LITVA 90/76 SLOVENSKO (79985)2. kolo playoff Turnaja útechy, sezóna 68Som vám ešte dlžný výsledok nášho posledného súťažného zápasu z minulého týždňa. Podľa predpokladov sme prehrali v Litve 76-90 aj napriek nášmu CT proti ich TIE. To ale bolo jasné už dopredu.
V sezóne sme odohrali 10 zápasov a 8 z nich sme vyhrali, čo je pekný výsledok, stačilo to na zisk zopár bodov do renkingu, keďže sme obhajovali iba 1.kolo playoff. Celkovo som však nemal zo tejto sezóny dobrý pocit, mali sme problém s rishoom, ktorý nám botuje, problémy s predajmi hráčov a aj formami niektorých. Verím, že sa situácia už stabilizuje a do ďalšej sezóny pôjdeme už tým najlepším čo máme. Ak máte niekto v pláne predaj svojho repre hráča, dajte mi to prosím vedieť, aby nám hráči neostali bez formy na úvod sezóny. Budúca sezóna je sezónou ME, kde sa hrá iba 7 zápasov a každý je dôležitý!
V tejto sezóne sme v tíme privítali Dudlu a Okruhlanského ,ktorí si odkrútili svoje prvé minút. Stabilizoval sa nám v tíme Jančura, Ilčík a Kukura ako východisko z núdze majú obaja viac ako 50 súťažných minút.. Do zostavy sa hlási pomaly Zbončák a jeho generácia, takže verím, že tréningy pôjdú rýchlo a poctivo, aby sme boli minimálne o niečo viac konkurencieschopnejší.
Ďakujem všetkým, klasicky som sa mohol spoľahnúť na zuzzu, hadára, jetomita a Vladyho, ich hráči odohrali plných 10 zápasov vďaka výbornej forme.
Úloha do budúcej sezóny, opäť sa trošku zlepšiť v KONDÍCII a zaobstarať si ŠPORTOVÉHO PSYCHOLÓGA od 2.týždňa. Kto má hráča, ktorý bude mať 35r tak aj TRÉNERA SO ŠPECKOU na PREDĹŽENIE KARIÉRY, vidím to ako rýchlo sme prišli o Skaláka či Žmijovského..
zajino
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching