SLOVENSKO 98/74 RAKÚSKO (79926)1. kolo playoff Turnaja útechy, sezóna 68Pred zápasom som sa vyjadril sa discorde, že čakám náročný zápas a mal som problémy so zostavou, cez víkend nám vypadol Antolák a musel som nakomplet zmeniť stratégiu na zápas. Súpisku som vypĺňal tým čo ostalo skôr ako tým čo by sa do zostavy hodilo, ostatne ako celú sezónu.
Aj preto som rád, že sme vyhrali. Zápas to bol dôležitý, pretože sme boli s Rakúskom blízko vedľa seba v renkingu a my sme už neobhajovali body, takže táto výhra by nám mala pomôcť udržať ich pod sebou. Tým sa nám zväčšujú šance na udržanie sa v 4.koši pred budúcou sezónou kvalifikácie. Zároveň nám debutoval 23 ročný Okruhlanský. V zápase dominovali ligisti Kubinaň a Šášik.
O týždeň nás čaká Litva, vonku, čo je bez debaty konečná, ale som rád, že pri tých problémoch, ktoré sme počas sezóny mali s hráčmi, sa podarilo splniť cieľ a to byť v hre dlhšie ako pred 2 sezónami a trošku zvýšiť koeficient do rankingu.
Do budúcej sezóny by som už chcel aby nám nakukol Zbončák, ešte nebude logicky lídrom, ale je dôležité aby zbieral skúsenosti. verím, že sa nám posunú mladí Jančura, Dudla, Ilčík, Kukura. Naopak otázni budú Skalák a Karašinský, teda hráči, ktorí boli pekne rovnomerne rozložení.
zajino
Last edited by LA-zajino at 6/10/2025 4:18:23 AM
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching