BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.487 in reply to 176365.481
Date: 8/23/2011 12:08:08 PM
Overall Posts Rated:
7070
An sou apantiso gia ta rebound giati o logos ginetai gia ta ratings tha mpoume se faulo kiklo.Thes na baloume oloi oi Ellines xristes tous paiktes mas tis Ethnikis stin transfer list me timi 10 miria oste na mporoume apla na deiksoume ta skill?Giati apo oti thimamai oute o mpanasas einai to teras sta rebounds..ama thelete na milisoume gia rebounds sigkekrimena na baloume olous tous psilous stin transfer list na fainontai ta skills kai ekei tha apofasisoume ti xanoume apo pasa ti apo rebounds ti apo amina ktl...

This Post:
00
176365.488 in reply to 176365.482
Date: 8/23/2011 12:17:10 PM
Overall Posts Rated:
138138
Όντως κριτική έχεις φάει αρκετή και δικαίως. Μάλλον τα ρετιρε όμως σε έχουν ξεσυνηθίσει γιατί απαντάς με στυλάκι και ειρωνίες αντί για το σεμνά και ταπεινά που είχες. Για να το πάρεις τόσο "πατριωτικά" σημαίνει ότι μάλλον εσύ το έκανες το στήσιμο της ομάδας. Εξακολουθείς πάντως να επιμένεις ότι το πρίνσετον είναι εσωτερική τακτική ( να σου θυμίσω τι υποστήριζες παλαιότερα για την ομαδική προπόνηση στα ριμπάουντ?).

Νόημα δεν βγαίνει, μπορεί να πανηγυρίζεις για την καλή εμφάνιση της ομάδας και για την τιμητική ήττα αλλά το θέμα είναι ότι χάσαμε χωρίς να έχει στηθεί σωστά η ομάδα. Από το αποτέλεσμα βγαίνει αυτή η κριτική. Τον martiou πάντως που επανειλημμένα διαμαρτύρεται για τον Μάτζιο (και για άλλα) δεν βλέπω αντίδραση αν και θα παρουσίαζε ενδιαφέρον.
Η σκληρή κριτική πρέπει να υπάρχει όταν χάνεις παιχνίδια από λάθος επιλογές όσο και αν μας ενοχλεί.
Συμμάχους βέβαια μπορείς να αναζητήσεις με με π.μ. εκτός από αναφορές στο φόρουμ και πραγματι δεν μοιάζω στον Νίκο, στον Πέτρο ή στον ...Παύλο αλλά θα πρέπει να ανεχτείς την κριτική ειδάλως μη τη διαβάζεις και εδώ μπαίνουν μόνο τα θαυμαστικά χωρίς άλλα γνωστά και άγνωστα σημεία στίξης.

This Post:
00
176365.491 in reply to 176365.490
Date: 8/23/2011 1:06:19 PM
Overall Posts Rated:
138138
Μη με αδικείς δεν τα βλέπω όλα στραβά και ανάποδα και κρίνω πειστικές τις επεξηγήσεις σου.

This Post:
00
176365.493 in reply to 176365.465
Date: 8/23/2011 1:39:39 PM
Overall Posts Rated:
1414
Mamu οσον αναφορα το πρωτο μερος:Σιγουρα δεν ευθυνεσται εσεις αλλα στη θεση των συγκεκριμενων παικτων που οπως και να εχει '"καλυπτονται" θεσεις απο παικτες που δεν μπορουν να προσφερουν οπως και να εχει.Σιγουρα υπαρκτες οι προοτροπες σας για να αγωρασουμε "Εμεις" τους παικτες "ΜΑΣ",αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις ανταποκριση καθως,προσωπικα πιστευω οι μονοι ανθρωποι που μπορουν μεν να καλυψουν τις αναγκες παικτων,και χρηστων ειναι μανατζερ υψηλων κατηγωριων.

Στο 2ο θεμα ναι ισως ειμαι φαουλ,δεν σας γνωριζω δεν ξερω ποσο χρονο σπαταλατε,αν θες ισως αυτη η αισθηση μου δημιουργηθηκε απο το γεγονος οτι δεν υπηρχε μεγαλη κινηση στα φορουμ.Οποτε αναιρω το θεμα που ανεφερα.

Στο 3ο θεμα:Αυτη ειναι η ζημια που μας προκαλεσαι η φετινη μας παρουσια.Βεβαια ναι μεν καποια ειναι βασει προγραμματος,αλλα αλλο να παιζεις με 2 ανταγωνιστες(3 ομαδες για 2 θεσεις)και αλλο 3 ή 4 ομαδες.

Και τελος τοποθετηθηκα για την παγκοσμια καταταξη,δεν αμφεβαλλα οτι εχουμε καλυτερο ροστερ,αλλα οι ενδυσμοι εχουν να κανουν με το 3ο θεμα.

Σαφως η πορεια μου στο παιχνιδι(μεχρι και ΙΙΙ) δεν μου επιτρεπει να εχω μεγαλη αποψη σε σχεση με εσας,αλλα αν θες ισως μπορεσω να βοηθησω.

Καλη συνεχεια...και θα σας στηριξουμε και στη συνεχεια

Υ.Γ αργησα να απαντησω,γιατι...καλοκαιρακι παιδια..μην φαμε τη ζωη μας στο ΒΒ

This Post:
00
176365.494 in reply to 176365.488
Date: 8/23/2011 1:41:20 PM
Overall Posts Rated:
112112
Δυστυχώς ήμουν ο μόνος εκ των τριών που το Πρίνσετον σαν επιλογή επιθετικού συστήματος δεν το ήθελα.
Συγκεκριμένα ήθελα κίνηση, αλλά τα δύο λοιπά μέλη του τιμ προτίμησαν το Πρίνσετον.
Ο Μάτσας ήθελε Μ2Μ, ενώ εμείς (Μαμού και γω) θέλαμε 3-2.
Έτσι επιλέχτηκε η πλειοψηφία.
Τώρα μπορεί με Princeton M2M να κερδίζαμε, μπορεί με Κίνηση 3-2 να κερδίζαμε ή να χάναμε ότι και να παίζαμε, αλλά είναι υποτιμητικό για τους 2 μάνατζερ της Εθνικής να λες πως θεωρείς πως εγώ έστησα την ομάδα.
Έχω δημόσια δηλώσει πως από την τριάδα είμαι ο υποδεέστερος τεχνικά και αυτό δεν αλλάζει με την κατηγορία που ανέβασα την ομάδα μου, γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται σε λοιπές αρετές μου σαν μάνατζερ κυρίως οικονομικής διαχείρησης, που δυστυχώς στην Εθνική δεν έχουν καμία σημασία.
Ακόμα κι έτσι όμως δεν θεωρώ τον εαυτό μου όμως αμελητέα ποσότητα στον μικρόκοσμο του ΒΒ.
Σεμνά και ταπεινά έπρεπε να απαντήσω σε περασμένες σεζόν γιατί δεν μπορούσα να υποστηρίξω τις επιλογές μου με βάσιμα επιχειρήματα. Πλέον όμως οι γνώσεις μου είναι αρκετές για να μπορώ να υποστηρίξω την άποψή μου χωρίς να χρειάζεται να σκύβω διαρκώς το κεφάλι.

Το Πρίνσετον έγραψα πως είναι σύστημα τόσο εξωτερικό όσο και εσωτερικό ανάλογα με το που δίνεις το βάρος.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.
Για την ακρίβεια το ξεχώρισα και το έβαλα σε δική του κατηγορία γιατί είναι το πιο σύνθετο από τα διαθέσιμα στο ΒΒ συστήματα.

Μα είναι δυνατόν να γράφεις πως πανηγύρισα για την τιμητική ήττα και να θες να μη βάλω ειρωνικό τόνο και σημεία στίξης?
2-3 post παραπάνω δεν έγραψα πως είτε χάσουμε με 1, είτε με 20 είναι το ίδιο και πως πονάω πρώτα εγώ και μετά οι άλλοι μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα? Άλλος τα έγραψε?

Πάντως p.m. για σύμμαχο δεν έχω ζητήσει ποτέ και δεν έχω λόγο να το κάνω. Απλά επικαλέστηκα έναν χρήστη που στο παρελθόν είχε τον τρόπο του να με κριτικάρει με ιδιαίτερο στυλ, που στο τέλος μου τον κατέστησε και συμπαθή (καλός μαζόχας είμαι)

Η ομαδική προπόνηση στα ριμπάουντ πλάκα πλάκα και γενικά οι ομαδικές προπονήσεις μπορεί να ωφελήσουν περισσότερο από ότι νόμιζα μία ομάδα.
Άσχετο βέβαια με το θέμα μας, αλλά κατόπιν πολύωρων συζητήσεων με εξέχοντα γνώστη των μαθηματικών καταλήξαμε πως η ομαδική προπόνηση μπορεί να βοηθήσει το σύστημα μίας ομάδας περισσότερο από την κλασική προπόνηση 2 θέσεων.
Το ότι το θεωρείς λάθος μου είναι δικαίωμά σου, αλλά εμένα πλεονέκτημα απέναντι σε αντιπάλους μου, μου έδωσε.

Για τον Μάτζιο που ανέφερε ο Μαρτίου και εσύ, τέλος θα μπορούσε να μπει ως 4ος ψηλός αντί για τον Μπανάσα, αλλά μη νομίζεις πως θα έβαζε περισσότερα από το 3/4 που είχε ο δεύτερος.
Εκτός αν σε 3-2 επέλεγες να βάλεις βασικό, παίκτη με 15 άμυνα και 14 ριμπάουντ.
Η 11άρα πάσα του θα ήταν αχρηστη σε Πρίνσετον, χρήσιμη σε κίνηση και πάει λέγοντας.

Το να πιστεύει κάποιος πως έχουμε εμπάθεια σε κάποιον πάικτη είναι απλά ανυπόστατο και δεν χρήζει καν σχολιασμό από μένα τουλάχιστον γιατί πολύ απλά δεν με αγγίζει.

Το να προσπαθήσω να ανταλλάξω απόψεις μαζί σου το κάνω γιατί δεν θεωρώ αβάσιμα τα σχόλιά σου, άσχετα αν τα κρίνω δίκαια ή άδικα, σωστά λάθος και συ με τη σειρά σου τα δικά μου.

Αλλά ειλικρινά για το post του Μαρτίου δεν έχω λόγια. Έχει την άποψή του και είναι τόσο ακραία στα μάτια μου, που δεν θέλω να μπω καν στη διαδικασία να του την αλλάξω.

Last edited by Kajabbar at 8/23/2011 1:44:39 PM

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement