BuzzerBeater Forums

Latvija - II.4 > 52.sezona

52.sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
308043.48 in reply to 308043.47
Date: 3/22/2021 3:14:13 AM
BK Sigulda 🔥
III.6
Overall Posts Rated:
5252
Second Team:
BK Sigulda 2 🔥
Paldies visiem par lielisko Sezonu. dosimies iekarot virslīgu.
Mans plāns ko rakstīju iepriekš ir izpildīts
Pārdomās kopumā.
Nākamsezon noteikti viens no līderiem būs Volvo, un ar diviem saviem mazajiem spēs sagādāt nopietnas problēmas jebkuram.
Skrējējs- 'nemot vērā spēlētāju izlikšanu tirgū,un saskaitot spēlētāju algas pieņemu, ka ir nopietnas problēmas ar finansēm, līdz ar to nākamsezon, neticu ka skrējējs spēs tik veiksmīgi cinīties kā šosezon.(bet varbūt protams kļudos)
Vitrupe- manuprāt komanda ir ļoti novecojusi, pus komandai nākamsezon būs 35 gadi. jāatjauno sastāvs un jāaudzā muskuļi.
Vidzemei arī jāatjauno sastāvs un jāaudze muskuļi
Vieni no favorītiem nākamsezon būs Ērgļi, protams ja neizspiedīs pēdējos spēkus cīnoties gan Līgā, gan kausā, kas formas var ļoti pabojāt.
Deftones ar diviem saviem garajiem grieķiem var sagādat problēmas, tiesa pārējais sastāvs ir diezgan vecs.

Enzo - domāju ka arī nepieciešams atjaunot sastāvu, dizgan daudz pensionāru
Daugavpilij arī vajag pensionārus mainīt.
Mežčiems - domāju ka naķamsezon viena no komandām kas var parādīt raksturu, PO noteikti tiks ja saliks visām spēlēm rīkojumus un iztiks bez tehniskajiem zaudējumiem, viena no top komandām noteikti.

Redzēs kas atnāks no Virslīgas un trešās Līgas, bet aptuveni ieskicēju savu redzējumu.

Man primārais uzdevums būs noturēties Virslīgā, šoreiz noteikti esmu lābāka situācijā nekā iepriekšējā reizē kad tur biju.
Veiksmi

This Post:
00
308043.49 in reply to 308043.48
Date: 3/22/2021 7:52:41 AM
Overall Posts Rated:
88
Man ar finansēm viss ir kārtībā ;)
Kopš nopirku pēdējo spēlētāju, katru nedēļu bija mīnusi, bet pārdodot šitos trīs spēlētājus būšu atkal plusos un noteikti cīnīšos par uzvaru.