Samo cu vam jedno reci: ne zurite sa zenidbom! Ne moze covek ni igru da igra na miru, a o forumu da ne pricam. :)
Hvala Dongale na lepim recima, inace ova pobeda protiv tebe mi bas draga, nekako se sve namestilo, cak polunesvesno. Mnogo lakse odigrati kad unapred upises poraz. Bukvalno se sve poklopilo, zatvorio ti 2 najbolja igraca sa najboljim defanzivcima, trenirca iizvrteo u odbrani na tvog beka, a ti odigras bas LI. Da sam zablistao jos samo 2 puta ovako, ne bih bio u ovoj situaciji. Sad sam realno u rukama EX Temporea, covek mrtav 'ladan moze da mi spici mec sezone, posto u plej-autu ide na megdan novoformiranom timu.
Po meni bi najpostenije i bilo da zavrsim osmi, tu sam skoro cele sezone. Ali voleo bih da odigram plej-aut protiv Zvoneta, cisto malo da se isprozivamo. Ali da bih bio favorit u tim mecevima, apsolutno ne. Imam super igrace, ali premali fond.
Srecno svima sutra na treningu, kao i u subotnjim mecevima, pogotovo nama koji igramo kljucne meceve. I oprostite sto manje pisem, znate razloge. :)