SLOVENSKO 151/124 GRUZÍNSKO (800402)SLOVENSKO 101/107 HOLANDSKO (800405)SLOVENSKO 87/101 IZRAEL (800409)2.-4. kolo kvalifikácie ME, sezóna 69Bol som na dovolenke, tak sa ozývam po dlhšom čase, zápasy s Gruzíncami a Holanďanmi som ešte krátko glosoval na DISCORDE, kde si môžeme dovoliť povedať aj trošku viac. Zápas s Izraelom mal byť už len vraždenie nemluvniat, ale uhrali sme paradoxne dobrý výsledok.. Celkovo nie som spokojný s enginom:) Už zápas s Gruzínskom vyvolal u mňa veľa otáznikov, chápem, že niektoré zápasy v NT majú asi aj väčší podiel náhody alebo preferencie súpera, naposledy som takto dosť nechápal zápas semifinále ČR na ME pred 2 sezónami, kedy som nenašiel žiadnu logiku, tak tomu bolo aj v zápase s Gruzínskom. Každopádne, po tomto zápase a predchádzajcej prehre s Lotyšmi bolo jasné, že Holandsko je treba zdolať. Tak som sa rozhodol ísť maximalizáciou ratingov, ale ani to spolu s vyšším prístupom nepomohlo. Doteraz ma nikdy nepotešil Ujčik a asi ma už ani nikdy nepoteší, myslím, že to bola posledná kvapka, keď mu to nešlo ani v tejto taktickej kombinácii. Prehra s Holandskom znamená, že sme opäť hlaboko v poli porazených a už budeme len dôstojne dohrávať skupinu a dám viac minút nováčikom. Škoda, že Zbončák mal zlú formu na Izrael, lebo som ho chcel už nasadiť v súpiske vyššie. Zápas s Izraelom, jasne najlepším tímom z doterajších, pre nás napokon dopadol skvelo, prehrali sme ho na doskoku. Do LI nasadili 22, 22 a 24 IS čo aj tak nebolo dosť..
V pondelok nás čaká Írsko.
Držte minúty a palce.
zajino
Last edited by LA-zajino at 8/14/2025 8:46:05 AM
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching