Mi a véleményetek az alábbi szitukról?
1.) Van egy csapat a ligánkban, aki szombatig minden bajnoki meccsét feladta. Kvázi a legrosszabb összeállításban kezdett kivéve az ellenem való meccset. Ma is 4 nagyon gyenge embert kezdetett csak.
Ezzel nekem csak az nagy bajom, hogy nekem vért kellett izzadnom a +20-ért másnak meg odaadja lazán 60-80 ponttal a meccseit! Tudtommal nem vagyok rosszban vele, én is hasonló hozzáállást vártam volna szombati meccsünk kapcsán, mint tette azt a szezon összes többi meccsén.. de nem... Buktam 40-50 pontot a riválisaimmal szemben...
Ez hol korrekt szerintetek, az ilyenért nem lehet büntetni?
2.) Egy szezon közbeni botulás miatt még a szombati meccsen csak 20-30 ponttal nyert valaki a bot ellen, mára kiszórták a jó embereit és ezzel a főcsoport másikja +100 pontos előnyhöz jut vele szemben. Nem tartom ezt sem korrektnek..
Ilyenkor az átlag pontkülönbséget osztanám ki a győztesnek, azaz ha botot eddig átlagosan +32-vel verték akkor a fölötte való részt vagy egy részét visszavenném. Nem túl igazságos így a szezon végi rendezőelv azaz pontkülönbség szerinti rangsorolás, egyesek jól járhatnak az ilyen anomália miatt és másokat hátrányosan érintett, hogy még komplett bottal küzdöttek.
Lehet, megint túlreagáltam a dolgokat, de így érezném korrektnek.