uuu to się Panie porobiło jesteś moim rywalem ;-) ale w sumie to jakoś chyba nie będę narzekał na te wybory rywali bo nie wiem jakim cudem ale nie jestem niczyim rywalem , więc napinajcie się na innych :-)
No i następna miła wiadomość to taka że z pensjami coś znowu namieszali i nie wiem jakim cudem niektórym grajkom pensje pospadały a niby nie powinny . Trenowanym nawet grajkom miały więcej wzrosnąć a nie wzrosły , więc nie jest źle .
Tak po pensji Zbiciaka wnioskuję że coś na treningach się obijał :-) Bardzo poleciał w skilach ?? stawiam na jakieś 3-4 spadki , teraz w tym wieku to poleci pewnie jeszcze szybciej i żadna akupunktura , nacieranie błotem , czy dieta cud nie będą mu w stanie pomóc , w ankiecie chyba go w tym sezonie na MVP juz nie będą umieszczać :-))
No i Panowie z postami tak trzymać , człowiek rano przy śniadaniu ma co przynajmniej poczytać :-))
Co to się porobiło że w Buzzer-manager.com nie można pensji ligowych sprawdzic ? Pewu chyba Ty tam jesteś za te tematy widzę odpowiedzialny . Melduj co tam się dzieje ?