Šta je ovdje osjetljivo???
Ukoliko sam dobro pročitao neke komentare iz ovog foruma, zaključio sam da je nekima naziv kupa po Mirzi Delibašiću,apsolutno neprihvatljiv. A ako već moram da odgovaram na tvoje arogantno postavljeno pitanje, e onda je to odgovor. Ne treba nametati ljudima ukoliko nisu u značajnoj manjini svoje mišljenjei ukoliko im je taj predlog APSOLUTNO neprihvatljiv. Da je slučaj, "ajd šta ima veze", pa onda niti nema veze da najveći broj glasova odlučuje. Ali evo ponavljam, stekao sam dojam da je nekima taj naziv užasan (iako je Mirza, vjerovatno najbolji košarkaš sa ovih prostora, većinu uspjeha napravio pod dirigentskom palicom Bogdana T.), pa sam samo iznio svoje mišljenje.ž
Ustvari nema potrebe za stvarnim imenima u internet menadžeru,a da je Mirza opšte narodno prihvatljiv, onda bi se najvećem košarkašu (iako je RATKO Radovanović bio veći za koji cm od njega

), odalo priznanje i u Republici Srpskoj, davanjem imena nekoj dvorani.
Mislim da ne treba da te pitam je li ti sad jasnije, jer si ovo znao i prije nego si postavio pitanje. Nego se samo praviš blesavim, iako da te je neko drugi nazvao tako vjerovatno bi se naljutio.

pozdrav
Last edited by Partibrejkers at 2/26/2011 4:45:10 PM