Ano, vyfaulování se dá vhodným výběrem hráčů předejít.
Se zraněními to je podle mne horší, je docela dost lehkých zranění (hráč je po zápase zdravý) i třeba s doktorem 6, ale podle mne i tam hraje vliv nějaký skrytý atribut.
Kondice podle mne není problém, od kondice 2 není (možná s výjimkou obranné taktiky Full Court Press) absolutně problém. A mám i informace, že i s kondicí 1 to někteří hráči zvládnou, takže tam je to spíš o tom, jestli už to není kondice blíží se k nule.
Co se týče trenéra, tak v posledních 2 minutách umí udělat psí kusy a to hlavně v případech, kdy se trénují hráči mimo pozice a na lavičce hráč (nastavený je ale na jinou pozici), který se trenérovi líbí více pro trénovanou pozici (a to dokonce trenér umí udělat i třeba při 60 bodovém vedení). A taky je tam problém, že v případě, že háže trestné hody hráč, kterého chce trenér střídat, tak je schopný v tu chvíli stáhnout trénovaného hráče a za chvíli je vrátit zpátky (týká se případu, kdy se hraje např. v 8 hráčích a 2 z nich mají odehrát 48).
Pak to docela naštve, když hráč má místo 48 třeba jen 47.5 apod. I když já osobně jsem názoru, že za necelých 48 minut není taková penalizace objemu tréninku jako se vždycky tvrdilo.