(28224) - програли -9 на однакових настроях. виявляється, коментувати програшні матчі набагато складніше, бо тут ще більше емоцій + власний пройоп, який сьогодні виявився в мляцкій угадайці...
чому я думав, що литовець взагалі не поставить угадайку сьогодні - бо ми граємо різні тактики... а от чому я вважав, що литовець подумає, що я двічі підряд не тикну внутрішню угадайку - хз... хотілось перехитрити суперника, а перехитрив сам себе.
згідний, що в даному варіанті Каруселлю ми б зіграли краще. але ж ця тактика читалась від нас і чому литовець вгадав нашу внутрішню... напевно, іноді в ББ треба грати і ставити проти логіки.
------------------------------
щодо перебігу матчу, то ривок на перших хвилинах в +8 на нашу користь здавалось не прогнозувало на негативний наслідок сьогоднішнього результату, однак після кіня першої чверті, коли ми вже попадали -5, та 12 фолів від наших гравців, відчуття щодо фіналу гри змінились в протилежну сторону. протягом матчу ми так і не змогли догнати суперника.
------------------------------
цікаві факти по матчу:
- ми фактично в жодних показниках не поступились литовцям;
- при Швидкому розіграші (Раннем нападение) суперник кинув 10 3-очкових кидків (з яких 2 влучних), ми ж при КзБД (Внутрі) завдали їх аж 18 (при чому 9 в перших 3-х чвертях);
- вразила наша влучність із-за дуги, при чому навіть у гравців з високими БвП+ДБ.
невже у 2-х останніх параметрах виною тому є лише угадайка?!
-----------------------------
наші гравці, всі без виключення, зігралим не так як би хотілось. дабл-дабл в нас здобув тільки Андрюхович + 6 фолів.
окремо скажу, що Мавренко не був заявлений на матч, оскільки не підходить під зіграну атакуючу тактику та очікуєму атаку від суперника.
----------------------------
в інших матчах нашої групи: греки на більшому настрої, нажаль, нічого не зуміли протидіяти словакам
(28223), а угорці та норвежці без особливих зусиль виграли у Кіпра
(28225) та Грузії
(2826) відповідно.
після поразки ми ж упустились на 3-ю позицію. проте шанси на вихід, звичайно, зберігаються.
---------------------------
наступний матч проти Греції, які вже втратили всі шанси на вихід з групи. не виключаю від них мотс, щоби зацепитись за потішну 3-ю сходинку.
---------------------------
всім дякую за допомогу та за критику.