BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Odnosi na forumu

Odnosi na forumu (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
116275.49 in reply to 116275.48
Date: 10/25/2009 1:41:02 PM
Overall Posts Rated:
22
Tu sam par sezona i definitivno moram da javno iznesem svoj utisak:tacno da si i vlasnik buzzer-a javno ophodjenje prema korisnicima istog koje ti upraznjavas je krajnje ulicarski i nezrelo! Ako te vec neko proziva zbog necega, pokusaj barem da postavis neki nivo konverzacije ili nemoj uopste da odgovaras na prozivke! Ovde smo da se opustamo a ako neko treba da bude GM, neka to bude covek od pristojnosti i fleksibilnosti ka korisnicima! Posto si izgubio kompas,najbolje bi bilo da se povuces sa mesta GM-a.....

From: Lazar!

This Post:
00
116275.50 in reply to 116275.49
Date: 10/25/2009 1:48:50 PM
Overall Posts Rated:
33
Tu sam par sezona i definitivno moram da javno iznesem svoj utisak:tacno da si i vlasnik buzzer-a javno ophodjenje prema korisnicima istog koje ti upraznjavas je krajnje ulicarski i nezrelo! Ako te vec neko proziva zbog necega, pokusaj barem da postavis neki nivo konverzacije ili nemoj uopste da odgovaras na prozivke! Ovde smo da se opustamo a ako neko treba da bude GM, neka to bude covek od pristojnosti i fleksibilnosti ka korisnicima! Posto si izgubio kompas,najbolje bi bilo da se povuces sa mesta GM-a.....

Brate, sta ste se to udruzili protiv GM-a?P:
Ajde, molim te nadji jedan njegov post koji je ulicarski i nezreo!Ja se licno divim njegovim postovima, kao da ima nekog KOlektora da mu to sastavlja.P:

From: Papilon

This Post:
00
116275.51 in reply to 116275.50
Date: 10/25/2009 1:51:37 PM
Overall Posts Rated:
22
NIsam ovde da se udruzujem,vec da se opustam....Ovo je moje misljenje,a verujem da covek nema potrebe za advokatom,kad si vec spomenuo udruzivanje.......Reci za korisnika..."vodi ga kuci" i sl.....je po meni neprimereno...a ne zelim da saljem postove copy paste......toliko....ne bih ulazio sa tobom u neku polemiku

This Post:
00
116275.52 in reply to 116275.49
Date: 10/25/2009 3:21:07 PM
Overall Posts Rated:
178178

Evo ga jos jedan sto je tu par sezona pa je sada napisao prvi post a vala kakav je - nisi morao da nas "udostojis" ni njega.
Dalje, kada sam video da je post potpisala za sve ovde nova faca - pomislih da se covek javio da pomogne zajednici BB Srbija necim konkretnim kada ono jos jedan "dusebriznik".
Ako me vec neko proziva, onda treba da je svestan da ce replika uslediti a kakva ce biti zavisi od argumenata koje je sam izneo u "prozivci". Evo na primer ti sada...ne znam da li si nastupio argumentovanije ili si vise postovao na forumu...ili doprineo zajednici.
Moj nastup nemoj da generalizujes jer je to odlika licemera i bezobraznog coveka. Prema svakome sam onakav kako sam zasluzi. Sta treba, da na ovaj tvoj dubokoumni post odgovaram sa nekom specijalnom pristojnoscu i fleksibilnoscu?
Evo da ti repliciram i savetom na savet...naime tebi je bolje da se ne javljas narednih nekoliko sezona s` obzirom na kvalitet onoga sto pises.
A ne da si poslednji nego nisi ni na spisku onih koji ce da procenjuju i vrednuju moj rad ovde.
Nego vidim da i ti bas nisi posebno fin prema Pekiju, korisniku koji ne misli kao ti...valjda si i ti zaturio kompas. ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: no Frks
This Post:
00
116275.53 in reply to 116275.52
Date: 10/25/2009 3:40:29 PM
Overall Posts Rated:
88
ovde je demokracija uzela mnogo maha :)

LOCK