Zavrsi sezona 16. Cestitki do bobans za titulata i do site onie koi si gi ispolnija posakuvanjata za sezonata (ili gi natfrlija).
Sepak, vreme e da pogledneme nanapred kon sezona 17. I jas go zabelezav toa deka nitu eden ispadnat prvoligas ne uspea da se vrati vo I liga. Toa znaci deka ni doagaat se podobri i podbri timovi od edna divizija podolu i toa treba da ni ja podobri i prvata liga. Ke bide interesno da se vidi koj tim vo koja konferencija ke bide izvlecen. Minatata sezona 1 od 4tite novi "Elitasi" uspea da opstane (cestitki do gorge). Ke uspee li nekoj idnata sezona 17 ke vidime. Isto taka minatata sezona pomina vo znakot na Gemidzii Veles i baniran. Za idnata mislam deka ima uste nekolku timovi gladni za visoki rezultati i so zelba za trofei. Promeni vo timovite koi se plasiraa vo plejofot najverojatno ke ima, no dali ke bidat tie golemi ili ne ke vidime.
Se na se odlicna sezona (iako mene mi bese najlosa vo postoenjeto na timot), da se nadevame deka ke bide idnata uste podobra.
P.S. Zal mi e za tebe Gari, steta sto nema konecno da go vidime derbito Angelcinja - Teorel. Ajde mozebi idnata sezona...
Last edited by Xsago at 7/25/2011 10:15:30 AM