Szerintem maradjon így, vagy max maradjon döntetlen. És lassan abba kéne hagyni a draft utáni módosításokat, mert azokat büntetitek, akik energiát fektettek abba, hogy kibogarásszák, melyik játékosokat érdemes az aktuális szabályok szerint draftolni.
Saját példa: láttam, hogy "duplán" értékeljük a dobáspontosságot és a támadópattanókat, így le is igazoltam DAJ-t és Len sem véletlenül van nálam, pont ezekben vártam tőle hasznot és nem a 10-12 pontos átlagukért, vagy a két szép szemükért draftoltam őket. Ha előre tudom, hogy utána ezt törlitek, akkor inkább húztam volna valakit, aki 25 pontot átlagol és még büntetőt is tud dobni. Mivel utolsóként húzhattam (kézi beállítás, nem gépi sorsolás, megint csak hmmm, ha már nem aukció, legalább azzal kiegyenlíthettük volna kicsit az esélyeket, hogy a gép sorsolja, ki hol húz), kb az egyetlen esélyem az volt, ha kihasználom, hogy extra hasznot húzhatok ezekből a statokból. Értem én, hogy nem akartok dupla hasznot/hátrányt, de komolyan mindenki a draftot követő 24 órában jött erre rá? Senki nem nézte meg az előtte lévő 2 hétben, hogy milyen statok vannak, mi alapján húzunk majd?