BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

[NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

Set priority
Show messages by
From: aMORFIczny

To: Tom.
This Post:
00
275224.49 in reply to 275224.47
Date: 2/11/2016 9:24:23 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
hmmm nie jest obojętna...śmiem twierdzić inaczej, uaktualnia się tylko wtedy jak coś pójdzie nie tak lub Cichocki nie zagrał. Przypomnę tylko prośbę o trening formy w poprzednim sezonie, tu zlekceważony totalnie przez Karola, dlacego, klub ważniejszy, OK. dostał kredyt zaufania w tym sezonie...koniec sezony mecz super ważny Cichy bez formy, o czy my mówimy. Nikt nie przeczy, ze Karol nie ma wiedzy, pewnie dużo bym się od niego nauczył, ale chęci pomocy nie było, nie ma i nie bedzie, taki człowiek.

Jest koalicja i opozycja...

Co do enta, no cóż może jestem tym który bardzo czasami ryzykuje, w poprzednim to ryzyko grania luza i zbierania enta opłaciło się "złoto" w tym no cóż brak półfinałów...moze mecz z Francją zdecydował, może brak szczęścia (żeby 2x przegrać półfinały małymi - chyba się nigdy nikomu nie zdarzyło i nie zdarzy)
w tym sezonie pewnie też będzie luzowanie bo ja nie gram o brązowe medale tylko o złoto - przypmne tylko, że w rankingu z 42 miejsca w sezon awasowaliśmy na pudło, chyba coś to oznacza, a może ja próbuję się pocieszyć, dowartościować...

pzdr wszystkim i trzymajcie kciuki za złoto w następnym sezonie :)

From: Tom.

This Post:
00
275224.50 in reply to 275224.49
Date: 2/11/2016 10:02:01 AM
Overall Posts Rated:
9696
Nie traktuj mojego wątku jako ataku na Ciebie, po prostu ja jako widz byłem mocno rozczarowany, że nie ma naszych w najlepszej czwórce. Oczywiście życzę Tobie samych sukcesów i trzymam za słowo, że złoto powróci w nasze ręce :D

This Post:
00
275224.51 in reply to 275224.49
Date: 2/11/2016 10:23:44 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
dawaj do kadry Kapturkiewicza zamiast kapryśnego i zawodzącego Cichockiego, razem z Dobkiem stworzą mistrzowski duet ;)

From: Tomi.

This Post:
66
275224.53 in reply to 275224.52
Date: 2/11/2016 2:44:56 PM
ASPK
PLK
Overall Posts Rated:
10831083
Second Team:
ASPK Gostynin
Poza tym zamierzam się jeszcze kiedyś pojawić na zjeździe, także nie chcę wszystkich zrazić do siebie swoimi elaboratami;-P
Ooo.. i tego się trzymajmy Karolu zwany OLA OLA!:-)

A tak poza tym, to wcale mi nie przeszkadza to, że jesteś gadułą i jak to duży odsetek menago uważa - przemądrzały.
Bądź sobie kim chcesz, ważne jest to by prawdę nazywać po imieniu. Jeśli coś jest partaczone na potęgę, to należy o tym głośno mówić. Do mnie nigdy nie przemawia narracja typu:
"Chciałem dobrze"- Adolf H. czy " Dobra Zmiana"- Beata Sz.
Do mnie przemawiają zawsze fakty. A te nie mają litości dla pana selekcjonera. I tu postawię kropkę.:-).

Używajcie znaków interpunkcyjnych. Przecinek naprawdę robi różnicę... DOBRA, ZMIANA...

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: picia

This Post:
11
275224.54 in reply to 275224.53
Date: 2/11/2016 11:36:52 PM
Overall Posts Rated:
234234
Używajcie znaków interpunkcyjnych. Przecinek naprawdę robi różnicę... DOBRA, ZMIANA...

Cytat miesiąca. Wielkie dzięki za poprawienie humoru.

This Post:
00
275224.55 in reply to 275224.52
Date: 2/12/2016 3:24:51 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
Karol na Twoją prośbę kończę...następny sezon "ogórkowy"

Co do uaktualniania się to wtedy kiedy mam czas. Link z prośbą był na forum do wszystkich, i niektórzy trenowali formę, Ty czytający forum nie.

Karol zakończmy to, nie mam siły, Cichocki jakby miał silną średnią to miałby DMI pomiędzy 2-3kk

@Tom: mam bardzo duży dystans do siebie i nie odebrałem tego jako atak

Last edited by aMORFIczny at 2/12/2016 3:26:54 AM

This Post:
11
275224.56 in reply to 275224.55
Date: 2/14/2016 6:32:06 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
Takie małe podsumowanie:

mamy w kadrze i na zapleczu 28 zawodników SS10>130, niestety zaczęły sie spadki u najlepszych zawodników, przyszły selekcjoner niestety będzie miał problem z podkoszowymi, Niestety 2-3 zawodników na których liczylem w perspektywie zastąpienia Gorzela, Wasztyla nie rozwija się za granica tak jakbym chciał, ale jest kilku 22-25latków którzy bedą mam nadzieję lepsi od Wasztyla Gorzela, nie tacy multi ale siłą gry zdominują strefę podkoszową.

pozdrawiam

This Post:
00
275224.58 in reply to 275224.57
Date: 2/15/2016 2:21:39 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
nie wiem czy jest sens robić ranking ze wszystkich roczników jeśli jest 70 zawodników do porównania z czego większość po po 28roku życia. Z młodych zbiorczy zrobię :) 22-27

From: Michael

This Post:
1414
275224.59 in reply to 275224.52
Date: 2/15/2016 6:36:45 AM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
194194
To co Ty piszesz, to naprawdę trzeba mieć tupet żeby z takimi tekstami startować. Jak ja sobie przypomnę co Ty wyrabiałeś będąc selekcjonerem, jak sam reagowałeś na krytykę (wtedy to był hejt (swoją drogą to Twój wywód o etymologii tego słowa jest żałosny, ale chyba chciałeś zabłysnąć - o tym trochę dalej), prawda?), nie mówiąc już o "gitarowym pojedynku" z B.B. King'iem - to były bezczelne rzeczy, a teraz robisz tutaj za autorytet moralny. Żenada.

Po Twojej zabawie w kazuistykę słowną i wytłumaczenie obecnej tutaj niecywilizowanej ciemnocie co znaczy rzeczony hejt oraz jaką jesteś oświeconą osobą i w ogóle co za przywilej oraz zaszczyt nas spotkał, że możemy sobie poczytać (za darmo!) Twoje rozważania, mamy taką oto perełkę:
(...)Kończ waść! Wstydu oszczędź!(...)

A więc Panie "analityczny i wszystko lubiący podpierać niezbytymi dowodami", powyższe wyrażenie oznacza wyrażenie podziwu dla jakiejś osoby. Otóż w powieści Henryka Sienkiewicza pt. "Potop", Andrzej Kmicic zmęczony pojedynkiem z mistrzem, za jakiego uznał Michała Wołodyjowskiego, zauważył, że przeciwnik po prostu się z nim bawił. Dlatego wypowiedział słynne zdanie "Kończ waść, wstydu oszczędź!", aby Wołodyjowski zakończył wreszcie zabawę i oszczędził wstydu (wypowiadającemu te słowa) Kmicicowi. Chcąc podkreślić nieudolność w działaniach lub brak logiki w wywodach selekcjonera, zademonstrowałeś tylko swoją ignorancję. Tylko tyle i aż tyle.

Wydaje mi się, że w związku z powyższym, wszystkie Twoje słowa krytyki należy rozumieć przeciwnie i trzeba przyznać, że po odczytaniu Twoich wypowiedzi jako antonimów, w końcu mają one choć trochę sensu. ;)
(...) Sorry taki już jestem.

Inna sprawa, to że gdybyś częściej brał sobie do serca moje słowa zamiast mieć z nich bekę to pewnie dzisiaj gablotka z pucharami byłaby pełniejsza:P(...)

PS.
(...)W tym co piszę nie ma ubliżania, ani mowy nienawiści, ani ataków personalnych, ani nawet przesadnie negatywnych treści. Po prostu jak sobie zasłużysz to krytykuję.(...)

Advertisement