Ale przecież znam różnice;) Tylko kwestia w tym, że to, co uważam za przydatne to właściwie tylko:
- tablica wyników - i to tylko z uwagi na wygodę przy śledzeniu wyników innych reprezentacji... właściwie mógłbym inne ważne dla mnie mecze otworzyć w nowych oknach;)
- zakładki - dodaję zawodników, którzy są blisko kadry... ale mógłbym ich ID wkleić w exellu - tak jak innych ważnych, których sprawdzam rzadziej.
A reszta... hmmmm... wybacz, ale:
- liga prywatna... hmmm... czyli rywalizacja, z której nic kompletnie nie wynika, a emocji i pożytku mniej niż w sparingach... mam włączoną akceptację z rozpędu.. nawet nie wiem zupełnie gdzie mnie teraz zapisało:) Jedyny sens to propozycja Oxy'ego zweryfikowania wpływu taktyk na wynik meczu.
- przeszukiwarka forów... supek w pierwszych tygodniach gry wystarczy żeby wyszukać na forach wszystkiego, co ważne... czytam fora na bieżąco i nic już szukać nie muszę.
a reszta to już wodotryski, bez których bym się mógł obejść... a które tak szczerze mówiąc powinny być za darmo... a za supka wystarczyłoby dać w nagrodę przywilej posiadania drugiego zespołu ;)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)