολους..
καταρχας ευχαριστω για τα μπαλακια..
μετα θελω να τονισω ποσο καταπλητικο ειναι αυτο για μας,καθε μια ομαδα ξεχωριστα,καθε ενας παικτης μας εχει την δικια του θεση στο game..ολοι αξιζουν τιτλο και ολοι ειμαστε ομαδες 3ης κατηγοριας που σημαινει οτι λιγο πολυ ειμαστε στις 200 καλυτερες ομαδες της Ελλαδας και αυτο απο μονο του κανει βαρυα την φανελα μας..ολοι ειμαστε εδω γτ αξιζουμε και ολοι ειμαστε αξιοι για τιτλο..απλα τωρα θα προσπαθησουμε να βρουμε αυτον που ξεχωριζει στο ελαχιστο..
(θυμιζω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν την αλλη Δευτερα απο ολους μας..η τλχστν απο οσους ψηφισουν..)
1. Τιτλος καλυτερου Ροστερ
Μετα απο πολυ σκεψη και ενω βρισκομουν αναμεσα σε 4 ομαδες..που για χ λογους θα τις κρατησω κρυφες
θα δωσω την ψηφο μου στο ροστερ των PLAGIARI FORCE..
εαν ηταν τιτλος καλυτερης 5αδας ομως θα διαλεγα το ρεμαλι..
2. Τιτλος καλυτερου Μανατζερ
Μμμμμ..για να σκεφτω..θελει πολυ σκεψη και αυτο..και ενω ειμαι αναμεσα σε Nerdie ,Στελιο και Gogopo
θα ψηφισω τον Nerdie..μα για ποιον λογο??μα φυσικα γιατι δεν καταφερα να τον νικησω ποτε..;)
3. Τιτλος MVP
Με μια απλη ματια Χοντος και Μασαλλα θα μπορουσαν να παρουν αυτον τον τιτλο..
την ψηφο μου ομως την δινω με καμαρι στον Tymur Rudakov που για μενα ειναι το Α και το Ω για την πετυχημενη πορεια των μπομπακιων..
4. Τιτλος Πολυτιμου
Αν υπηρχε καποιος πλαυ μαικερ που θα ειχε καλη αμυνα και μ.ο πασες 16 ανα αγωνα θα εβαζα αυτον..
τωρα την προσοχη μου τραβαν οι ψηλοι..ειμαι αναμεσα σε (Liu Daowen, Richard Gill και τους 2 του σπαρτακου)
την ψηφο μου ομως θα δωσω στον Aiantas Travezeas γιατι θα ηθελα να τον δω συμπαικτη με τον Maure..
5. Τιτλος best Ποϊντ Γκαρντ
Καθαρος ασσος δεν υπαρχει στην κατηγορια μας για μενα..
τον Reinoso τον πηραν τα χρονια αρα...για αλλη μια φορα θα αναφερω το ονομα του Ουκρανου Tymur Rudakov..
6. Τιτλος best Σούτινγκ Γκαρντ
Τωρα υπαρχουν πααρα πολυ που μπορουν να διεκδικησουν τον τιτλο..φανταζομαι πως ολοι ξερουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ που κυκλοφορουν σε ολες τις ομαδες σε αυτην την θεση..λοιπον Yalçin Zarif γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παρει πολλους ψηφους ενω αν και αθορυβα κανει τρομερη δουλεια σε αμυνα και επιθεση..
7. Τιτλος best Σμολ Φόργουορντ
Η πιο σημαντικη θεση για μενα..Kirilos Sidiropoulos γιατι εχει παρει στην πλατη του πολλα παιχνιδια του Στελιου και ειναι μωλις 21..
8. Τιτλος best Πάουερ Φόργουορντ
ενω υπαρχουν πολλοοι σεντερ που θα μπορουσαν να παιξουν σαν 4αρι..καθαροι παουερ ειναι μονο οι Taavi Paalanen και Maxim Gilevich..ομως δεν θα τους ψηφισω..Richard Gill γιατι μπορει εκει να κανει μεγαλυτερη ζημια κατα την γνωμη μου..
9. Τιτλος best Σέντερ
ο Glakhuna Lodjanidze θα ηταν πολυ καλος εκει μεσα στην χρυση 5αδα..αλλα θα βαλω τον Liu Daowen
10. μα ποιος αλλος Thomas Branly ο αρχηγος με τις 114 επισημες συμμετοχες με τα χρωματα της ομαδας μας..αριθμος ρεκορ..