Kā vērtē 17.sezonas līdzšinējo startu lielajai izlasei?
Egolav- Līdz šim brīdim ir bijis viens liels uzdevums: izkļūšana no grupas. Tas ir izpildīts, tātad varu vērtēt tikai pozitīvi. Vienīgi varēja vēl būt maķenīt augstāks entuziasms. Līdz ar to mana atzīme ir 9 (teicami) :D
Yapiyapo- Ļoti pozitīvi! Neho pirms šīs sezonas izdarīja lielu darbu, izvērtējot visus kandidātus, un tagad jau tas viss dod rezultātu. Pēc iepriekšējā cikla neticēju, ka tik veiksmīgi ies, bet nu izlase ir kvalificējusies nākošai kārtai un varam gaidīt nākošos pārsteigumus no Neho puses :D
Wertol- rezultāts patīkams, pat pret Itāliju izskatījāmies labi (vismaz pirmo pusi :) )
Masterjoda- man jau liekas, ka neesmu baigi kompetents runāt, jo pagaidām atrodos diezgan tālu no izlases. No malas izskatās, ka viss notiek, un zinot Neho kā menedžeri un viņa patriotismu, visam ir jābūt pēc labākās sirdsapziņas. Vismaz nav tā kā te bija, kad dažs labs izlases vadīšanu uzskata tikai sastāva salikšanu.
Malij- Vērtēju - ļoti labi :DBet vel viss priekšā -var uzlabot uz teicami :D
TanGo- Es dažādu iemeslu del nesekoju lidzi lielas izlases startiem, jo ir bijis konfliktiņš ar tas tagadējo vadību :) sekoju vairāk līdzi u21 un manu spelētāju parstavetajam izlasēm, cik zinu esam tikusi otrajā kārtā ar ko ari varu apsveikt :)
Kipucis- njā.. lai vērtētu līdzšinējo staru.. ir nedaudz jāpaskatās, kas izdevies iepriekš..Līdz pat 8.sezonai mūsu "lielajiem" nekas neizdevās, jo tomēr BB pievienojāmies ar nokavēšanos..un tad pēkšņi 8.sezonā (pie ragiem richinsh) mierinājuma kausā (MK) tikām līdz 1/2finālam, kur zaudē bračkām..9. sezona tukša. tad sākam nedaudz kāpt. 10. sezonā MK tikām līdz 1/4finālam. līdzīgi panākumi ir 12., 14. un 16.seoznā, kur bumbas izšaujam jau pirmajā MK kārtā..ja runājam par panākumiem Eiropas čempja (EČ) ietvaros, tad viss sākās ar 11 .sezonu ,kur ar bilanci 6-1 netikām ārā no grupas.. sliktāks +/- un paldies...13. sezonā beidzot tiekam EČ atlases kārtā - grupā aiz sevis atstājot pašus itāļus, bet nu atlases kārtā bilance 0-5 un ar to mūsu atrādīšanās beidzās... seko nereāla bedre.. 15. sezona.. pie ruļļiem Ragans. grupu turnīrā paliekam par aiz baltkrieviem, kuri pievienojušies daudz vēlāk nekā mēs.. līdz arto 17. sezona.. kā jau klusas cerības bija.. no grupas ārā esam.. un pat neslikti.. ielozēta laba atlases grupa un ir visas iespējas pat kaut ko saķīmiķot.. kā izdosies - vērtēsim jau pēc šodienas spēles..
to, ka kaut kad panākumiem bija jābūt.. jau gaidījām.. uz to vilka.. to, ka Horems daudz eksperimentēja.. super.. ieņēma kaut ko galvā.. pajautā viedokļus citiem.. un jā - uznāk hren zin kas - uzliek tāpat savu ideju :D :D bet nu tāpēc arī esam ārā... uzvarā slavē spēlētājus.. zaudē treneri.. arī es ar ''mazajiem" grupu spēlēs katru nākošo rāvu ar pavisam citu taktiku, lai izšķirošajās varētu zināt, uz ko esam spējīgi..
Zemgalis- Pat nevajadzēja vēlreiz ieskatīties aizvadīto spēļu rezultātos, lai teiktu to, ka izlase pagaidām spēlē pārliecinoši. Piedzīvots tikai viens zaudējums pret spēcīgu pretinieku. Tiesa, lielākie pārbaudījumi vēl tikai priekšā, sākot jau ar šīs dienas spēli.
Ragans - Domāju loti labs starts Lielajai izlasei horema vadība, rezultāts runā pats par sevi, tā tik turpināt, mazie mums ir loti labi, žēl tik, ka nav kāda monstrāla centra, ja mums būtu kadi 2 ar algu vismaz 400k un uz augšu, kāda no trofejām noteikti būtu mūsu.
Tomats-Vērtēju ļoti pozitīvi.. takā pats balsoju par Horemu, jo viņu pazīstu jau ļoti sen BB vidē, tad esmu ļoti apmierināts.. pārbaudīta vērtība ;)
Kksspp-Rezultāti runā paši par sevi 6:1, zaudējot tikai Itālijai.
Priecē, ka Latvijas izlasei parādījies cienīgs treneris.
Cerams šoreiz nenotiks trenera maiņa sezonas vidū.
Last edited by Armiins at 9/27/2011 12:52:55 AM