і ось за декілька хвилин розпочинається один з найважливіших матчів цьогорічного Євро для нашої збірної - матч проти збірної Литви.
суперник дуже не простий, в складі якого є досить багато мультів. також, їх деякі Малі мають високі ББ та БЗ, а їх Великі мають непогані верхні навики. в їх складі цілих 7 гравців із з/п більше 200 тисяч, щоправда лише 4 з них перебувають у формі 8. та й решту гравців дають привід задуматись про сьогоднішню гру та чи зможемо ми здобути перемогу.
в цьому сезоні литовці поки що, так як ми, виграли всі попередні матчі. в минулому Втішному турнірі вони на груповому етапі здобули 7 перемог та 1 раз програли, після чого в 1/8 фіналі програли майбутнім чемпіонам ВТ - збірній Франції. в 25-му сезоні, Литва вийшла з другого місця в основний етап Євро, залишивши позаду тих самих французів. ну і цього сезону у нашого сьогоднішнього суперника найвищі плани...
----------------------
менеджер збірної Литви в своїй новій команді лише з 25-го сезону, але скоріше за все він грає в ББ давно і був забанений. з своїм новим клубом менеджер в основному грає щит/персоналку, хоча зі збірною пробує грати різні атакуючі тактики.
-----------------------
у нас же, з формою все дуже непогано, краща форма у наших Захисників, тому трішки читається від нас зовнішня атака. хоча, власне я, думаю, що литовець не буде ставити проти нас угадайку. довизивати я нікого не став. ну ДУЖЕ я надіюсь на Алєексєєнка та Матеушева!
-----------------------
отже, граємо ми сьогодні Кидки з близької дистанції (Разигривать внутрі) / Персональний захист. Робимо акцент на внутрішню атаку суперника. також граємо повністю Пустий розклад.
до останнього стояла інша тактика та в старті були гравці на позиціях РЗ/АЗ/ЛФ, але в останні хвилини трішки поміняв. у нашого безспіного ЛФ під внутрішні тактики - Ключнікова - форма 8 ,тому і позиція ЛФ не виставлена.
-----------------------
успіху нам і перемоги!!!
Last edited by Nemos at 5/12/2014 1:29:27 PM