παιχνίδι είναι παιδιά και μάλιστα real time που το κάνει χρονοβόρο.οπότε μην χαλάτε την μαγεία της μεταξύ μας επικοινωνίας,γιατί αυτή είναι που στο τέλος μας κρατάει στο παιχνίδι ενεργούς.
σχετικά με τους αγώνες,εγώ πέτυχα μια σημαντική νίκη απέναντι στον Γιάννη.νομίζω από τακτικής άποψης και οι δύο πήγαμε καλά,αν και ήθελα την άποψη σας πάνω σε αυτό.οπότε την διαφορά την έκανε η διάθεση της κάθε ομάδας.
γενικά περίμενα να παίξει στην άμυνα μαν2μαν αφού εγώ δεν είμαι κάπου πολύ δυνατός.εξάλλου δοκιμάζω και διάφορα σχήματα.στην επίθεση περίμενα να βασιστεί στην περιφέρεια του,έτσι μιας και δεν είναι δυνατός στα ριμπάουντ επέλεξα 1-3-1.
τελικά ο Γιάννης έπαιξε υπομονετική(μπορούσε έτσι να σπάσει ενδεχόμενη ζώνη) και μαν2μαν.
εγώ λόου ποστ και 1-3-1...
ξαναλέω και οι δύο νομίζω το χειριστήκαμε σωστά και την διαφορά την έκανε η διάθεση.
τώρα βρίσκομαι στην 5η θέση,αλλά αυτό για να γίνει μόνιμο θέλει πολύ δουλειά.εξάλλου είμαι πιο κοντά στην 6η από την 4η και βάση αυτού θα κινηθώ στην συνέχεια.υπάρχει πολύ ζουμί ακόμα και έστω και μια νίκη παραπάνω ή αν θέλετε εκτός προγράμματος μπορεί να μου εξασφαλίσει την παραμονή.
το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει και για τις υπόλοιπες ομάδες,ειδικά αυτές του κόκκινου ομίλου!εκεί γίνεται πραγματικά χαμός αφού τουλάχιστον 4 εξ'αυτών μοιάζουν ικανές για την άνοδο!
καλή συνέχεια σε όλους...