BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
176365.498 in reply to 176365.497
Date: 8/23/2011 2:34:38 PM
Overall Posts Rated:
1414
Η εμπειρια σου σε εχει φερει ως αυτο το σημειο.Εμεις ασκουμαι κριτικη οπως μας ζητησες.Οσο για το γεγονος του οτι δεν ασχολουμαστε πολλοι μανατζερ δεν υφισταται.Και τα φορουμ διαβαζουν πολλα παιδια και κοιταζουν για την εθνικη.Ωστοσο ισως ολοι να υποθετουμε οτι θα βγουμε ακυροι στο γεγονος οτι θα παμε κοντρα σε εσας απο τη στιγμη που εχεται πιο ολοκληρωμενη αποψη.Ωστοσο το γεγονος οτι ασχολουμαστε σημαινει οτι νοιαζομαστε.

Ως ενα σημειο συμεριζομαι την αποψη και τις κριτικης του ALARHIOS.
Εσεις γνωριζεται,εσεις πρατεται,εσεις κατακρινεσται αυτο δεν προκειται να αλλαξει ακομα και αν εχουμε τον καλυτερο προπονητη(και σε πραγματικο επιπεδο)(ειναι η ρεαλιστικη αποψη αυτη νομιζω)

Ωστοσο αυτο που με χαλαει ειναι οτι θα σας ηθελα λιγο πιο διαλακτικους...(ισως ειναι η εντυπωση αυτη που μου εχει δημιουργηθει απο τους επικρητες σας)

Επειδη και εγω εχω τον Κοτζια μεσα μου θα ηθελα να ρωτησω(μπορει να εχει ξαναειπωθει αλλα δεν τα προλαβα ολα)Γιατι δεν επιλεξαμε Μ2Μ,στην αμυνα ,αφου ειναι η πληρεστερη αμυνα αποφευγωντας το ρισκο,και στο κατω κατω,δεν θα δεχοσασταν και κριτικη,καθως θα ηταν η αποψη,τακτικη που θα υπερτερουσε στο μυαλο ολων μας...
Και η 2η ερωτηση ειναι ναι μεν το πρινσεστον αποδιδει,πολυ καλα αλλα δεν το ειχαμε δοκιμασει και πολλες φορες νομιζω,θα μπορουσαμε να παιξουμε υπομονετικη,να δωσουμε λιγοτερες κατοχες στο ματς μιας και ειμασταν αουτσαιντερ οπως λες Μαμου(δεν ξερω το ονομα σου βρε φιλε).Ισως επειδη θα παιρναν επιθεσεις και οι ψηλοι που ηταν αθλιοι?

Παναγιωτης

Take it easy!!!:)

Message deleted
This Post:
00
176365.502 in reply to 176365.501
Date: 8/23/2011 8:44:51 PM
Overall Posts Rated:
112112
Πάντως εγώ θα καληνυχτίσω με την πιο πετυχημένη ατάκα της ημέρας κατά την ταπεινά μου άποψη, που διάβασα από έναν καλό μου φίλο τον οποίο θα χαιρόμουν να τον έβλεπα να αναλάβει μελλοντική τεχνική θέση σε κάποια Εθνική...

"Τελικά πάντως το μυστικό της επικοινωνίας στην Ελλάδα είναι η ήττα:)"

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
176365.503 in reply to 176365.501
Date: 8/24/2011 4:05:08 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ta pragmata eipame pleon exoun xefigei.Ego eimai kakos manager alla esi mamu distixos den eisai oute kalos oute kakos eisai apla metrios kai pragmatika i metriotita kamia fora einai oti xeirotero.Sbinontai averta ta post mou giati to na se xaraktirizo asxima san manager- paiktis einai prosblitiko kata tin apopsi ton gm.Alla distixos exete kai filo gm kai oso na nai prepei na sas prostateysei apo tous kakous.
Oso gia tin ethniki eixa anaferei otan itan epikairo oti paizete lathos sistimata kai oti prepei na paizete esoterika sistimata.Apo kei kai pera apo ti stigmi pou den exo kamia sxesi me tin Ethniki logiko einai na me endiaferei to an paizei i oxi o paiktis mou kai na asko kai tin kritiki mou apo exo san tritos.

This Post:
00
176365.505 in reply to 176365.504
Date: 8/24/2011 5:38:43 AM
Overall Posts Rated:
1414
Δεν νομιζω οτι καποιος εχεις "εχθρες" με αλλους χρηστες,νομιζω οτι ολοι(αποψη μου και προσωπικα πιστευω)οτι ολη αυτη η κριτικη ασκειται-πρεπει να ασκειται για να διευκρυνηστουν καποια πραγματα,και να μπορεσουμε ολοι μαζι να βρουμε νεες λυσεις ετσι ωστε να γινομαστε καλυτεροι.

Νομιζω οτι η αποψη του Μαρτιου,ως προς τους χαρακτηρισμους του αρχικα ειναι ακρως λανθασμενη.Και εγω εκανα "θεωρητικα κακη κριτηκη",αλλα ευελπιστω οτι θα αποτελεσουν θετικο παραγοντα για τη συνεχεια,και θα με βοηθησουν να καταλαβω τη γενικοτερη εικονα.
Ως προς τον παικτη το Ματζιο,(ισως εχει τυχει να δω τα σκιλλς του,δεν εχει σπουδαια αμυνα νομιζω) απο την στιγμη που δεν κανει στον κοουτς δεν μπορεις να το κατακρινεις,αυτος αποφασιζει,εσυ απλα μπορεις να πιεσεις και δεσμευτεις για καλυτερη διαχειρηση...

Παμε ετσι γερα!!!ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!:)

This Post:
00
176365.507 in reply to 176365.504
Date: 8/24/2011 6:00:12 AM
Overall Posts Rated:
7070
Esi araxe sto kafeneio kai exigise giati eimai kakos.To giati esi eisai metrios den xreiazetai kan na to exigiso fainetai apo tin oli poreia sou.
Gia tin Ethniki.Ston proeklogiko mou agona prin apo tin episimi sezon pou les fonaza oti auti i omada einai gia esoterika sistimata kai oxi gia exoterika eseis antitheta diatimpanizate oti i omada paizei ola ta sistimata to idio kala.Auto.De diafono oti otan oloi oi psiloi einai xalia tha breis alli taktiki.Ektithomai les esi...ginomai katanoitos apo tin pleiopsifia ton manager stin A1 leo ego.Giati opios xerei pos exoun ta pragmata katalabainei poli kala ti simbainei.Den paizeis big brother alla distixos reality to kanate to paixnidi.Pane kane merikes ittes akoma apo ipodeesterous antipalous na se kritikaroun kai oxi na se katigoroun.
Telos to thema me ton mantzio.Rotisa giati den epexe kan,mou apantises.
Thes o kosmos na krinei kai na sxoliasei tin Ethniki.Afou oti kai na poune tha breis dikaiologia kai apantisi.Einai mataio.Otan den xeroun oloi tous paiktes pos tha se krinoun gia mia itta?Mono basi tis taktikis pou epelexes..Se epiase kotso stin taktiki?Exeis apantisi etoimi.Den ginetai pote na exeis adiko.

Advertisement