BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208923.49 in reply to 208923.44
Date: 2/9/2012 7:27:25 AM
Overall Posts Rated:
55
Kad odigras jos barem 7-8 sezona kandiduj se za selektora A tima,jarane nije ti ovo 4. liga...

Ovo ti cisto govorim zato sto nemas iskustva da bi preuzeo repku,jer vidim igras tek od 17.sezone,pusti prave ljude da vode repku.

mozda igraj jednu i to vrlo uspesnu sezonu al sam aktivniji sigurno od pola kandidovanih!i belezim svaku sitnicu i za svoj klub a kad bi bio selektor motiva bi bilo sigurno vise nego kod kluba!a oni koji misle da ne trebaju uvjek isti neka glasaju za mene pa vidicemo kako cu proci mada sam ja zadovoljan da budem treci al sto da ne i 1 ako mogu!!

This Post:
11
208923.50 in reply to 208923.35
Date: 2/9/2012 7:28:15 AM
Overall Posts Rated:
242242
Zašto bi pojedince bilo stid da napišu svoje mišljenje bez obzira da li se radi o pohvali ili kritikama. Da li je to problem? Jedno bez drugog nikada nije uspješno išlo. Koliko ja znam samo zajednice termita,mrava ili Borgova uspješno funkcionišu na kolektivnom "jednomišljenju".
Kažeš da je politika da za najbolje nikada nema mjesta. Ukoliko ne laže ova statistika, a mislim da ne laže, svi najbolji, tj oni menadžeri koji su osvajali 1 Ligu ili Kup, a koji su se kandidovali za mjesto selektora imali su priliku to i da ostvare.
Muljito-bio selektor
Bevzil-bio selektor
Dadoni-bio selektor
Vuk-bio selektor
Leonida-bio selektor
Jedino je moj drug Cvijan imao jednu kandidaturu koja nije prošla jer nije dovoljno prepečenice spremio u logističke svrhe :).

Jedan mali savjet tebi ukoliko se budeš naumio u budućnosti baviti advokaturom. Prvo ispeci pa onda reci.

This Post:
00
208923.51 in reply to 208923.49
Date: 2/9/2012 7:37:25 AM
Overall Posts Rated:
156156
Kad odigras jos barem 7-8 sezona kandiduj se za selektora A tima,jarane nije ti ovo 4. liga...

Ovo ti cisto govorim zato sto nemas iskustva da bi preuzeo repku,jer vidim igras tek od 17.sezone,pusti prave ljude da vode repku.

mozda igraj jednu i to vrlo uspesnu sezonu al sam aktivniji sigurno od pola kandidovanih!i belezim svaku sitnicu i za svoj klub a kad bi bio selektor motiva bi bilo sigurno vise nego kod kluba!a oni koji misle da ne trebaju uvjek isti neka glasaju za mene pa vidicemo kako cu proci mada sam ja zadovoljan da budem treci al sto da ne i 1 ako mogu!!

Gledaj,to ti je samo moje misljenje,a ti ako mislis da mozes napravit nesto samo naprijed ;)

This Post:
00
208923.52 in reply to 208923.50
Date: 2/9/2012 7:39:41 AM
Overall Posts Rated:
104104
Mislim činjenice su da su najbolji ljudi iz BiH bili selektori. Ovo kažem jer sam prekopavao istoriju kako reprezentacija, kupa i prve lige. Gledajući po tome Dado je ubjedljivo najbolji manager u BiH, al dobro :)
Majmune znam taj osjećaj za željom da budeš selektor, tako sam se isto ja osjećao pred izbore u sezoni 14 ( tada sam završio 3) ali vidjet ćeš za par sezona koliko ustvari sada neznaš o igri ( ovo kažem iz vlastitog iskustva).
A kada sam se pre seznu 18 kandidovao za selektora mlade repke ( isto završio 3 lol:) ) uporedio sam tadašnje znanje sa znanjem pred sezonu 14 i bila je ogromna razlika.
Samo usput očekuje moju kandidaturu za selektora U21 repke pred početak sezone 22!

Last edited by ... at 2/9/2012 7:40:48 AM

This Post:
22
208923.53 in reply to 208923.52
Date: 2/9/2012 9:41:00 AM
Overall Posts Rated:
1616
Po tvom pisanju vidim da si neki balavac,i da samo ovde spamujes bez potrebe.
Spamovanjem nikad neces skupiti glasove,hajde nema veze sto si pocetnik,da si fino slozio svoju kandidaturu pa da se necemu i nadas,a ovako sa ovim spamovanjem i postovima koji se obavezno zavrsavaju sa tri uzvicnika (!!!) neces nista postici sigurno,jedino ako se tvoji skolski drugari nisu registrovali da bi glasali za tebe i onda mozda napravis to "iznenadjenje" .

P.S. King sigurno buduci selektor :))

This Post:
00
208923.54 in reply to 208923.53
Date: 2/9/2012 10:01:58 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ma nema to veze jel on početnik ili nije, na karju krajeva svi smo mi nekada bili početnici :)
I mene su kad sam poečo sa igrom prvo levatili ( na njihovu sreću nesjećam se ko su xD), ali fino je vidjeti da ove nove managere interesuje repka.
Zato majmune ( mislim nez ti pravi ime) svaka čast i samo tako nastavi

This Post:
00
208923.55 in reply to 208923.53
Date: 2/9/2012 10:18:35 AM
Overall Posts Rated:
55
Po tvom pisanju vidim da si neki balavac,i da samo ovde spamujes bez potrebe.
Spamovanjem nikad neces skupiti glasove,hajde nema veze sto si pocetnik,da si fino slozio svoju kandidaturu pa da se necemu i nadas,a ovako sa ovim spamovanjem i postovima koji se obavezno zavrsavaju sa tri uzvicnika (!!!) neces nista postici sigurno,jedino ako se tvoji skolski drugari nisu registrovali da bi glasali za tebe i onda mozda napravis to "iznenadjenje" .

P.S. King sigurno buduci selektor :))

verovatno ti nisi balavac al i dalje stojis u 4 ligi!!!!!!!!ovde se gleda uspjesi a ne jel neko balavac ili nijie

This Post:
00
208923.56 in reply to 208923.55
Date: 2/9/2012 10:28:30 AM
Overall Posts Rated:
1616
Naravno da nema veze sto je pocetnik,ali vidim po njegovom pisanju da nije ni za kandidata da bude selektor,iz slova mu izbija neiskustvo.

@majmun997 Poceo sam u sezoni 12,i dugo sezona sam bio u III ligi,igrao skoro uvjek pley off sa vise nego skromnim timom,bio i finalista konfe al zbog jacih rivala nisam mogao u II ligu i odlucio sa rasprodat tim i otici u IV ligu i uopste ne pokusavat ulazak u II ligu neko vrjeme,u III ligu moze uci ko hoce,to nije nikakav uspjeh. ;))
Ovdje je rjec o tebi,jer ti si se kandidovao za selektora kao ja prethodne izbore na kojima sam zavrsio treci sa 6 glasova,i treba da odgovaras na pitanja i kritike i da ubjedis ljude da glasaju za tebe.

This Post:
22
208923.57 in reply to 208923.47
Date: 2/9/2012 2:03:14 PM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
kakva demagogija
strasno,
cuj nek narod kaze,
ko onii stranacki foteljasi penzioneri usaftali sto cuvaju pozicije jos od tite i bratstva jedinstva
u politiku ti trebas starac
primices se tamo ko pelcer
svaka cast na rezultatima i ovogodisnjem uspjehu, stvarno to mislim
al prica ti smrdi najstrasnije

This Post:
00
208923.58 in reply to 208923.57
Date: 2/9/2012 2:16:47 PM
Overall Posts Rated:
2525
Ej Leonida kralju moj ti je savjet da povuces kandidaturu pustis ovim pametnjakovcima da oni i dalje upropastavaju reperezentaciju, moze i gore od ovoga, vjeruj mi, a ja bi se zainatijo pa napravio jednu dinastiju, pa kad osvojis jedno 10 titula a sve su prilike da to uradis mozda ti zavidni pojedinci skinu kapu i cestitaju, nije mi jasno kako se pojedinci ne mogu pomiriti da si nas najbolji menader, i da si bar za dvije klase bolji od ostalih,

This Post:
00
208923.59 in reply to 208923.57
Date: 2/9/2012 2:32:50 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Pa vidis da vjezbam govor, tako nas ucili na Politickim naukama.

Ne znam sta ti nije jasno, nisam morao nista napisati na forumu, niti slagati bilo kakvu pricu, jednostavno necu da ispadnem nekulturan i da ne odgovorim ljudima koji izdvoje svoje slobodno vrijeme da bi rekli nesto i uputili mi svoj post.

Evo vako da kazem ko tebi, nisam morao nista ni pisati na ovoj temi da bi pobijedio na izborima, stara ekipa na starom mjestu, puno je tu prijatelja i ljudi koji me podrzavaju, nemam razloga da pricam suplju pricu, poenta toga sto je tebi zapalo za oko jeste da su ljudi to jeste njihovi glasovi, jedino sto ce odluciti na izborima, a ne neki postovi na forumu.

Hvala na cestitkama.

This is where we hold them!
Advertisement