BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.494 in reply to 176365.488
Date: 8/23/2011 1:41:20 PM
Overall Posts Rated:
112112
Δυστυχώς ήμουν ο μόνος εκ των τριών που το Πρίνσετον σαν επιλογή επιθετικού συστήματος δεν το ήθελα.
Συγκεκριμένα ήθελα κίνηση, αλλά τα δύο λοιπά μέλη του τιμ προτίμησαν το Πρίνσετον.
Ο Μάτσας ήθελε Μ2Μ, ενώ εμείς (Μαμού και γω) θέλαμε 3-2.
Έτσι επιλέχτηκε η πλειοψηφία.
Τώρα μπορεί με Princeton M2M να κερδίζαμε, μπορεί με Κίνηση 3-2 να κερδίζαμε ή να χάναμε ότι και να παίζαμε, αλλά είναι υποτιμητικό για τους 2 μάνατζερ της Εθνικής να λες πως θεωρείς πως εγώ έστησα την ομάδα.
Έχω δημόσια δηλώσει πως από την τριάδα είμαι ο υποδεέστερος τεχνικά και αυτό δεν αλλάζει με την κατηγορία που ανέβασα την ομάδα μου, γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται σε λοιπές αρετές μου σαν μάνατζερ κυρίως οικονομικής διαχείρησης, που δυστυχώς στην Εθνική δεν έχουν καμία σημασία.
Ακόμα κι έτσι όμως δεν θεωρώ τον εαυτό μου όμως αμελητέα ποσότητα στον μικρόκοσμο του ΒΒ.
Σεμνά και ταπεινά έπρεπε να απαντήσω σε περασμένες σεζόν γιατί δεν μπορούσα να υποστηρίξω τις επιλογές μου με βάσιμα επιχειρήματα. Πλέον όμως οι γνώσεις μου είναι αρκετές για να μπορώ να υποστηρίξω την άποψή μου χωρίς να χρειάζεται να σκύβω διαρκώς το κεφάλι.

Το Πρίνσετον έγραψα πως είναι σύστημα τόσο εξωτερικό όσο και εσωτερικό ανάλογα με το που δίνεις το βάρος.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.
Για την ακρίβεια το ξεχώρισα και το έβαλα σε δική του κατηγορία γιατί είναι το πιο σύνθετο από τα διαθέσιμα στο ΒΒ συστήματα.

Μα είναι δυνατόν να γράφεις πως πανηγύρισα για την τιμητική ήττα και να θες να μη βάλω ειρωνικό τόνο και σημεία στίξης?
2-3 post παραπάνω δεν έγραψα πως είτε χάσουμε με 1, είτε με 20 είναι το ίδιο και πως πονάω πρώτα εγώ και μετά οι άλλοι μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα? Άλλος τα έγραψε?

Πάντως p.m. για σύμμαχο δεν έχω ζητήσει ποτέ και δεν έχω λόγο να το κάνω. Απλά επικαλέστηκα έναν χρήστη που στο παρελθόν είχε τον τρόπο του να με κριτικάρει με ιδιαίτερο στυλ, που στο τέλος μου τον κατέστησε και συμπαθή (καλός μαζόχας είμαι)

Η ομαδική προπόνηση στα ριμπάουντ πλάκα πλάκα και γενικά οι ομαδικές προπονήσεις μπορεί να ωφελήσουν περισσότερο από ότι νόμιζα μία ομάδα.
Άσχετο βέβαια με το θέμα μας, αλλά κατόπιν πολύωρων συζητήσεων με εξέχοντα γνώστη των μαθηματικών καταλήξαμε πως η ομαδική προπόνηση μπορεί να βοηθήσει το σύστημα μίας ομάδας περισσότερο από την κλασική προπόνηση 2 θέσεων.
Το ότι το θεωρείς λάθος μου είναι δικαίωμά σου, αλλά εμένα πλεονέκτημα απέναντι σε αντιπάλους μου, μου έδωσε.

Για τον Μάτζιο που ανέφερε ο Μαρτίου και εσύ, τέλος θα μπορούσε να μπει ως 4ος ψηλός αντί για τον Μπανάσα, αλλά μη νομίζεις πως θα έβαζε περισσότερα από το 3/4 που είχε ο δεύτερος.
Εκτός αν σε 3-2 επέλεγες να βάλεις βασικό, παίκτη με 15 άμυνα και 14 ριμπάουντ.
Η 11άρα πάσα του θα ήταν αχρηστη σε Πρίνσετον, χρήσιμη σε κίνηση και πάει λέγοντας.

Το να πιστεύει κάποιος πως έχουμε εμπάθεια σε κάποιον πάικτη είναι απλά ανυπόστατο και δεν χρήζει καν σχολιασμό από μένα τουλάχιστον γιατί πολύ απλά δεν με αγγίζει.

Το να προσπαθήσω να ανταλλάξω απόψεις μαζί σου το κάνω γιατί δεν θεωρώ αβάσιμα τα σχόλιά σου, άσχετα αν τα κρίνω δίκαια ή άδικα, σωστά λάθος και συ με τη σειρά σου τα δικά μου.

Αλλά ειλικρινά για το post του Μαρτίου δεν έχω λόγια. Έχει την άποψή του και είναι τόσο ακραία στα μάτια μου, που δεν θέλω να μπω καν στη διαδικασία να του την αλλάξω.

Last edited by Kajabbar at 8/23/2011 1:44:39 PM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
176365.498 in reply to 176365.497
Date: 8/23/2011 2:34:38 PM
Overall Posts Rated:
1414
Η εμπειρια σου σε εχει φερει ως αυτο το σημειο.Εμεις ασκουμαι κριτικη οπως μας ζητησες.Οσο για το γεγονος του οτι δεν ασχολουμαστε πολλοι μανατζερ δεν υφισταται.Και τα φορουμ διαβαζουν πολλα παιδια και κοιταζουν για την εθνικη.Ωστοσο ισως ολοι να υποθετουμε οτι θα βγουμε ακυροι στο γεγονος οτι θα παμε κοντρα σε εσας απο τη στιγμη που εχεται πιο ολοκληρωμενη αποψη.Ωστοσο το γεγονος οτι ασχολουμαστε σημαινει οτι νοιαζομαστε.

Ως ενα σημειο συμεριζομαι την αποψη και τις κριτικης του ALARHIOS.
Εσεις γνωριζεται,εσεις πρατεται,εσεις κατακρινεσται αυτο δεν προκειται να αλλαξει ακομα και αν εχουμε τον καλυτερο προπονητη(και σε πραγματικο επιπεδο)(ειναι η ρεαλιστικη αποψη αυτη νομιζω)

Ωστοσο αυτο που με χαλαει ειναι οτι θα σας ηθελα λιγο πιο διαλακτικους...(ισως ειναι η εντυπωση αυτη που μου εχει δημιουργηθει απο τους επικρητες σας)

Επειδη και εγω εχω τον Κοτζια μεσα μου θα ηθελα να ρωτησω(μπορει να εχει ξαναειπωθει αλλα δεν τα προλαβα ολα)Γιατι δεν επιλεξαμε Μ2Μ,στην αμυνα ,αφου ειναι η πληρεστερη αμυνα αποφευγωντας το ρισκο,και στο κατω κατω,δεν θα δεχοσασταν και κριτικη,καθως θα ηταν η αποψη,τακτικη που θα υπερτερουσε στο μυαλο ολων μας...
Και η 2η ερωτηση ειναι ναι μεν το πρινσεστον αποδιδει,πολυ καλα αλλα δεν το ειχαμε δοκιμασει και πολλες φορες νομιζω,θα μπορουσαμε να παιξουμε υπομονετικη,να δωσουμε λιγοτερες κατοχες στο ματς μιας και ειμασταν αουτσαιντερ οπως λες Μαμου(δεν ξερω το ονομα σου βρε φιλε).Ισως επειδη θα παιρναν επιθεσεις και οι ψηλοι που ηταν αθλιοι?

Παναγιωτης

Take it easy!!!:)

Message deleted
This Post:
00
176365.502 in reply to 176365.501
Date: 8/23/2011 8:44:51 PM
Overall Posts Rated:
112112
Πάντως εγώ θα καληνυχτίσω με την πιο πετυχημένη ατάκα της ημέρας κατά την ταπεινά μου άποψη, που διάβασα από έναν καλό μου φίλο τον οποίο θα χαιρόμουν να τον έβλεπα να αναλάβει μελλοντική τεχνική θέση σε κάποια Εθνική...

"Τελικά πάντως το μυστικό της επικοινωνίας στην Ελλάδα είναι η ήττα:)"

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
176365.503 in reply to 176365.501
Date: 8/24/2011 4:05:08 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ta pragmata eipame pleon exoun xefigei.Ego eimai kakos manager alla esi mamu distixos den eisai oute kalos oute kakos eisai apla metrios kai pragmatika i metriotita kamia fora einai oti xeirotero.Sbinontai averta ta post mou giati to na se xaraktirizo asxima san manager- paiktis einai prosblitiko kata tin apopsi ton gm.Alla distixos exete kai filo gm kai oso na nai prepei na sas prostateysei apo tous kakous.
Oso gia tin ethniki eixa anaferei otan itan epikairo oti paizete lathos sistimata kai oti prepei na paizete esoterika sistimata.Apo kei kai pera apo ti stigmi pou den exo kamia sxesi me tin Ethniki logiko einai na me endiaferei to an paizei i oxi o paiktis mou kai na asko kai tin kritiki mou apo exo san tritos.

Advertisement