Nema tih para za koje mozes da me ubedis da je bolje prvo povecavati skil do neke granice,pa tek onda drugi i sve tako iako vecina ljudi na forumu kaze da to tako treba... Mnogo sam vise pristalica opcije da je bolje trenirati igrace po kruznom sistemu,tj. svake nedelje drugi skil,jer na godisnjem nivou mnogo vise puta ces imati "zelenu strelicu" nego da treniras samo jednu ocenu... Ok,moj nece klinac da ima spoljnu odbranu ili dodavanje kao neki drugi sa 20god,ali ce ocene bitne za spoljnjeg igraca u svakom trenutku ce biti priblizno iste i samim tim moze u toku nedelje da napreduje i nesto sto nisi trenirao i sa 22 ili23 ce vec uveliko biti bolji igrac,a pritom mu i plata srazmerno skace mojoj cetvrtoj ligi ;) Siguran sam da cu uspeti sa mojim klincem da ga izguram da postane mladi,a i seniorski reprezentativac nacinom na koji ja radim :) Izvini na poduzem postu i nemoj da shvatas nista licno,i ja radim u intersu srpske kosarke na bazeru,kao i ti,ali ne moramo oko svega da se slazemo ! :)