Jeste, bice ovo zanimljiv plej of sa nase strane. Ninorota jeste favorit, ali mislim da Damir ima vrlo zanimljivu ekipu. Ukoliko Kompozitori budu resili da igraju sa manjim zalaganjem, ne bi me iznenadila dvojka...Kod plave strane je Nemac zaista glavni kandidat za finale I svaki drugi ishod bi bio iznenadjenje. Licno bi najvise voleo finale Kompozitori - Capedunum, zasluzili su to.
Sto se tice Dudinog I mog duela, zaista mi nije svejedno. Dugo nisam igrao plej aut, ali taj osecaj da znas kako neko ide u nizi rang ako ga pobedis, ni najmanje nije prijatan. Jos ako je u pitanju rival kakav je Duda, koga sigurno najvise postujem u celoj ligi (da se ostali ne uvrede) I koji zasluzuje veliko postovanje za svoje BB znanje I fer odnos prema svima. Iskreno, mislim da sam ja blizi odlasku u trecu, jer mi je ekipa u najmanju ruku polovicna, ali necu se predati. Nadam se da ce mecevi biti neizvesni, pa neka bolji pobedi. Ako izgubim u ovom duelu, sigurno ce mi to biti najdrazi poraz u BB karijeri

Dudo ljudino, evo I ovako da ti pozelim srecu sutra, pa neka se Djokica I Veselin nadigravaju kao da su na treningu reprezentacije