22η Αγωνιστική - τελευταία και φαραμακερή ;)
RE8/
AET Οι γηπεδούχοι έχουν ανανεωμένο ρόστερ σε σχέση με την αρχή της σεζόν και νομίζω ότι θα υπερασπιστούν χωρίς πρόβλημα την έδρα τους αφού και με κανονική διάθεση κερδίζουν, όμως δε νομίζω να το ρισκάρουν.(+10)
AA/THR Έχουν ακόμα πενιχρές ελπίδες για την 4η θέση οι φιλοξενούμενοι, οπότε αν ήμουν στη θέση τους θα τις κυνηγούσα βάζοντας δυνατή διάθεση για να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά.(+40)
RΑΜ/
GSW Χαλαρά...(+40)
IRA/
BBC Θα κατέβω χαλαρά και για προπόνηση οπότε δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, λόγω έδρας μου δίνω +40
PAN/
HOL Οι γηπεδούχοι θα μαζέψουν ενθουσιασμό για την δύσκολη συνέχεια που έχουν στα play-off εναντίον μου(+40)
CAM/VAN Χαλαρά και με ανπληρωματικούς προβλέπω ένα +40 εύκολα
POT/
THR Το δεύτερο μεγαλύτερο ντέρμπι μετά από αυτό για την πρώτη θέση στον κόκκινο όμιλο, επειδή συμπαθώ τον Αργύρη θέλω να τον πείσω να βάλει δυνατή ώστε να πάρει μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι του κάτι που σε συνδυασμό με την επικείμενη ήττα του POTES BC με 10+ πόντους θα τον στείλει στην 4η θέση.
Υ.Γ.Τελευταία Αγωνιστική ελπίζω όλοι να την τιμήσουμε με την παρουσία μας στο live chat σας περιμένω στις 18:30

The enemy of good is...the better!